Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid Sv Ggrass
X Tactiek P23
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.9 gemiddelde waardering 52
matig Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
zwak Verdedigen solide


17e minuut.
Thompson passt de bal zonder na te denken. Wymeersch rent richting de bal. Wymeersch geeft een lange en hoge pass. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - Ggrass 0:1

27e minuut.
Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci onderschept slim de pass. Şekerci passt de bal in één keer door. Scotti rent richting de bal. Scotti schiet op doel. Doncu bokst de bal weg. Jurić rent richting de bal. Whitsitt verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - Ggrass 0:2

29e minuut.
Ťopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek passt de bal in één keer door. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Whitsitt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amsterdamski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Whitsitt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wymeersch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt draait met de bal, schiet en ... Doncu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Sv 65%, Ggrass 35%.
Real Madrid Sv - Ggrass 0:2

49e minuut.
Vandebroek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Thompson de bal. Thompson met een sublieme pass. Şekerci rent richting de bal. Şekerci schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - Ggrass 0:3

52e minuut.
de Meersman bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt verovert de bal door een tackle van achteren. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - Ggrass 0:4

60e minuut.
Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Butković bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt onderschept slim de pass. Whitsitt schiet op doel. de Meersman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vandebroek zal de hoekschop nemen. Whitsitt springt en kopt de bal. Doncu speelt de bal door. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doncu trapt de bal weg. Scotti kopt de bal weg. Klungelig pakt Jurić de bal. Şekerci rent richting de bal. Şekerci draait met de bal, schiet en ... Doncu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - Ggrass 0:5

62e minuut.
Klungelig pakt Tanoira de bal. Whitsitt verovert de bal door een tackle van achteren. Whitsitt passt de bal met de wreef. Daar is Şekerci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şekerci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Amsterdamski is nu in balbezit. Scotti onderschept slim de pass. Scotti geeft een hoge lob. Thompson is nu in balbezit. Thompson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doncu trapt de bal weg. Thompson rent richting de bal. Thompson passt de bal in één keer door. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci haalt uit met een fantastische trap. Doncu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Scotti geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Butković de bal onder controle te krijgen. Thompson probeert naar een medespeler te passen. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Wymeersch passt de bal zonder na te denken. Scotti is nu in balbezit. Scotti passt de bal in één keer door. Şekerci heeft problemen om de bal te vangen. Şekerci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Şekerci haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Doncu trapt de bal weg. Whitsitt is nu in balbezit. Whitsitt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Scotti passt de bal met de wreef. Şekerci is nu in balbezit. Kunák begaat een overtreding. Şekerci moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Şekerci kan niet meer verder spelen. McGuire komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Scotti met een sublieme pass. de Meersman bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt verovert de bal door een tackle van achteren. Whitsitt draait met de bal, schiet en ... Doncu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Sv 64%, Ggrass 36%.
Real Madrid Sv - Ggrass 0:5