Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seimborg FC Balls of Steel
Seimborg FC Tactiek singer high off
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 56.9
solid Schieten excellent
adequate Passen good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Dias de Luta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Springsteen is nu in balbezit. Springsteen met een sublieme pass. Dias de Luta rent richting de bal. Dias de Luta geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Korsar controleert de bal met de borst. Kókai verovert de bal door een tackle van achteren. Conklin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Conklin naar de kleedkamers voor een vroege douche.

17e minuut.
Tamme geeft een lange en hoge pass. Baldwin rent richting de bal. Baldwin speelt de bal door. Busch is nu in balbezit. Busch haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia bokst de bal weg.

21e minuut.
Busch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baldwin geeft een lange en hoge pass. Talik heeft problemen om de bal te vangen. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kałwa verovert de bal door een tackle van achteren. Korsar probeert naar een medespeler te passen. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith draait met de bal, schiet en ... Cotecchia probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Tosobu rent richting de bal. Tosobu geeft een lange en hoge pass. Lino is nu in balbezit. Lino draait met de bal, schiet en ... Bocanegra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Balls of Steel 1:0

28e minuut.
Tamme verovert de bal door een tackle van achteren. Tamme geeft een lange en hoge pass. Hockensmith kopt de bal weg. Carroll is nu in balbezit. Carroll schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Talik verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Korsar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Busch springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Korsar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korsar met een sublieme pass. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith geeft een lange en hoge pass. Carroll krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Seimborg FC - Balls of Steel 1:1

35e minuut.
Ponti passt de bal met de wreef. Korsar speelt de bal door. Tracz is nu in balbezit. Hockensmith verovert de bal door een tackle van achteren. Hockensmith draait met de bal, schiet en ... Cotecchia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Korsar met een snelle inworp. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith probeert naar een medespeler te passen. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Balls of Steel 1:2

39e minuut.
Baldwin geeft een lange en hoge pass. Tosobu probeert naar een medespeler te passen. Kókai met een sublieme pass. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino schiet op doel. Bocanegra bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Kókai rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Korsar met de inworp. Tamme controleert de bal met de borst. Lino onderschept slim de pass. Lino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seimborg FC 59%, Balls of Steel 41%.
Seimborg FC - Balls of Steel 1:2

46e minuut.
Coyle komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Korsar is nu in balbezit. Korsar probeert naar een medespeler te passen. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith draait met de bal, schiet en ... Cotecchia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Balls of Steel 1:3

54e minuut.
Ponti met een sublieme pass. Tosobu met een sublieme pass. Lino rent richting de bal. Lino haalt uit met een fantastische trap. Coyle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Balls of Steel 2:3

58e minuut.
Waterson geeft een hoge lob. Tracz kopt de bal weg. Ponti heeft problemen om de bal te vangen. Carroll onderschept slim de pass. Carroll schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Busch rent richting de bal. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Kałwa onderschept slim de pass. Kałwa geeft een hoge lob. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith verovert de bal door een tackle van achteren. Hockensmith geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Tamme kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Carroll de bal onder controle te krijgen. Dias de Luta rent richting de bal. Carroll onderschept slim de pass. Carroll haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Balls of Steel 2:4

76e minuut.
Busch kan de bal niet met de borst controleren. Dias de Luta probeert naar een medespeler te passen. Baldwin probeert naar een medespeler te passen. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seimborg FC 61%, Balls of Steel 39%.
Seimborg FC - Balls of Steel 2:4