Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ
P3D Tactiek NOWE P O G O
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.1 gemiddelde waardering 65.5
excellent Schieten formidable
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


19e minuut.
Pyłko speelt de bal door. Araos rent richting de bal. saban schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag saban naar de kleedkamers voor een vroege douche.

25e minuut.
Andrearczyk geeft de bal voor. Inworp. Araos met de inworp. Opałka geeft de bal voor. Furga krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Accollo geeft een lange en hoge pass. Kominek is nu in balbezit. Politi is nu in balbezit. Nilipiuk onderschept slim de pass. Nilipiuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Opałka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kominek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Accollo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nilipiuk springt en kopt de bal. Olszyna bokst de bal weg.

39e minuut.
Araos passt de bal met de wreef. Tazi speelt de bal door. Pantilimon rent richting de bal. Siqueira onderschept slim de pass. Siqueira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kurucsai bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krzyżok. Kurucsai raakt geblesseerd tijdens het duel. Kochowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 48%, NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:0

46e minuut.
Cosmescu komt het veld opgelopen. Englaro komt het veld opgelopen. Zhak komt het veld opgelopen. Pastorčić komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Opałka rent richting de bal. Opałka geeft een lange en hoge pass. Furga rent richting de bal. Furga schiet op doel. Dziewicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:1

50e minuut.
Pastorčić rent richting de bal. Pastorčić speelt de bal door. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cosmescu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:2

62e minuut.
Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Furga rent richting de bal. Krzyżok onderschept slim de pass. Cosmescu onderschept slim de pass. Cosmescu schiet op doel. Dziewicki bokst de bal weg. Andrearczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Araos verovert de bal door een tackle van achteren. Araos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:3

70e minuut.
Inworp. Lämsä komt het veld opgelopen. Sepúlveda komt het veld opgelopen. Chávez komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Opałka met een sublieme pass. Cosmescu rent richting de bal. Klungelig pakt Cosmescu de bal. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:4

79e minuut.
Zhak verovert de bal door een tackle van achteren. Zhak passt de bal zonder na te denken. Opałka speelt de bal door. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Lämsä passt de bal in één keer door. Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Aron bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon onderschept slim de pass. Pantilimon geeft een lange en hoge pass. Olszyna bokst de bal weg. Sepúlveda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 45%, NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 55%.
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 1:4