Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 18:00
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Estudiantes. Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Estudiantes. Sara goza
4222(2) Tactiek dp
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 49.8
zeer goed Schieten solide
solide Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Udroiu met een sublieme pass. Zastříkal is nu in balbezit. Kakuszi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zastříkal raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zastříkal neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De Laet rent richting de bal. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Manprasad zijn tegenspeler op de grond. Manprasad krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Colunga probeert naar een medespeler te passen. Machnacki is nu in balbezit. Rensenbrink speelt de bal door. Myszor heeft problemen om de bal te vangen. Myszor haalt uit met een fantastische trap. Zerbrach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kakuszi kopt de bal weg. Aranda probeert de bal aan de voet te houden. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszor draait met de bal, schiet en ... Zerbrach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes. - Sara goza 0:1

45e minuut.
Rensenbrink bereikt de bal nog maar net als eerste. Rensenbrink passt de bal met de wreef. Myszor is nu in balbezit. Myszor draait met de bal, schiet en ... Zerbrach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes. - Sara goza 0:2

45e minuut.
Osetek komt het veld opgelopen. Bondarciuc komt het veld opgelopen. Sakrajecki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes. 52%, Sara goza 48%.
Estudiantes. - Sara goza 0:2

47e minuut.
Colunga passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sakrajecki de bal. Sakrajecki speelt de bal door. De Laet rent richting de bal. De Laet haalt uit met een fantastische trap. Panarello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Daar is Machnacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machnacki speelt de bal door. De Laet is nu in balbezit. De Laet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes. - Sara goza 1:2

56e minuut.
Rudziński geeft een lange en hoge pass. Colunga kopt de bal weg. Daar is abbati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osetek rent richting de bal. Osetek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Aranda geeft een hoge lob. De Laet kopt de bal weg. Daar is Lindblad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sakrajecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakrajecki passt de bal met de wreef. Machnacki speelt de bal door. Osetek bereikt de bal nog maar net als eerste. Osetek haalt uit met een fantastische trap. Panarello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Laet is nu in balbezit. De Laet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estudiantes. - Sara goza 2:2

62e minuut.
Catoni komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Robinson met een sublieme pass. Catoni is nu in balbezit. Quốc Mạnh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quốc Mạnh krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Lindblad raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bernath komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Aranda geeft de bal voor. Inworp. Salazar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bondarciuc is nu in balbezit. Bondarciuc haalt uit met een fantastische trap. Zerbrach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Myszor bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes. - Sara goza 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes. 35%, Sara goza 65%.
Estudiantes. - Sara goza 2:3