Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niggalatasaray R. A. P. T. O. R. S
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 31.1
matig Schieten goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Béliveau met de inworp. Teymuryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega Santiago tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ortega Santiago krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Tourigney probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Béliveau rent richting de bal. Onstad geeft een lange en hoge pass. Sejdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejdić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niggalatasaray - R. A. P. T. O. R. S 0:1

12e minuut.
Khanchvankyan speelt de bal door. Sejdić is nu in balbezit. Sejdić heeft problemen om de bal te vangen. Sejdić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niggalatasaray - R. A. P. T. O. R. S 0:2

18e minuut.
Hill heeft problemen om de bal te vangen. Hill passt de bal in één keer door. Alvre is nu in balbezit. Lemire verovert de bal door een tackle van achteren. Lemire draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Blouin heeft problemen om de bal te vangen. Blouin geeft een hoge lob. Khanchvankyan kopt de bal weg. Sejdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejdić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niggalatasaray - R. A. P. T. O. R. S 0:3

22e minuut.
Teymuryan is nu in balbezit. Lemire verovert de bal door een tackle van achteren. Lemire probeert naar een medespeler te passen. Sejdić rent richting de bal. Sejdić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Niggalatasaray - R. A. P. T. O. R. S 0:4

27e minuut.
Teymuryan passt de bal in één keer door. Blouin probeert naar een medespeler te passen. Sejdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejdić haalt uit met een fantastische trap. Lawrence probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niggalatasaray - R. A. P. T. O. R. S 0:5

28e minuut.
Underwood raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Palma komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Creamer passt de bal in één keer door. Hastings rent richting de bal. Hastings geeft de bal voor. Sejdić is nu in balbezit. Sejdić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Khanchvankyan geeft de bal voor. Palma probeert naar een medespeler te passen. Howard heeft problemen om de bal te vangen. Teymuryan rent richting de bal. Teymuryan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Teymuryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Teymuryan probeert naar een medespeler te passen. Sejdić is nu in balbezit. Sejdić schiet op doel. Lawrence maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niggalatasaray - R. A. P. T. O. R. S 0:6

43e minuut.
Palma met een sublieme pass. Teymuryan rent richting de bal. Sejdić is nu in balbezit. Sejdić haalt uit met een fantastische trap. Lawrence werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niggalatasaray - R. A. P. T. O. R. S 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niggalatasaray 62%, R. A. P. T. O. R. S 38%.
Niggalatasaray - R. A. P. T. O. R. S 0:7

51e minuut.
Ortega Santiago rent richting de bal. Teymuryan onderschept slim de pass. Teymuryan met een sublieme pass. Sejdić is nu in balbezit. Sejdić haalt uit met een fantastische trap. Lawrence bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Alvre kopt de bal weg. Palma is nu in balbezit. Palma geeft een hoge lob. Sejdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejdić draait met de bal, schiet en ... Lawrence probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Palma rent richting de bal. Palma passt de bal zonder na te denken. Strazzari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejdić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niggalatasaray - R. A. P. T. O. R. S 0:8

77e minuut.
Sejdić is nu in balbezit. Sejdić geeft een hoge lob. Creamer kopt de bal weg. Sejdić probeert de bal met de borst te controleren. Sejdić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Blouin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teymuryan heeft problemen om de bal te vangen. Teymuryan met een sublieme pass. Klungelig pakt Hastings de bal. Sejdić rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Teymuryan met een sublieme pass. Sejdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Teymuryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Teymuryan draait met de bal, schiet en ... Lawrence maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niggalatasaray - R. A. P. T. O. R. S 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niggalatasaray 57%, R. A. P. T. O. R. S 43%.
Niggalatasaray - R. A. P. T. O. R. S 0:9