Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 01:26
  • Bekerwedstrijd: Voyageur Cup
  • Stadion: FJTEAM Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3082
FJTEAM The Fertilizer
424 Tactiek green2
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 39.2
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Cartel geeft een hoge lob. Chaniotis rent richting de bal. Chaniotis haalt uit met een fantastische trap. Caraiman probeert de bal aan de voet te houden. Brewer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FJTEAM - The Fertilizer 0:1

7e minuut.
Sandhu met een sublieme pass. Bateman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bateman passt de bal in één keer door. Chaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniotis schiet op doel. Brewer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Espinoza rent richting de bal. Espinoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FJTEAM - The Fertilizer 0:2

10e minuut.
Caraiman geeft de bal voor. Humphries probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cartel met een sublieme pass. Chaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniotis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alkiza komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Baum is nu in balbezit. Espinoza rent richting de bal. Baum schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Espinoza raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kolsuz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Baum trapt de bal weg. Bateman rent richting de bal. Bateman passt de bal zonder na te denken. Kolsuz is nu in balbezit. Kolsuz geeft de bal voor. Brewer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Chaniotis rent richting de bal. Chaniotis schiet op doel. Caraiman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Espinoza rent richting de bal. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Vidiella geeft een lange en hoge pass. Chaniotis kopt de bal weg. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Brewer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kolsuz passt de bal in één keer door. Barriocanal geeft een lange en hoge pass. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza schiet op doel. Proudfoot probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sandhu geeft de bal voor. Cartel geeft een hoge lob. Chaniotis rent richting de bal. Chaniotis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bateman met een snelle inworp. Espinoza rent richting de bal. Espinoza met een sublieme pass. Chaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FJTEAM - The Fertilizer 0:3

30e minuut.
Kolsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolsuz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chaniotis de bal. Chaniotis schiet op doel. Brewer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FJTEAM - The Fertilizer 0:4

32e minuut.
Kolsuz is nu in balbezit. Kolsuz passt de bal met de wreef. Bateman rent richting de bal. Bateman geeft een hoge lob. Chaniotis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FJTEAM - The Fertilizer 0:5

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bateman met een snelle inworp. Espinoza rent richting de bal. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FJTEAM - The Fertilizer 0:6

38e minuut.
Bateman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bateman geeft een lange en hoge pass. Chaniotis heeft problemen om de bal te vangen. Chaniotis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FJTEAM - The Fertilizer 0:7

41e minuut.
Nadolsky geeft de bal voor. Daar is Chaniotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinoza is nu in balbezit. Chaniotis rent richting de bal. Chaniotis draait met de bal, schiet en ... Brewer bokst de bal weg.

42e minuut.
Barriocanal kopt de bal weg. Chaniotis is nu in balbezit. Chaniotis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cartel de bal. Cartel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FJTEAM 80%, The Fertilizer 20%.
FJTEAM - The Fertilizer 0:7

46e minuut.
Chaniotis speelt de bal door. Espinoza heeft problemen om de bal te vangen. Harvey is nu in balbezit. Espinoza onderschept slim de pass. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Nadolsky geeft de bal voor. Chaniotis rent richting de bal. Chaniotis passt de bal zonder na te denken. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Strzyżowski passt de bal met de wreef. Cartel is nu in balbezit. Cartel geeft een lange en hoge pass. Chaniotis is nu in balbezit. Chaniotis schiet op doel. Brewer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Cartel kopt de bal weg. Daar is Chaniotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolsuz geeft de bal voor. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kolsuz rent richting de bal. Chaniotis heeft problemen om de bal te vangen. Chaniotis met een sublieme pass. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FJTEAM - The Fertilizer 0:8

58e minuut.
Barriocanal rent richting de bal. Barriocanal geeft een hoge lob. Caraiman heeft problemen om de bal te vangen. Chaniotis is nu in balbezit. Chaniotis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Cartel geeft de bal voor. Espinoza kopt de bal weg. Caraiman speelt de bal door. Daar is Espinoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinoza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Caraiman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bateman met de inworp. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Chaniotis rent richting de bal. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniotis is nu in balbezit. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tobiaszowski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bergues rent richting de bal. Cartel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartel geeft een lange en hoge pass. Tobiaszowski is nu in balbezit. Tobiaszowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Barriocanal passt de bal in één keer door. Kolsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolsuz passt de bal in één keer door. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Inworp. Busan komt het veld opgelopen. Telek komt het veld opgelopen. Tobiaszowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espinoza rent richting de bal. Espinoza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Busan met een sublieme pass. Chaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniotis geeft de bal voor. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Gogov komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Telek rent richting de bal. Telek passt de bal zonder na te denken. Espinoza rent richting de bal. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Brewer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FJTEAM - The Fertilizer 0:9

87e minuut.
Baum onderschept slim de pass. Baum probeert naar een medespeler te passen. Tobiaszowski probeert naar een medespeler te passen. Chaniotis rent richting de bal. Chaniotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FJTEAM - The Fertilizer 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FJTEAM 77%, The Fertilizer 23%.
FJTEAM - The Fertilizer 0:10