Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ben Harris Soccer Team Utd Owls
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.9
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
McRoberts is nu in balbezit. McRoberts geeft een hoge lob. Musin speelt de bal door. Newell bereikt de bal nog maar net als eerste. Newell haalt uit met een fantastische trap. Mair bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Harris Soccer Team - Utd Owls 0:1

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kilkenny met een snelle inworp. Jasper is nu in balbezit. Jasper geeft de bal voor. Johns kopt de bal weg. Tribbe bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Doeltrap. Pollock trapt de bal weg van het doel. Legg kopt de bal weg. Daar is Newell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Newell draait met de bal, schiet en ... Mair verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hedwig neemt de hoekschop. Musin heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Harris Soccer Team - Utd Owls 0:2

9e minuut.
Crow kan de bal niet met de borst controleren. Jasper is nu in balbezit. Jasper met een sublieme pass. O`Mara is nu in balbezit. O`Mara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Crockett probeert naar een medespeler te passen. O`Mara rent richting de bal. Johns bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Mara onderschept slim de pass. O`Mara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Shaw geeft de bal voor. Musin bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Musin onderschept slim de pass. Musin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
McCaw onderschept slim de pass. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. McCaw tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McCaw krijgt een gele kaart.

33e minuut.
McCaw is nu in balbezit. McCaw geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Matthews de bal onder controle te krijgen. Musin is nu in balbezit. Musin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mair speelt de bal door. Daar is Blackburn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blackburn met een sublieme pass. Newell bereikt de bal nog maar net als eerste. Newell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Shaw kopt de bal weg. Daar is Pollock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Mara is nu in balbezit. O`Mara draait met de bal, schiet en ... Johns probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Harris Soccer Team - Utd Owls 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ben Harris Soccer Team 55%, Utd Owls 45%.
Ben Harris Soccer Team - Utd Owls 1:2

48e minuut.
Jasper bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackburn verovert de bal door een tackle van achteren. Blackburn met een sublieme pass. Musin is nu in balbezit. Musin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Harris Soccer Team - Utd Owls 1:3

54e minuut.
Crow bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasper verovert de bal door een tackle van achteren. Blackburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasper verovert de bal door een tackle van achteren. Jasper haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Meads is nu in balbezit. Musin onderschept slim de pass. Crockett bereikt de bal nog maar net als eerste. Musin onderschept slim de pass. Musin haalt uit met een fantastische trap. Mair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Souter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hedwig zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Newell verovert de bal door een tackle van achteren. Newell geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Crow rent richting de bal. Jasper onderschept slim de pass. Jasper probeert naar een medespeler te passen. O`Mara bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Mara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mair trapt de bal weg van het doel. Crow kopt de bal weg. Hedwig rent richting de bal. Hedwig geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ben Harris Soccer Team 42%, Utd Owls 58%.
Ben Harris Soccer Team - Utd Owls 1:3