Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Cucaracha Baltimore Arsenal FC
3-4-3 M Tactiek 352D-Cucha
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 31
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
46.4 gemiddelde waardering 58.2
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Cavalieri is nu in balbezit. Castell bereikt de bal nog maar net als eerste. Castell passt de bal zonder na te denken. Gumier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumier haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cucaracha - Baltimore Arsenal FC 0:1

7e minuut.
Batlička bereikt de bal nog maar net als eerste. Narov onderschept slim de pass. Narov speelt de bal door. Gumier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumier schiet op doel. Bąchorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Bea Jauregi probeert de bal aan de voet te houden. Buelinckx geeft een lange en hoge pass. Maldonado speelt de bal door. Hodge controleert de bal met de borst. Hodge draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Maldonado kopt de bal weg. Narov rent richting de bal. Narov passt de bal met de wreef. Castell is nu in balbezit. Castell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Bea Jauregi kopt de bal weg. Polak is nu in balbezit. Polak geeft de bal voor. Bea Jauregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bea Jauregi haalt uit met een fantastische trap. Baranyai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Hodge met een sublieme pass. Gumier bereikt de bal nog maar net als eerste. Batlička schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Batlička krijgt een gele kaart. Gumier roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gumier kan niet meer verder spelen. Ran komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Maldonado kopt de bal weg. Hodge is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Samson. Samson krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Maldonado passt de bal zonder na te denken. Daar is Tejera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polak is nu in balbezit. Tejera verovert de bal door een tackle van achteren. Tejera geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ran is nu in balbezit. Ran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cucaracha - Baltimore Arsenal FC 0:2

42e minuut.
Ran passt de bal met de wreef. Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Batlička schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Narov raakt geblesseerd tijdens het duel. Narov wilt de vrije trap nemen. Bąchorek bokst de bal weg. Castell kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Castell onderschept slim de pass. Castell passt de bal zonder na te denken. Ran is nu in balbezit. Ran haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cucaracha - Baltimore Arsenal FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Cucaracha 62%, Baltimore Arsenal FC 38%.
La Cucaracha - Baltimore Arsenal FC 0:3

49e minuut.
Narov passt de bal in één keer door. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri probeert naar een medespeler te passen. Castell is nu in balbezit. Castell draait met de bal, schiet en ... Bąchorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cucaracha - Baltimore Arsenal FC 0:4

50e minuut.
Polak rent richting de bal. Polak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Buelinckx de bal. Castell is nu in balbezit. Castell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Batlička de bal. Narov geeft de bal voor. Castell is nu in balbezit. Castell schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Stroe geeft de bal voor. Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Narov passt de bal in één keer door. Castell is nu in balbezit. Castell schiet op doel. Bąchorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Cavalieri heeft problemen om de bal te vangen. Tejera is nu in balbezit. Tejera geeft de bal voor. Ran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Hodge passt de bal met de wreef. Ran is nu in balbezit. Samson is nu in balbezit. Ran verovert de bal door een tackle van achteren. Ran haalt uit met een fantastische trap. Bąchorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Ran geeft een hoge lob. Bąchorek probeert naar een medespeler te passen. Tejera kopt de bal weg. Castell bereikt de bal nog maar net als eerste. Castell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cucaracha - Baltimore Arsenal FC 0:5

68e minuut.
Theologou passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bornes de bal. Batlička is nu in balbezit. Castell onderschept slim de pass. Castell draait met de bal, schiet en ... Bąchorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Ran kopt de bal weg. Cavalieri speelt de bal door. Castell kan de bal niet met de borst controleren. Cavalieri geeft een hoge lob. Ran maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Samson geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Stroe de bal onder controle te krijgen. Bea Jauregi rent richting de bal. Bea Jauregi draait met de bal, schiet en ... Baranyai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cucaracha - Baltimore Arsenal FC 1:5

76e minuut.
Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Theologou maakt een afschuwelijke overtreding. Cavalieri raakt geblesseerd tijdens het duel. Narov met een snel genomen vrije trap. Ran maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Daar is Samson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ran is nu in balbezit. Ran schiet op doel. Bąchorek bokst de bal weg. Klungelig pakt Pavlis de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cucaracha - Baltimore Arsenal FC 1:6

78e minuut.
Bąchorek probeert naar een medespeler te passen. Maldonado speelt de bal door. Tejera probeert naar een medespeler te passen. Castell rent richting de bal. Castell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gəncəli onderschept slim de pass. Gəncəli geeft een hoge lob. Castell is nu in balbezit. Castell haalt uit met een fantastische trap. Bąchorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cucaracha - Baltimore Arsenal FC 1:7

82e minuut.
Gəncəli geeft een lange en hoge pass. Theologou is nu in balbezit. Inworp. Cavalieri met de inworp. Tejera geeft een lange en hoge pass. Bąchorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ran is nu in balbezit. Ran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cucaracha - Baltimore Arsenal FC 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Cucaracha 70%, Baltimore Arsenal FC 30%.
La Cucaracha - Baltimore Arsenal FC 1:8