Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Xlashrs Stadium
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Xlashrs FC Hippy
4-3-3 NNAWA Tactiek 5-3-2 A
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
59.6 gemiddelde waardering 67
uitstekend Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


1e minuut.
Angélico heeft problemen om de bal te vangen. Angélico speelt de bal door. Dick rent richting de bal. Dick haalt uit met een fantastische trap. Cihla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Angélico rent richting de bal. Angélico passt de bal in één keer door. Daar is Dick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dick haalt uit met een fantastische trap. Cihla probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Czereszewski rent richting de bal. Czereszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Hippy 0:1

6e minuut.
Mazo kopt de bal weg. Angélico bereikt de bal nog maar net als eerste. Angélico passt de bal met de wreef. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick draait met de bal, schiet en ... Cihla bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Hippy 0:2

12e minuut.
Bùi Dũng rent richting de bal. Jarzyna onderschept slim de pass. Jarzyna geeft de bal voor. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bùi Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazo probeert naar een medespeler te passen. Dvulyat speelt de bal door. Dick is nu in balbezit. Dick schiet op doel. Cihla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Dick rent richting de bal. Peral is nu in balbezit. Peral passt de bal zonder na te denken. Dick is nu in balbezit. Dick draait met de bal, schiet en ... Cihla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Frattini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. James komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Gioukoudis passt de bal met de wreef. Jarzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniacki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pieniacki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xlashrs FC 56%, Hippy 44%.
Xlashrs FC - Hippy 0:2

53e minuut.
Pieniacki speelt de bal door. Dimos rent richting de bal. Bùi Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Dũng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Hippy 1:2

55e minuut.
Mazo speelt de bal door. Pfriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Angélico schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Angélico is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

64e minuut.
Dimos passt de bal in één keer door. Oduncu is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Gioukoudis ... Strafschop! Gioukoudis krijgt een gele kaart. Oduncu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dimos neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Xlashrs FC - Hippy 2:2

68e minuut.
Pieniacki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pfriem de bal. Pfriem probeert naar een medespeler te passen. Bùi Dũng rent richting de bal. Bùi Dũng haalt uit met een fantastische trap. Chaoqun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Dvulyat bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvulyat probeert naar een medespeler te passen. Czereszewski is nu in balbezit. Dick is nu in balbezit. Dick draait met de bal, schiet en ... Cihla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Russig geeft een hoge lob. Oduncu rent richting de bal. Sanka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oduncu raakt geblesseerd tijdens het duel. Dimos neemt de penalty, wat een uithaal! Chaoqun bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xlashrs FC 49%, Hippy 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Xlashrs FC - Hippy 2:2