Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vacant City Scotti
Normal Tactiek 4_1_3_1_1
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
20.2 gemiddelde waardering 44.6
poor Schieten excellent
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


7e minuut.
Baglivo met een harde bal richting middenveld. Dodds kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bergeron de bal onder controle te krijgen. Martinez is nu in balbezit. Martinez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Haffke kan de bal niet met de borst controleren. Haffke probeert naar een medespeler te passen. Waleczek rent richting de bal. Waleczek schiet op doel. Rogers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacant City - Scotti 0:1

14e minuut.
Francois kan de bal niet met de borst controleren. Waleczek is nu in balbezit. Francois legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Waleczek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Waleczek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Rogers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Waleczek rent richting de bal. Waleczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacant City - Scotti 0:2

17e minuut.
Wilson rent richting de bal. Ferlito verovert de bal door een tackle van achteren. Ferlito passt de bal in één keer door. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek passt de bal met de wreef. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński schiet op doel. Rogers maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vacant City - Scotti 0:3

22e minuut.
Quarina geeft de bal voor. Diplacido bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gałczyński is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Waleczek kopt de bal weg. Kardoš rent richting de bal. Kardoš passt de bal in één keer door. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacant City - Scotti 0:4

34e minuut.
Kardoš speelt de bal door. Waleczek rent richting de bal. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacant City - Scotti 0:5

36e minuut.
Inworp. Gałczyński met een snelle inworp. Kardoš is nu in balbezit. Kardoš geeft de bal voor. Waleczek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacant City - Scotti 0:6

39e minuut.
Martinez rent richting de bal. Martinez geeft de bal voor. Kardoš probeert de bal aan de voet te houden. Bergeron bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergeron draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kardoš geeft een hoge lob. Klungelig pakt Villanueva de bal. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński schiet op doel. Rogers probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Kardoš speelt de bal door. Haffke rent richting de bal. Haffke passt de bal zonder na te denken. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Haffke is nu in balbezit. Haffke passt de bal in één keer door. Waleczek is nu in balbezit. Waleczek schiet op doel. Rogers probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vacant City 51%, Scotti 49%.
Vacant City - Scotti 0:6

47e minuut.
Moşanu speelt de bal door. Haffke heeft problemen om de bal te vangen. Haffke geeft een hoge lob. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap. Rogers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacant City - Scotti 0:7

54e minuut.
Haffke probeert naar een medespeler te passen. Waleczek is nu in balbezit. Waleczek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Francois de bal onder controle te krijgen. Rogers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacant City - Scotti 0:8

57e minuut.
Vivas speelt de bal door. Waleczek kopt de bal weg. Waleczek met een sublieme pass. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Wilson speelt de bal door. Kardoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martinez krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Waleczek kan de bal niet met de borst controleren. Omokua bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waleczek krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap. Villanueva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moşanu geeft de bal voor. Paal! Rogers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Waleczek is nu in balbezit. Waleczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacant City - Scotti 0:9

75e minuut.
Gałczyński kopt de bal weg. Haffke rent richting de bal. Haffke met een sublieme pass. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kardoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardoš probeert naar een medespeler te passen. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński schiet op doel. Rogers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacant City - Scotti 0:10

81e minuut.
Baglivo trapt de bal weg van het doel. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek probeert naar een medespeler te passen. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacant City - Scotti 0:11

83e minuut.
Diplacido bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński rent richting de bal. Waleczek is nu in balbezit. Waleczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vacant City - Scotti 0:12

85e minuut.
Waleczek rent richting de bal. Waleczek speelt de bal door. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński draait met de bal, schiet en ... Rogers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacant City - Scotti 0:13

87e minuut.
Kardoš speelt de bal door. Klungelig pakt Haffke de bal. Haffke met een sublieme pass. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vacant City 59%, Scotti 41%.
Vacant City - Scotti 0:13