Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nightshade F.C Excavators[FC]
424 Tactiek 532-C
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 43.8
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Patterson is nu in balbezit. Patterson geeft een hoge lob. Nolan controleert de bal met de borst. Macía is nu in balbezit. Macía schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Burke geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lampón met een snelle inworp. Macía rent richting de bal. Macía haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightshade F.C - Excavators[FC] 0:1

6e minuut.
Nolan geeft de bal voor. Inworp. Lampón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macía rent richting de bal. Macía haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lampón met de inworp. Pechlie controleert de bal met de borst. Pechlie draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nolan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightshade F.C - Excavators[FC] 0:2

13e minuut.
Lampón is nu in balbezit. Lampón passt de bal in één keer door. Nolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía verovert de bal door een tackle van achteren. Macía schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightshade F.C - Excavators[FC] 0:3

14e minuut.
Gielnik passt de bal zonder na te denken. Pechlie is nu in balbezit. Pechlie passt de bal in één keer door. Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lampón bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampón probeert naar een medespeler te passen. Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía haalt uit met een fantastische trap. Nolan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lampón neemt de hoekschop. Pechlie springt en kopt de bal. Roe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightshade F.C - Excavators[FC] 0:4

17e minuut.
Pechlie is nu in balbezit. Pechlie passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Macía de bal. Lampón is nu in balbezit. Lampón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gielnik passt de bal in één keer door. Patterson rent richting de bal. Patterson met een sublieme pass. Pechlie is nu in balbezit. Pechlie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Macía rent richting de bal. Macía haalt uit met een fantastische trap. Roe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Nolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía onderschept slim de pass. Macía met een sublieme pass. Lampón is nu in balbezit. Lampón geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Burke rent richting de bal. Burke passt de bal met de wreef. Lampón speelt de bal door. Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Macía de bal. Lampón rent richting de bal. Lampón passt de bal in één keer door. Pechlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechlie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightshade F.C - Excavators[FC] 0:5

37e minuut.
Boxer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechlie onderschept slim de pass. Pechlie heeft problemen om de bal te vangen. Pechlie haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightshade F.C - Excavators[FC] 0:6

39e minuut.
Lampón geeft een lange en hoge pass. Macía is nu in balbezit. Burke rent richting de bal. Pechlie is nu in balbezit. Pechlie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Lampón geeft de bal voor. Macía rent richting de bal. Macía geeft de bal voor. Pechlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechlie geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gielnik is nu in balbezit. Gielnik geeft een hoge lob. Macía kopt de bal weg. Pechlie rent richting de bal. Pechlie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nightshade F.C - Excavators[FC] 0:7

43e minuut.
Pappas met een sublieme pass. Dawson rent richting de bal. Met opzet legt Pechlie zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Pechlie moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pechlie schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nightshade F.C 90%, Excavators[FC] 10%.
Nightshade F.C - Excavators[FC] 0:7

46e minuut.
Lampón met een sublieme pass. Gielnik heeft problemen om de bal te vangen. Gielnik passt de bal met de wreef. Macía is nu in balbezit. Macía draait met de bal, schiet en ... Roe bokst de bal weg.

47e minuut.
Nolan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lampón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nightshade F.C - Excavators[FC] 0:8

52e minuut.
Roe trapt de bal weg van het doel. Inworp. Patterson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lampón geeft een lange en hoge pass. Macía springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightshade F.C - Excavators[FC] 0:9

54e minuut.
Gielnik met een sublieme pass. Lampón rent richting de bal. Lampón met een sublieme pass. Macía is nu in balbezit. Macía draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Lampón met een sublieme pass. Patterson is nu in balbezit. Patterson geeft de bal voor. Macía rent richting de bal. Macía schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Dunfield kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lampón neemt de hoekschop. Macía rent richting de bal. Macía haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Lampón met de inworp. Gielnik is nu in balbezit. Gielnik passt de bal met de wreef. Lampón is nu in balbezit. Lampón geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gielnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gielnik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Macía de bal. Macía haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightshade F.C - Excavators[FC] 0:10

76e minuut.
Calderón speelt de bal door. Patterson speelt de bal door. Lampón bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampón geeft een lange en hoge pass. Macía springt en kopt de bal. Roe bokst de bal weg.

80e minuut.
Membribes rent richting de bal. Patterson geeft een lange en hoge pass. Macía is nu in balbezit. Macía schiet op doel. Na een snelle pass probeert Boxer de bal onder controle te krijgen. Roe bokst de bal weg.

83e minuut.
Pappas controleert de bal met de borst. Gielnik rent richting de bal. Gielnik geeft een lange en hoge pass. Macía is nu in balbezit. Macía schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nightshade F.C 78%, Excavators[FC] 22%.
Nightshade F.C - Excavators[FC] 0:10