Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pumas Auckland FC
Normal Tactiek 532
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 33.2
weak Schieten weak
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Knight is nu in balbezit. Knight passt de bal zonder na te denken. Cannibals is nu in balbezit. Cannibals schiet op doel. Shaw probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Mchenery rent richting de bal. Mchenery passt de bal in één keer door. Cocks is nu in balbezit. Cocks haalt uit met een fantastische trap. De Bruin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pumas - Auckland FC 0:1

17e minuut.
Cocks verovert de bal door een tackle van achteren. Cocks passt de bal zonder na te denken. Cannibals rent richting de bal. Cannibals schiet op doel. De Bruin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pumas - Auckland FC 0:2

23e minuut.
Christie bereikt de bal nog maar net als eerste. Christie met een sublieme pass. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Pölkkynen verovert de bal door een tackle van achteren. Pölkkynen passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Teiringa kopt de bal weg. Daar is Shaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocks is nu in balbezit. Cocks haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Cumming kopt de bal weg. Pölkkynen is nu in balbezit. Pölkkynen geeft een hoge lob. Cannibals is nu in balbezit. Cannibals draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pumas - Auckland FC 0:3

29e minuut.
McCallum heeft problemen om de bal te vangen. McCallum passt de bal zonder na te denken. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Pölkkynen verovert de bal door een tackle van achteren. Pölkkynen geeft de bal voor. De Bruin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt McClennan de bal. Cannibals bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannibals draait met de bal, schiet en ... De Bruin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pumas - Auckland FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pumas 77%, Auckland FC 23%.
FC Pumas - Auckland FC 0:4

62e minuut.
Pölkkynen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cocks de bal. Cocks passt de bal in één keer door. Cannibals is nu in balbezit. Cannibals draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Knight passt de bal met de wreef. Cocks rent richting de bal. Cannibals rent richting de bal. Cannibals draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pumas - Auckland FC 0:5

82e minuut.
Christie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. McKenzie komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pumas 69%, Auckland FC 31%.
FC Pumas - Auckland FC 0:5