Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wayne Rockets FC Clover
big b Tactiek wayne
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
42.3 gemiddelde waardering 58.3
solid Schieten solid
average Passen very good
adequate Verdedigen very good


6e minuut.
Pápai kopt de bal weg. Traeger controleert de bal met de borst. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba draait met de bal, schiet en ... Zardan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - FC Clover 1:0

10e minuut.
Monk geeft een lange en hoge pass. Lihić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacGuire is nu in balbezit. MacGuire geeft een lange en hoge pass. Tvede maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Widerski probeert naar een medespeler te passen. Mihalcea speelt de bal door. Tvede bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvede geeft een hoge lob. Biner springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Widerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Widerski passt de bal in één keer door. Tvede met een sublieme pass. Biner bereikt de bal nog maar net als eerste. Biner draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Widerski kopt de bal weg. Tvede probeert naar een medespeler te passen. Daar is MacGuire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacGuire geeft een lange en hoge pass. Biner krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wayne Rockets - FC Clover 1:1

35e minuut.
Eisenhower bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisenhower passt de bal in één keer door. Lihić met een sublieme pass. Biner bereikt de bal nog maar net als eerste. Biner schiet op doel. Tomašák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lihić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayne Rockets 68%, FC Clover 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wayne Rockets - FC Clover 1:1

47e minuut.
MacGuire geeft een hoge lob. Utley heeft problemen om de bal te vangen. Biner rent richting de bal. Pandelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tvede geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - FC Clover 1:2

48e minuut.
Villalba speelt de bal door. Klungelig pakt Eisenhower de bal. Biner onderschept slim de pass. Biner schiet op doel. Tomašák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Biner rent richting de bal. Walton legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Biner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tvede legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - FC Clover 1:3

50e minuut.
Utley passt de bal met de wreef. Widerski is nu in balbezit. Widerski geeft een lange en hoge pass. Biner bereikt de bal nog maar net als eerste. Biner schiet op doel. Tomašák bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - FC Clover 1:4

57e minuut.
Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Widerski verovert de bal door een tackle van achteren. Widerski probeert naar een medespeler te passen. MacGuire rent richting de bal. MacGuire geeft de bal voor. Tomašák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - FC Clover 1:5

72e minuut.
Tvede is nu in balbezit. Tvede passt de bal met de wreef. MacGuire probeert naar een medespeler te passen. Biner rent richting de bal. Biner schiet op doel. Tomašák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Walton met de inworp. Traeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Traeger passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Villalba de bal. Villalba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Tvede draait met de bal, schiet en ... Tomašák speelt de bal door. Balul geeft de bal voor. Biner springt en kopt de bal. Tomašák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Walton met een snelle inworp. Traeger rent richting de bal. Traeger probeert naar een medespeler te passen. Villalba is nu in balbezit. Villalba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Widerski speelt de bal door. Klungelig pakt MacGuire de bal. MacGuire passt de bal in één keer door. Lihić rent richting de bal. Lihić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mihalcea passt de bal zonder na te denken. Tvede speelt de bal door. Widerski speelt de bal door. MacGuire is nu in balbezit. MacGuire draait met de bal, schiet en ... Tomašák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Biner is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - FC Clover 1:6

89e minuut.
MacGuire geeft de bal voor. Tomašák met een sublieme pass. Widerski kopt de bal weg. Biner rent richting de bal. Biner haalt uit met een fantastische trap. Tomašák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Monk bereikt de bal nog maar net als eerste. Monk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacGuire met de inworp. Widerski geeft een lange en hoge pass. Tomašák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lihić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lihić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - FC Clover 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayne Rockets 71%, FC Clover 29%.
Wayne Rockets - FC Clover 1:7