Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: FC REAL PI STADIUM
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers:
FC REAL PI Torb
Q1-4-SERIE A Tactiek T1v5
43% Balbezit 57%
46% Spel op eigen helft 54%
22 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 4
4 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
76 gemiddelde waardering 74.5
wonderbaarlijk Schieten formidabel
uitmuntend Passen wonderbaarlijk
briljant Verdedigen wonderbaarlijk


6e minuut.
Gabryś speelt de bal door. Coulon rent richting de bal. Coulon passt de bal in één keer door. Francq is nu in balbezit. Francq haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - Torb 1:0

7e minuut.
Friob passt de bal zonder na te denken. Morisod rent richting de bal. Plăvoi begaat een overtreding. Plăvoi krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Miloradović verovert de bal door een tackle van achteren. Miloradović geeft de bal voor. Coulon kopt de bal weg. Francq is nu in balbezit. Francq haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Friob geeft de bal voor. Čtvrtníček rent richting de bal. Kozibrádek begaat een overtreding. Kozibrádek krijgt een gele kaart. Čtvrtníček is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palim met een snel genomen vrije trap. Hannula krijgt zijn hoofd ertegen. Atamańczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Kozibrádek met een sublieme pass. Coulon is nu in balbezit. Plăvoi rent richting de bal. Plăvoi geeft een lange en hoge pass. Deak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Klungelig pakt Deak de bal. Palim begaat een overtreding. Deak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Borboa komt het veld opgelopen. Gabryś zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Deak de bal. Friob onderschept slim de pass. Coulon verovert de bal door een tackle van achteren. Coulon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - Torb 2:0

18e minuut.
Alleman geeft een hoge lob. Portelli rent richting de bal. Coulon onderschept slim de pass. Francq bereikt de bal nog maar net als eerste. Francq schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Fasolka is nu in balbezit. Fasolka geeft een lange en hoge pass. Miloradović heeft problemen om de bal te vangen. Hannula rent richting de bal. Hannula haalt uit met een fantastische trap. Atamańczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Morisod geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Gabryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gabryś passt de bal zonder na te denken. Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - Torb 3:0

25e minuut.
Fasolka passt de bal in één keer door. Mirchev is nu in balbezit. Mirchev geeft een lange en hoge pass. Morisod controleert de bal met de borst. Morisod schiet op doel. Atamańczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Gladysz geeft de bal voor. Kozibrádek geeft een hoge lob. Plăvoi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Deak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasolka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deak. Deak krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Hannula kan de bal niet met de borst controleren. Borboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Borboa passt de bal in één keer door. Francq rent richting de bal. Francq haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Peña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Fasolka passt de bal zonder na te denken. Čtvrtníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Borboa begaat een overtreding. Borboa krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Francq passt de bal in één keer door. Gabryś rent richting de bal. Palim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palim krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Hannula rent richting de bal. Hannula passt de bal met de wreef. Kozibrádek rent richting de bal. Čtvrtníček verovert de bal door een tackle van achteren. Čtvrtníček schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC REAL PI 47%, Torb 53%.
FC REAL PI - Torb 3:0

50e minuut.
Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Borboa met een sublieme pass. Gabryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryś geeft een hoge lob. Deak maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Coulon bereikt de bal nog maar net als eerste. Francq controleert de bal met de borst. Portelli rent richting de bal. Francq verovert de bal door een tackle van achteren. Francq haalt uit met een fantastische trap. Peña bokst de bal weg. Deak is nu in balbezit. Francq rent richting de bal. Quang Vũ onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - Torb 4:0

57e minuut.
Gabryś rent richting de bal. Gabryś geeft de bal voor. Francq kopt de bal weg. Klungelig pakt Quang Vũ de bal. Deak onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Borboa neemt de hoekschop. Coulon maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gabryś passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Deak de bal. Deak probeert naar een medespeler te passen. Coulon is nu in balbezit. Coulon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Deak is nu in balbezit. Francq bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak haalt uit met een fantastische trap. Peña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - Torb 5:0

78e minuut.
Plăvoi is nu in balbezit. Plăvoi passt de bal met de wreef. Coulon is nu in balbezit. Francq rent richting de bal. Francq haalt uit met een fantastische trap. Peña bokst de bal weg.

80e minuut.
Čtvrtníček kan de bal niet met de borst controleren. Kozibrádek rent richting de bal. Kozibrádek geeft een lange en hoge pass. Francq bereikt de bal nog maar net als eerste. Francq schiet op doel. Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Deak rent richting de bal. Deak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - Torb 6:0

84e minuut.
Francq is nu in balbezit. Deak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gladysz. Gladysz krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Kozibrádek geeft de bal voor. Francq bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz verovert de bal door een tackle van achteren. Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC REAL PI 46%, Torb 54%.
FC REAL PI - Torb 6:0