Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Cape Coral Las vegas city
1 Attack Tactiek 4-4-2
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 49.8
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
De Mul passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hasenhüttl de bal. Hasenhüttl met een sublieme pass. Paala rent richting de bal. Paala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Qasımoğlu is nu in balbezit. Hasenhüttl onderschept slim de pass. Hasenhüttl speelt de bal door. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Hasenhüttl onderschept slim de pass. De Mul rent richting de bal. De Mul geeft de bal voor. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - Las vegas city 0:1

12e minuut.
Oblak kopt de bal weg. Taylor is nu in balbezit. Taylor met een sublieme pass. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - Las vegas city 0:2

20e minuut.
Megyeri met een sublieme pass. Oblak kopt de bal weg. Paala rent richting de bal. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Leonino bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonino geeft de bal voor. Hasenhüttl kopt de bal weg. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Molano bereikt de bal nog maar net als eerste. Molano passt de bal in één keer door. Paala is nu in balbezit. Paala haalt uit met een fantastische trap. Megyeri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - Las vegas city 0:3

35e minuut.
Hasenhüttl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ximenes geeft een hoge lob. Taylor is nu in balbezit. Taylor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Oblak probeert naar een medespeler te passen. De Mul is nu in balbezit. De Mul met een sublieme pass. Taylor rent richting de bal. Taylor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz passt de bal met de wreef. Leonino is nu in balbezit. Leonino geeft de bal voor. Głąbiński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Cape Coral 73%, Las vegas city 27%.
Team Cape Coral - Las vegas city 0:3

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. De Mul geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hobai probeert de bal met de borst te controleren. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Sutter onderschept slim de pass. Leonino speelt de bal door. Marshalino rent richting de bal. Głąbiński onderschept slim de pass. Głąbiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - Las vegas city 1:3

68e minuut.
De Mul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ximenes geeft een hoge lob. Kuczen heeft problemen om de bal te vangen. Taylor is nu in balbezit. Taylor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - Las vegas city 1:4

69e minuut.
Hasenhüttl is nu in balbezit. Hasenhüttl geeft een hoge lob. Taylor kopt de bal weg. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Megyeri met een sublieme pass. De Mul rent richting de bal. De Mul passt de bal met de wreef. Paala rent richting de bal. Paala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Marčetić rent richting de bal. Taylor verovert de bal door een tackle van achteren. Taylor passt de bal in één keer door. Ximenes is nu in balbezit. Ximenes haalt uit met een fantastische trap. Megyeri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paala rent richting de bal. Paala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Cape Coral 55%, Las vegas city 45%.
Team Cape Coral - Las vegas city 1:4