Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mandaguari FC Sem Futuro F.C
SEVERINO_LAT Tactiek 442
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
64.9 gemiddelde waardering 48.8
uitmuntend Schieten solide
formidabel Passen redelijk
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Timonskiy probeert naar een medespeler te passen. Marichkov kopt de bal weg. Oprică heeft problemen om de bal te vangen. Borgetti rent richting de bal. Borgetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Występski rent richting de bal. Występski passt de bal met de wreef. Duplan rent richting de bal. Duplan geeft de bal voor. Olejnicki heeft problemen om de bal te vangen. Timonskiy bokst de bal weg.

11e minuut.
Nyagolov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bilovus de bal. Występski speelt de bal door. Borgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgetti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kérchy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kérchy geeft een lange en hoge pass. Borgetti is nu in balbezit. Borgetti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Olejnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Duplan met een snelle inworp. Występski rent richting de bal. Występski passt de bal met de wreef. Duplan geeft een lange en hoge pass. Borgetti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Garjelea rent richting de bal. Garjelea passt de bal met de wreef. Grijalba rent richting de bal. Grijalba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bilovus geeft een hoge lob. Maranzano met een sublieme pass. Kérchy probeert naar een medespeler te passen. Borgetti rent richting de bal. Borgetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Olejnicki geeft een hoge lob. Daar is Duplan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duplan geeft een hoge lob. Daar is Borgetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borgetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Występski verovert de bal door een tackle van achteren. Występski met een sublieme pass. Duplan rent richting de bal. Duplan geeft een lange en hoge pass. Borgetti is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Kérchy met de inworp. Występski probeert naar een medespeler te passen. Nyagolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyagolov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - Sem Futuro F.C 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mandaguari FC 25%, Sem Futuro F.C 75%.
Mandaguari FC - Sem Futuro F.C 1:0

48e minuut.
Borgetti rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kérchy neemt de hoekschop. Borgetti is nu in balbezit. Borgetti haalt uit met een fantastische trap. Timonskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Chmura kopt de bal weg. Standaert rent richting de bal. Abdel Gawad verovert de bal door een tackle van achteren. Abdel Gawad geeft een lange en hoge pass. Nyagolov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Duplan de bal. Duplan speelt de bal door. Borgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgetti haalt uit met een fantastische trap. Timonskiy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - Sem Futuro F.C 2:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chmura met een snelle inworp. Garjelea geeft de bal voor. Grijalba maakt een snoekduik en kopt de bal. Lima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - Sem Futuro F.C 2:1

65e minuut.
Duplan onderschept slim de pass. Duplan geeft een lange en hoge pass. Borgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgetti haalt uit met een fantastische trap. Timonskiy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - Sem Futuro F.C 3:1

69e minuut.
Kérchy met de inworp. Występski rent richting de bal. Występski passt de bal zonder na te denken. Borgetti heeft problemen om de bal te vangen. Borgetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - Sem Futuro F.C 4:1

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jannke komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Duplan met een sublieme pass. Występski rent richting de bal. Występski geeft de bal voor. Jannke is nu in balbezit. Jannke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Olejnicki kopt de bal weg. Klungelig pakt Oprică de bal. Kérchy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kérchy draait met de bal, schiet en ... Timonskiy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandaguari FC - Sem Futuro F.C 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mandaguari FC 30%, Sem Futuro F.C 70%.
Mandaguari FC - Sem Futuro F.C 5:1