Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 21:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: F.C DIAKATE Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
F.C DIAKATE CROWS FC
attaque 1 Tactiek SFS
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
53.6 gemiddelde waardering 59.5
excellent Schieten outstanding
good Passen very good
very good Verdedigen excellent


8e minuut.
Peneda speelt de bal door. Ermicioi is nu in balbezit. Ermicioi geeft de bal voor. Parkitny bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkitny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Erdemsoy geeft de bal voor. Inworp. Krzysztyński met de inworp. Esmat is nu in balbezit. Esmat geeft de bal voor. De Brandt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - CROWS FC 1:0

32e minuut.
Brynjason onderschept slim de pass. Cahill rent richting de bal. Cahill geeft een lange en hoge pass. Parkitny is nu in balbezit. Parkitny schiet op doel. Regulewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Brynjason onderschept slim de pass. Yiğitarslan rent richting de bal. Krzysztyński rent richting de bal. Krzysztyński geeft de bal voor. Domínguez springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C DIAKATE 50%, CROWS FC 50%.
F.C DIAKATE - CROWS FC 1:0

47e minuut.
Esmat rent richting de bal. Esmat geeft een hoge lob. Yiğitarslan is nu in balbezit. Yiğitarslan draait met de bal, schiet en ... De Brandt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Salsamendi passt de bal in één keer door. Ermicioi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matsuo. Ermicioi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ermicioi kan niet meer verder spelen. Kingdom komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Krzysztyński kopt de bal weg. Brynjason geeft een lange en hoge pass. Yiğitarslan rent richting de bal. Yiğitarslan schiet op doel. De Brandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - CROWS FC 2:0

51e minuut.
Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla geeft een lange en hoge pass. Parkitny bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkitny schiet op doel. Regulewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Parkitny kan de bal niet met de borst controleren. Parkitny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - CROWS FC 2:1

55e minuut.
Salsamendi speelt de bal door. Peneda rent richting de bal. Peneda passt de bal met de wreef. Kingdom bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingdom haalt uit met een fantastische trap. Regulewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brynjason onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Erdemsoy probeert naar een medespeler te passen. Zepeda heeft problemen om de bal te vangen. Zepeda passt de bal met de wreef. Parkitny rent richting de bal. Parkitny draait met de bal, schiet en ... Regulewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt McManaman de bal. Parkitny rent richting de bal. Parkitny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Salsamendi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Machlas komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Krzysztyński verovert de bal door een tackle van achteren. Krzysztyński geeft een lange en hoge pass. Yiğitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslan schiet op doel. De Brandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kingdom geeft een hoge lob. Matsuo geeft de bal voor. Muzyka rent richting de bal. Muzyka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - CROWS FC 3:1

66e minuut.
Krzysztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztyński geeft de bal voor. Yiğitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslan draait met de bal, schiet en ... De Brandt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - CROWS FC 4:1

68e minuut.
Walraeve heeft problemen om de bal te vangen. McManaman is nu in balbezit. McManaman passt de bal zonder na te denken. Muzyka is nu in balbezit. Muzyka draait met de bal, schiet en ... De Brandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Klungelig pakt Esmat de bal. Peneda is nu in balbezit. Peneda passt de bal met de wreef. Zepeda rent richting de bal. Zepeda schiet op doel. Regulewicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - CROWS FC 4:2

74e minuut.
Matyja onderschept slim de pass. Tannchen verovert de bal door een tackle van achteren. Tannchen probeert naar een medespeler te passen. Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda schiet op doel. Regulewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Zepeda controleert de bal met de borst. Parkitny bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyja begaat een overtreding. Matyja krijgt een gele kaart. Parkitny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Parkitny komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De Brandt probeert naar een medespeler te passen. Zepeda kopt de bal weg. Kingdom bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingdom haalt uit met een fantastische trap. Regulewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - CROWS FC 4:3

86e minuut.
Matyja is nu in balbezit. Matyja passt de bal in één keer door. Yiğitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslan draait met de bal, schiet en ... De Brandt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - CROWS FC 5:3

87e minuut.
Matyja rent richting de bal. Matyja geeft de bal voor. Machlas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez draait met de bal, schiet en ... De Brandt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krzysztyński zal de hoekschop nemen. Yiğitarslan rent richting de bal. Yiğitarslan haalt uit met een fantastische trap. De Brandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C DIAKATE 45%, CROWS FC 55%.
F.C DIAKATE - CROWS FC 5:3