Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Estudiantes. Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Estudiantes. Gachet FC
532sinengad Tactiek Subimos
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.8 gemiddelde waardering 41.8
very good Schieten adequate
solid Passen adequate
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Luginbühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sógor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luginbühl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bukowiecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Luginbühl heeft problemen om de bal te vangen. Luginbühl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luginbühl bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Luginbühl bereikt de bal nog maar net als eerste. Luginbühl haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Arceusz is nu in balbezit. Arceusz passt de bal in één keer door. Robinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikkola verovert de bal door een tackle van achteren. Mikkola schiet op doel. Zerbrach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Ociepa onderschept slim de pass. Ociepa geeft een hoge lob. De Laet bereikt de bal nog maar net als eerste. De Laet haalt uit met een fantastische trap. Méndez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes. - Gachet FC 1:0

12e minuut.
Méndez neemt vlug de vrije trap. Ociepa kopt de bal weg. Klungelig pakt Olofsson de bal. De Laet is nu in balbezit. De Laet schiet op doel. Méndez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Ociepa kopt de bal weg. Machnacki probeert de bal met de borst te controleren. Machnacki passt de bal zonder na te denken. De Laet bereikt de bal nog maar net als eerste. De Laet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De Laet onderschept slim de pass. Olofsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De Laet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Laet krijgt een gele kaart.

17e minuut.
De Laet passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sakrajecki de bal. Sakrajecki geeft de bal voor. Catoni krijgt zijn hoofd ertegen. Méndez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes. - Gachet FC 2:0

21e minuut.
Kociper controleert de bal met de borst. De Laet is nu in balbezit. Kociper tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kociper krijgt een gele kaart. De Laet wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Machnacki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De Laet rent richting de bal. De Laet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Inworp. Machnacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Catoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Catoni geeft de bal voor. De Laet maakt een snoekduik en kopt de bal. Méndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Daar is Luginbühl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa passt de bal in één keer door. Machnacki rent richting de bal. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Olofsson kopt de bal weg. Sakrajecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakrajecki geeft een lange en hoge pass. Catoni rent richting de bal. Catoni haalt uit met een fantastische trap. Méndez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Arceusz is nu in balbezit. Crăciun verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciun geeft een hoge lob. Machnacki kan de bal niet met de borst controleren. Bukowiecki geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Robinson geeft de bal voor. Catoni rent richting de bal. De Laet bereikt de bal nog maar net als eerste. De Laet haalt uit met een fantastische trap. Méndez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes. - Gachet FC 3:0

45e minuut.
Manprasad komt het veld opgelopen. Pisz komt het veld opgelopen. Conti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes. 36%, Gachet FC 64%.
Estudiantes. - Gachet FC 3:0

50e minuut.
Aranda probeert naar een medespeler te passen. Sakrajecki probeert naar een medespeler te passen. De Laet is nu in balbezit. De Laet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De Laet bereikt de bal nog maar net als eerste. De Laet passt de bal in één keer door. Machnacki rent richting de bal. Catoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Catoni haalt uit met een fantastische trap. Méndez bokst de bal weg. De Laet is nu in balbezit. De Laet draait met de bal, schiet en ... Méndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Sánta komt het veld opgelopen. Gold komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Machnacki rent richting de bal. Machnacki geeft een lange en hoge pass. Catoni kopt de bal weg. De Laet is nu in balbezit. De Laet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kakuszi is nu in balbezit. Arceusz verovert de bal door een tackle van achteren. Ociepa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ociepa krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Machnacki geeft de bal voor. De Laet rent richting de bal. De Laet draait met de bal, schiet en ... Lämmerhirt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Méndez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes. - Gachet FC 4:0

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sakrajecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ociepa speelt de bal door. Sakrajecki geeft een lange en hoge pass. Catoni krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Estudiantes. - Gachet FC 5:0

90e minuut.
Klungelig pakt Campo de bal. Ociepa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Campo. Campo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estudiantes. 38%, Gachet FC 62%.
Estudiantes. - Gachet FC 5:0