Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 01:26
  • Bekerwedstrijd: US Open Cup
  • Stadion: nyU Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 14187
nyU PARADISE UTD
442 Tactiek 442dm2 2.0
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 55.7
solide Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Neculau rent richting de bal. Tissari verovert de bal door een tackle van achteren. Penadinho verovert de bal door een tackle van achteren. Jankowiak onderschept slim de pass. Jankowiak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Denneboom bereikt de bal nog maar net als eerste. Denneboom speelt de bal door. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak geeft de bal voor. Tissari maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

16e minuut.
Barroso trapt de bal weg. Aulický rent richting de bal. Aulický passt de bal in één keer door. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo geeft een lange en hoge pass. Barroso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Varga kopt de bal weg. Penadinho heeft problemen om de bal te vangen. Jankowiak is nu in balbezit. Jankowiak schiet op doel. Gąbka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Begbie speelt de bal door. Vanderheyden bereikt de bal nog maar net als eerste. Denneboom tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Denneboom krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Pinzani passt de bal in één keer door. Araujo is nu in balbezit. Wanczyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wanczyk krijgt een gele kaart. Araujo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Varga wilt de vrije trap nemen. Barroso bokst de bal weg.

28e minuut.
Çuhadar geeft een lange en hoge pass. Denneboom rent richting de bal. Denneboom heeft problemen om de bal te vangen. Denneboom geeft een hoge lob. Jankowiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Wanczyk probeert naar een medespeler te passen. Denneboom is nu in balbezit. Denneboom speelt de bal door. Tissari is nu in balbezit. Tissari draait met de bal, schiet en ... Gąbka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jankowiak is nu in balbezit. Jankowiak draait met de bal, schiet en ... Gąbka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - PARADISE UTD 0:1

37e minuut.
Inworp. Baletić komt het veld opgelopen. Wanczyk met de inworp. Denneboom rent richting de bal. Denneboom geeft een hoge lob. Tissari maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nyU 54%, PARADISE UTD 46%.
nyU - PARADISE UTD 0:1

46e minuut.
Jankowiak is nu in balbezit. Tissari heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Varga zijn tegenspeler op de grond. Varga krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Wanczyk speelt de bal door. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Aulický schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aulický krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Varga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Holban. Varga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Holban probeert naar een medespeler te passen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Varga neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Miccicché met een sublieme pass. Klungelig pakt Araujo de bal. Araujo passt de bal met de wreef. Baletić rent richting de bal. Baletić draait met de bal, schiet en ... Barroso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Vanderheyden passt de bal in één keer door. Daar is Wanczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanczyk passt de bal met de wreef. Jankowiak is nu in balbezit. Jankowiak draait met de bal, schiet en ... Gąbka bokst de bal weg. Daar is Penadinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jankowiak geeft een lange en hoge pass. Aulický kan de bal niet met de borst controleren. Tissari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tissari schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - PARADISE UTD 0:2

78e minuut.
Begbie geeft een lange en hoge pass. Pawlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak schiet op doel. Gąbka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Araujo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Holban. Araujo raakt geblesseerd tijdens het duel. Varga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baletić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nyU 56%, PARADISE UTD 44%.
nyU - PARADISE UTD 0:2