Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ciomocio Hot Club Lions
cio_ctd_rw Tactiek 352-mod2
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 40.5
redelijk Schieten solide
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


5e minuut.
Wichert is nu in balbezit. Morais onderschept slim de pass. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán haalt uit met een fantastische trap. Clark werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Hot Club Lions 1:0

9e minuut.
García Artime onderschept slim de pass. Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. Bowden is nu in balbezit. Bowden geeft een hoge lob. García Artime kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marion rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ciomocio - Hot Club Lions 1:1

24e minuut.
Carrasco rent richting de bal. Carrasco passt de bal zonder na te denken. García Artime bereikt de bal nog maar net als eerste. García Artime schiet op doel. Wałęsa probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. García Artime is nu in balbezit. Aguilera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! García Artime is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. García Artime neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guarrotxena probeert wanhopig de bal te grijpen. García Artime rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Hot Club Lions 1:2

27e minuut.
Selolwane is nu in balbezit. Marion verovert de bal door een tackle van achteren. Marion passt de bal met de wreef. García Artime bereikt de bal nog maar net als eerste. García Artime haalt uit met een fantastische trap. Guarrotxena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Tenoff is nu in balbezit. Bowden verovert de bal door een tackle van achteren. Bowden passt de bal in één keer door. García Artime is nu in balbezit. García Artime draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bias bereikt de bal nog maar net als eerste. Bias probeert naar een medespeler te passen. Marion is nu in balbezit. Marion haalt uit met een fantastische trap. Guarrotxena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tenoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenoff geeft de bal voor. Wichert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán rent richting de bal. Bogdán haalt uit met een fantastische trap. Clark probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Wałęsa geeft een hoge lob. Wichert kopt de bal weg. Bogdán is nu in balbezit. Bogdán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ciomocio - Hot Club Lions 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciomocio 55%, Hot Club Lions 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ciomocio - Hot Club Lions 2:2

82e minuut.
García Artime bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałęsa rent richting de bal. Bias verovert de bal door een tackle van achteren. García Artime rent richting de bal. García Artime draait met de bal, schiet en ... Guarrotxena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Iţic probeert naar een medespeler te passen. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert is nu in balbezit. Wichert draait met de bal, schiet en ... Clark maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bias passt de bal met de wreef. Dhur is nu in balbezit. Dhur geeft de bal voor. Bogdán is nu in balbezit. Bogdán haalt uit met een fantastische trap. Clark probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Morais is nu in balbezit. Bogdán is nu in balbezit. Bogdán schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - Hot Club Lions 3:2

90e minuut.
Marion passt de bal zonder na te denken. Bowden bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowden speelt de bal door. Bias rent richting de bal. Bias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciomocio 52%, Hot Club Lions 48%.
FC Ciomocio - Hot Club Lions 3:2