Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FCSB1985 @DaMuffinMan…….
aparare Tactiek 532
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
5 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 63.7
solid Schieten solid
solid Passen formidable
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Giesen met een sublieme pass. Burraça heeft problemen om de bal te vangen. Burraça passt de bal met de wreef. Grayson rent richting de bal. Grayson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - @DaMuffinMan……. 0:1

8e minuut.
Matassano bereikt de bal nog maar net als eerste. Matassano draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Śniadecki de bal onder controle te krijgen. Grayson is nu in balbezit. Grayson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pássaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zink speelt de bal door. Blastra is nu in balbezit. Blastra draait met de bal, schiet en ... Venetidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Miraut rent richting de bal. Udrea onderschept slim de pass. Matassano rent richting de bal. Matassano geeft een lange en hoge pass. Votruba kopt de bal weg. Leclère verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Matassano heeft problemen om de bal te vangen. Miraut geeft een hoge lob. Blastra heeft problemen om de bal te vangen. Burraça is nu in balbezit. Burraça geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grayson rent richting de bal. Grayson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - @DaMuffinMan……. 0:2

42e minuut.
Skrzypek probeert naar een medespeler te passen. Votruba is nu in balbezit. Grayson verovert de bal door een tackle van achteren. Grayson geeft een lange en hoge pass. Matassano maakt een snoekduik en kopt de bal. Leclère bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB1985 81%, @DaMuffinMan……. 19%.
FC FCSB1985 - @DaMuffinMan……. 0:2

48e minuut.
Blastra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blastra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Śniadecki wilt de vrije trap nemen. Venetidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - @DaMuffinMan……. 1:2

54e minuut.
Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Pássaro onderschept slim de pass. Pássaro geeft een lange en hoge pass. Blastra springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC FCSB1985 - @DaMuffinMan……. 2:2

63e minuut.
Śniadecki geeft de bal voor. Blastra kopt de bal weg. Zink probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Udrea kan de bal niet met de borst controleren. Udrea geeft de bal voor. Vargas Pellota kopt de bal weg. Grayson geeft de bal voor. Matassano krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bell kopt de bal weg. Votruba heeft problemen om de bal te vangen. Grayson speelt de bal door. Matassano is nu in balbezit. Matassano schiet op doel. Paal!

76e minuut.
Pássaro probeert naar een medespeler te passen. Blastra is nu in balbezit. Blastra heeft problemen om de bal te vangen. Blastra schiet op doel. Venetidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - @DaMuffinMan……. 3:2

79e minuut.
Burraça probeert naar een medespeler te passen. Udrea is nu in balbezit. Udrea met een sublieme pass. Grayson bereikt de bal nog maar net als eerste. Grayson haalt uit met een fantastische trap. Leclère kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Burraça bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Reguero verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Reguero geeft de bal voor. Blastra bereikt de bal nog maar net als eerste. Blastra draait met de bal, schiet en ... Venetidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Karcıoğlu geeft de bal voor. Inworp. Skrzypek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Udrea rent richting de bal. Udrea geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB1985 65%, @DaMuffinMan……. 35%.
FC FCSB1985 - @DaMuffinMan……. 3:2