Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
snowhares Giancola Maple
Normal Tactiek Striker
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 42
matig Schieten uitstekend
matig Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Piangerelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piangerelli passt de bal in één keer door. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
snowhares - Giancola Maple 0:1

5e minuut.
Berry verovert de bal door een tackle van achteren. Vendrame bereikt de bal nog maar net als eerste. Vendrame geeft een hoge lob. Daar is Esteves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalabardo geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
snowhares - Giancola Maple 0:2

8e minuut.
Corpodean bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpodean geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Jakimowicz de bal onder controle te krijgen. Jakimowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
snowhares - Giancola Maple 0:3

9e minuut.
Teixeira passt de bal met de wreef. Vendrame bereikt de bal nog maar net als eerste. Vendrame passt de bal zonder na te denken. Piangerelli is nu in balbezit. Piangerelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
snowhares - Giancola Maple 0:4

10e minuut.
O`Neil met een sublieme pass. Teixeira rent richting de bal. Zero verovert de bal door een tackle van achteren. Zero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
snowhares - Giancola Maple 0:5

14e minuut.
Zero rent richting de bal. Piangerelli probeert naar een medespeler te passen. Zero probeert naar een medespeler te passen. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz schiet op doel. Giacomi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hill heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
snowhares - Giancola Maple 0:6

17e minuut.
Vendrame heeft problemen om de bal te vangen. Vendrame probeert naar een medespeler te passen. Corpodean geeft een lange en hoge pass. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap. Giacomi bokst de bal weg.

18e minuut.
Chalabardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalabardo passt de bal met de wreef. Zero rent richting de bal. Zero schiet op doel. Giacomi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
snowhares - Giancola Maple 0:7

25e minuut.
Inworp. Vendrame met de inworp. Chalabardo is nu in balbezit. Chalabardo geeft de bal voor. Daar is Berry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacomi bokst de bal weg. Piangerelli is nu in balbezit. Piangerelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
snowhares - Giancola Maple 0:8

26e minuut.
O`Neil heeft problemen om de bal te vangen. Teixeira rent richting de bal. Piangerelli onderschept slim de pass. Daar is Zero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Piangerelli onderschept slim de pass. Piangerelli speelt de bal door. Zero rent richting de bal. Zero draait met de bal, schiet en ... Giacomi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
snowhares - Giancola Maple 0:9

35e minuut.
Teixeira met een sublieme pass. Klungelig pakt O`Neil de bal. Piangerelli onderschept slim de pass. Piangerelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Vendrame speelt de bal door. Zero is nu in balbezit. Jakimowicz is nu in balbezit. Zero is nu in balbezit. Zero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Zero passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jakimowicz de bal. Zero is nu in balbezit. Zero draait met de bal, schiet en ... Giacomi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Daar is Chalabardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalabardo geeft de bal voor. Klungelig pakt Rustad de bal. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ... Giacomi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: snowhares 74%, Giancola Maple 26%.
snowhares - Giancola Maple 0:9

49e minuut.
Chalabardo is nu in balbezit. Chalabardo passt de bal met de wreef. Vendrame is nu in balbezit. Vendrame geeft de bal voor. Piangerelli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
snowhares - Giancola Maple 0:10

49e minuut.
Corpodean raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tramp komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Daar is Rustad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vendrame is nu in balbezit. Vendrame passt de bal in één keer door. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ... Giacomi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

61e minuut.
Piangerelli onderschept slim de pass. Piangerelli geeft een lange en hoge pass. Zero heeft problemen om de bal te vangen. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
snowhares - Giancola Maple 0:11

63e minuut.
Zero passt de bal in één keer door. Tramp is nu in balbezit. Tramp probeert naar een medespeler te passen. Piangerelli heeft problemen om de bal te vangen. Piangerelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Bradshaw is nu in balbezit. Vendrame verovert de bal door een tackle van achteren. Vendrame probeert naar een medespeler te passen. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ... Giacomi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
snowhares - Giancola Maple 0:12

68e minuut.
Piangerelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vendrame rent richting de bal. Vendrame passt de bal in één keer door. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Berry met een harde bal richting middenveld. Daar is Zero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zero probeert naar een medespeler te passen. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
snowhares - Giancola Maple 0:13

75e minuut.
Chalabardo speelt de bal door. Tramp is nu in balbezit. Tramp geeft een lange en hoge pass. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
snowhares - Giancola Maple 0:14

84e minuut.
Tramp geeft een lange en hoge pass. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz passt de bal in één keer door. Zero is nu in balbezit. Zero haalt uit met een fantastische trap. Giacomi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zero is nu in balbezit. Zero haalt uit met een fantastische trap. Giacomi bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Vendrame geeft de bal voor. Tramp kopt de bal weg. Klungelig pakt Zero de bal. Zero draait met de bal, schiet en ... Giacomi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
snowhares - Giancola Maple 0:15

89e minuut.
Teixeira rent richting de bal. Vandíček verovert de bal door een tackle van achteren. Vandíček probeert naar een medespeler te passen. Piangerelli rent richting de bal. Piangerelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Vandíček passt de bal zonder na te denken. Chalabardo is nu in balbezit. Chalabardo passt de bal in één keer door. Zero rent richting de bal. Zero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: snowhares 84%, Giancola Maple 16%.
snowhares - Giancola Maple 0:15