Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monitoreo playreal
sin wg gato 2022 Tactiek play 4.3 xxx
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
67.8 gemiddelde waardering 70.8
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Gulgowski rent richting de bal. Chiriac begaat een overtreding. Gulgowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoffman met een snel genomen vrije trap. Gulgowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hoffman speelt de bal door. Gulgowski rent richting de bal. Fajardo begaat een overtreding. Fajardo krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Hoffman speelt de bal door. Daar is Herbasch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herbasch passt de bal in één keer door. Angiuli is nu in balbezit. Angiuli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monitoreo - playreal 1:0

25e minuut.
Kavrazlı speelt de bal door. Gulgowski rent richting de bal. Chiriac verovert de bal door een tackle van achteren. Angiuli onderschept slim de pass. Angiuli schiet op doel. Mihai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Bendea geeft een hoge lob. Fedorca is nu in balbezit. Herbasch maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Herbasch naar de kleedkamers voor een vroege douche.

28e minuut.
Kaclerowicz met een sublieme pass. Chiriac probeert de bal aan de voet te houden. Kłomski speelt de bal door. Kavrazlı heeft problemen om de bal te vangen. Kavrazlı geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Fedorca is nu in balbezit. Maresca rent richting de bal. Maresca passt de bal in één keer door. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu draait met de bal, schiet en ... Van Meenen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Fedorca met de inworp. Börcsök speelt de bal door. Forestier rent richting de bal. Forestier geeft een hoge lob. Murzacu springt en kopt de bal. Van Meenen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monitoreo 41%, playreal 59%.
Monitoreo - playreal 1:0

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Maule de bal onder controle te krijgen. Kavrazlı is nu in balbezit. Kavrazlı passt de bal in één keer door. Gulgowski is nu in balbezit. Gulgowski schiet op doel. Mihai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Kończak onderschept slim de pass. Kończak met een sublieme pass. Hoffman probeert naar een medespeler te passen. Gulgowski is nu in balbezit. Gulgowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Maule passt de bal met de wreef. Gulgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo speelt de bal door. Gulgowski rent richting de bal. Gulgowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Kłomski kopt de bal weg. Hoffman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffman geeft een hoge lob. Gulgowski rent richting de bal. Gulgowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Fajardo onderschept slim de pass. Kavrazlı onderschept slim de pass. Kavrazlı passt de bal met de wreef. Angiuli is nu in balbezit. Angiuli haalt uit met een fantastische trap. Mihai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hoffman zal de hoekschop nemen. Gulgowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monitoreo - playreal 2:0

69e minuut.
Gulgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu onderschept slim de pass. Murzacu passt de bal in één keer door. Maresca bereikt de bal nog maar net als eerste. Maresca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Börcsök probeert naar een medespeler te passen. Fedorca probeert naar een medespeler te passen. Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutschoven draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monitoreo - playreal 2:1

79e minuut.
Forestier probeert naar een medespeler te passen. Bendea speelt de bal door. Hoffman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffman passt de bal met de wreef. Angiuli is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bendea onderschept slim de pass. Bendea geeft een lange en hoge pass. Kaclerowicz is nu in balbezit. Gulgowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gulgowski draait met de bal, schiet en ... Mihai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Valdelamar zijn tegenspeler op de grond. Gutschoven raakt geblesseerd tijdens het duel. Börcsök zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maresca springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Nalikowski kopt de bal weg. Daar is Fedorca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fedorca passt de bal in één keer door. Maresca rent richting de bal. Maresca schiet op doel. Van Meenen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monitoreo 35%, playreal 65%.
Monitoreo - playreal 2:1