Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 01:26
  • Bekerwedstrijd: US Open Cup
  • Stadion: Armteam Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 3268
Armteam USA Fighters
4-4-2 Tactiek 541d
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 53.6
solide Schieten zeer goed
goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan is nu in balbezit. Lucas onderschept slim de pass. Lucas geeft een hoge lob. Ardenghi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Jasnić is nu in balbezit. Jasnić passt de bal zonder na te denken. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. Maisonneuve werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armteam - USA Fighters 0:1

10e minuut.
Murdzak passt de bal in één keer door. Mojżysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tramontini onderschept slim de pass. Tramontini haalt uit met een fantastische trap. Kreis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Pärgmaa passt de bal zonder na te denken. Tramontini bereikt de bal nog maar net als eerste. Aelbrechts speelt de bal door. Femia bereikt de bal nog maar net als eerste. Femia draait met de bal, schiet en ... Kreis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aelbrechts neemt de hoekschop. Femia maakt een snoekduik en kopt de bal. Kreis bokst de bal weg.

19e minuut.
Jasnić onderschept slim de pass. Jasnić passt de bal zonder na te denken. Paliński rent richting de bal. Paliński geeft een hoge lob. Cruz Filho kopt de bal weg. Maisonneuve probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
İlkateş probeert naar een medespeler te passen. Lucas heeft problemen om de bal te vangen. Lucas geeft een lange en hoge pass. Ardenghi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armteam - USA Fighters 0:2

23e minuut.
Femia rent richting de bal. Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cypisek verovert de bal door een tackle van achteren. Cypisek schiet op doel. Kreis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armteam - USA Fighters 1:2

26e minuut.
İlkateş probeert de bal aan de voet te houden. Jasnić rent richting de bal. Jasnić geeft een lange en hoge pass. Ardenghi springt en kopt de bal. Maisonneuve maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armteam - USA Fighters 1:3

30e minuut.
Lucas is nu in balbezit. Lucas geeft een lange en hoge pass. Daar is Ardenghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. Maisonneuve werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armteam - USA Fighters 1:4

39e minuut.
Lucas passt de bal zonder na te denken. Keizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Keizer geeft een lange en hoge pass. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armteam 62%, USA Fighters 38%.
Armteam - USA Fighters 1:4

46e minuut.
Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu met een sublieme pass. Jasnić probeert naar een medespeler te passen. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Lucas geeft een hoge lob. Keizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi onderschept slim de pass. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. Maisonneuve maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armteam - USA Fighters 1:5

61e minuut.
Rujoiu passt de bal in één keer door. Aelbrechts speelt de bal door. Femia is nu in balbezit. Femia schiet op doel. Kreis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armteam - USA Fighters 2:5

62e minuut.
Femia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Goitia Peña komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Choiński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lucas de bal. Aelbrechts verovert de bal door een tackle van achteren. Aelbrechts geeft een hoge lob. Tramontini maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kreis bokst de bal weg.

65e minuut.
Bejan rent richting de bal. Bejan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lucas met een snelle inworp. İlkateş geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Furtado is nu in balbezit. Furtado geeft de bal voor. Tramontini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tramontini haalt uit met een fantastische trap. Kreis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armteam - USA Fighters 3:5

71e minuut.
Paliński passt de bal met de wreef. Jasnić is nu in balbezit. Jasnić passt de bal in één keer door. Lucas is nu in balbezit. Lucas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Tramontini onderschept slim de pass. Cypisek probeert naar een medespeler te passen. Goitia Peña rent richting de bal. Goitia Peña schiet op doel. Kreis bokst de bal weg.

85e minuut.
Jasnić met een sublieme pass. İlkateş probeert naar een medespeler te passen. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas geeft een hoge lob. Ardenghi maakt een snoekduik en kopt de bal. Maisonneuve probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armteam 66%, USA Fighters 34%.
Armteam - USA Fighters 3:5