Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 20:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Napoca Dome
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Universitatea Cluj-Napoca Team Lagann F.C
U 523 Tactiek 442 wnmp
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 9
59.4 gemiddelde waardering 64
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


10e minuut.
Rincón geeft een lange en hoge pass. Maradona-Lmaghrib kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pommerenke geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zuccalà maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mądzielewski kopt de bal weg. Daar is Yardley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rincón geeft de bal voor. Zuccalà bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccalà draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Hirata rent richting de bal. Ferreira onderschept slim de pass. Ferreira met een sublieme pass. Perez Greco geeft de bal voor. Zuccalà maakt een snoekduik en kopt de bal. Czyż probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Perez Greco met een sublieme pass. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez Greco geeft een lange en hoge pass. Zuccalà maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Team Lagann F.C 0:1

41e minuut.
Pommerenke kopt de bal weg. Arocha probeert naar een medespeler te passen. Naishtadt is nu in balbezit. Naishtadt schiet op doel. Czyż probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Team Lagann F.C 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 59%, Team Lagann F.C 41%.
Universitatea Cluj-Napoca - Team Lagann F.C 0:2

51e minuut.
Maradona-Lmaghrib controleert de bal met de borst. Pommerenke rent richting de bal. Pommerenke probeert naar een medespeler te passen. Zuccalà bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccalà schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - Team Lagann F.C 0:3

63e minuut.
Sruthi rent richting de bal. Hirata is nu in balbezit. Hirata probeert naar een medespeler te passen. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Macharski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Mądzielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rincón. Mądzielewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Herrera komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Zamfir controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kučma komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Zuccalà bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Marin ... Strafschop! Zuccalà raakt geblesseerd tijdens het duel. Guerra komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Macharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Macharski passt de bal met de wreef. Marin is nu in balbezit. Zuccalà verovert de bal door een tackle van achteren. Zuccalà schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Guerra is nu in balbezit. Guerra probeert naar een medespeler te passen. Szviták heeft problemen om de bal te vangen. Mowlik rent richting de bal. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Palmezano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 47%, Team Lagann F.C 53%.
Universitatea Cluj-Napoca - Team Lagann F.C 0:3