Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diamantes Locos ufhcsTC
STRAKONICE Tactiek UU4312
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
71.3 gemiddelde waardering 62.4
uitmuntend Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
MacRaith passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tyler de bal. Tyler passt de bal met de wreef. Tytek is nu in balbezit. Tytek haalt uit met een fantastische trap. Nonato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Fresán rent richting de bal. Fresán speelt de bal door. Rzeszutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszutko haalt uit met een fantastische trap. Vautrin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - ufhcsTC 1:0

10e minuut.
Craia is nu in balbezit. Tovačovský begaat een overtreding. Craia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paoloni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rzeszutko rent richting de bal. Rzeszutko haalt uit met een fantastische trap. Vautrin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Fresán is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - ufhcsTC 2:0

12e minuut.
Tovačovský rent richting de bal. Craia verovert de bal door een tackle van achteren. Craia passt de bal met de wreef. Fresán is nu in balbezit. Fresán schiet op doel. Vautrin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Tovačovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia onderschept slim de pass. Craia probeert naar een medespeler te passen. Fresán bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresán haalt uit met een fantastische trap. Vautrin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Fleischhacker heeft problemen om de bal te vangen. Rzeszutko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fleischhacker. Fleischhacker krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Rzeszutko raakt geblesseerd tijdens het duel. Paoloni met een snel genomen vrije trap. Craia kopt de bal weg. Fresán rent richting de bal. Fresán draait met de bal, schiet en ... Vautrin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - ufhcsTC 3:0

29e minuut.
Coupé geeft een hoge lob. Tytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża rent richting de bal. Tytek onderschept slim de pass. Tytek haalt uit met een fantastische trap. Nonato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Coupé speelt de bal door. Inworp. Bascuñana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paoloni is nu in balbezit. Paoloni geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Rzeszutko passt de bal met de wreef. Paoloni is nu in balbezit. Paoloni geeft een hoge lob. Fresán is nu in balbezit. Fresán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - ufhcsTC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantes Locos 40%, ufhcsTC 60%.
Diamantes Locos - ufhcsTC 4:0

58e minuut.
MacRaith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRaith geeft de bal voor. Milligan kopt de bal weg. Tytek is nu in balbezit. Tytek schiet op doel. Nonato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Paoloni speelt de bal door. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia geeft een hoge lob. Rzeszutko maakt een snoekduik en kopt de bal. Coupé heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fresán bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - ufhcsTC 5:0

64e minuut.
Bascuñana kopt de bal weg. Daar is Haremza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paoloni rent richting de bal. Fresán bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresán schiet op doel. Vautrin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Fleischhacker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeszutko rent richting de bal. Rzeszutko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - ufhcsTC 6:0

73e minuut.
Daar is Tovačovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Craia rent richting de bal. Craia speelt de bal door. Fresán is nu in balbezit. Fresán draait met de bal, schiet en ... Vautrin bokst de bal weg.

74e minuut.
Inworp. Avallone komt het veld opgelopen. Pillai komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantes Locos 47%, ufhcsTC 53%.
Diamantes Locos - ufhcsTC 6:0