Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cnehead Poodles
Normal Tactiek The Cloud
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 47.7
weak Schieten formidable
unsatisfactory Passen solid
hopeless Verdedigen good


1e minuut.
Packer rent richting de bal. Ławecki onderschept slim de pass. Ławecki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Buda de bal. Buda schiet op doel. Mauger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cnehead - Poodles 0:1

4e minuut.
Żuczkowski onderschept slim de pass. Campfens is nu in balbezit. Żuczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żuczkowski geeft een hoge lob. Buda maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cnehead - Poodles 0:2

11e minuut.
Ławecki geeft de bal voor. Mauger met een sublieme pass. Żuczkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Farnese de bal. Farnese schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Farnese rent richting de bal. Farnese passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Buda de bal. Buda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zollinger rent richting de bal. Zollinger passt de bal zonder na te denken. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese rent richting de bal. Farnese schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cnehead - Poodles 0:3

19e minuut.
Fien bereikt de bal nog maar net als eerste. Matun onderschept slim de pass. Matun passt de bal met de wreef. Farnese rent richting de bal. Farnese schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grósz met de inworp. Campfens speelt de bal door. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Zollinger probeert naar een medespeler te passen. Ławecki probeert naar een medespeler te passen. Farnese met een sublieme pass. Buda rent richting de bal. Buda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cnehead - Poodles 0:4

25e minuut.
Ławecki met een snelle inworp. Zollinger is nu in balbezit. Zollinger passt de bal in één keer door. Daar is Buda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Matun speelt de bal door. Zollinger rent richting de bal. Zollinger passt de bal zonder na te denken. Buda is nu in balbezit. Buda schiet op doel. Mauger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cnehead - Poodles 0:5

30e minuut.
Wilson is nu in balbezit. Grósz onderschept slim de pass. Grósz speelt de bal door. Buda rent richting de bal. Buda schiet op doel. Mauger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Campfens passt de bal met de wreef. Zollinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zollinger passt de bal in één keer door. Buda rent richting de bal. Buda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cnehead - Poodles 0:6

34e minuut.
Ławecki geeft een lange en hoge pass. Grósz kopt de bal weg. Farnese heeft problemen om de bal te vangen. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Kirk geeft een hoge lob. Żuczkowski kopt de bal weg. Grósz is nu in balbezit. Grósz geeft een hoge lob. Buda springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Matun kopt de bal weg. Klungelig pakt Farnese de bal. Farnese speelt de bal door. Daar is Grósz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grósz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Matun met een snelle inworp. Ławecki heeft problemen om de bal te vangen. Ławecki geeft de bal voor. Buda rent richting de bal. Buda schiet op doel. Paal!

41e minuut.
Zollinger is nu in balbezit. Zollinger geeft een lange en hoge pass. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda draait met de bal, schiet en ... Mauger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cnehead - Poodles 0:7

42e minuut.
Grósz rent richting de bal. Grósz geeft een hoge lob. Packer is nu in balbezit. Buda verovert de bal door een tackle van achteren. Buda haalt uit met een fantastische trap. Mauger bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Matun kopt de bal weg. Campfens heeft problemen om de bal te vangen. Żuczkowski probeert naar een medespeler te passen. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda schiet op doel. Mauger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese geeft een hoge lob. Buda rent richting de bal. Buda draait met de bal, schiet en ... Mauger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cnehead - Poodles 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cnehead 89%, Poodles 11%.
Cnehead - Poodles 0:8

47e minuut.
Campfens rent richting de bal. Żuczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żuczkowski met een sublieme pass. Farnese is nu in balbezit. Farnese draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Zollinger passt de bal in één keer door. Buda is nu in balbezit. Buda passt de bal met de wreef. Grósz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grósz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cnehead - Poodles 0:9

52e minuut.
Farnese is nu in balbezit. Farnese passt de bal met de wreef. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda haalt uit met een fantastische trap. Mauger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cnehead - Poodles 0:10

55e minuut.
Campfens passt de bal met de wreef. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski geeft een lange en hoge pass. Buda is nu in balbezit. Buda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Farnese verovert de bal door een tackle van achteren. Farnese geeft een hoge lob. Buda rent richting de bal. Buda haalt uit met een fantastische trap. Mauger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cnehead - Poodles 0:11

61e minuut.
Packer is nu in balbezit. Ławecki verovert de bal door een tackle van achteren. Ławecki probeert naar een medespeler te passen. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cnehead - Poodles 0:12

62e minuut.
Grósz probeert naar een medespeler te passen. Somogyi is nu in balbezit. Somogyi geeft een hoge lob. Buda is nu in balbezit. Buda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ławecki kopt de bal weg. Farnese is nu in balbezit. Kirk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Farnese is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Farnese neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Cnehead - Poodles 0:13

70e minuut.
Mauger met een sublieme pass. Zollinger kopt de bal weg. Daar is Buda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buda haalt uit met een fantastische trap. Mauger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cnehead - Poodles 0:14

72e minuut.
Ławecki kopt de bal weg. Grósz rent richting de bal. Grósz passt de bal met de wreef. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda haalt uit met een fantastische trap. Mauger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buda is nu in balbezit. Buda haalt uit met een fantastische trap. Mauger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Packer met een snelle inworp. Zane bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese verovert de bal door een tackle van achteren. Farnese schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Inworp. Choszczewski met een snelle inworp. Grósz geeft een hoge lob. Buda maakt een snoekduik en kopt de bal. Mauger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cnehead - Poodles 0:15

80e minuut.
Grósz probeert naar een medespeler te passen. Zollinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zollinger geeft de bal voor. Buda is nu in balbezit. Buda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cnehead - Poodles 0:16

86e minuut.
Grósz speelt de bal door. Klungelig pakt Farnese de bal. Buda is nu in balbezit. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Daar is Grósz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese passt de bal in één keer door. Zollinger rent richting de bal. Zollinger geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Doeltrap. Mauger trapt de bal weg van het doel. Ławecki kopt de bal weg. Farnese is nu in balbezit. Farnese draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Żuczkowski geeft de bal voor. Ławecki kopt de bal weg. Zollinger geeft de bal voor. Buda rent richting de bal. Buda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cnehead 80%, Poodles 20%.
Cnehead - Poodles 0:16