Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torronto Argonauts Coquitlam Mountain Lions
442 Tactiek new532
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 55.3
redelijk Schieten solide
solide Passen solide
solide Verdedigen solide


6e minuut.
Mentorski verovert de bal door een tackle van achteren. Campos begaat een overtreding. Mentorski raakt geblesseerd tijdens het duel. Mentorski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bentancour krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ferrer geeft de bal voor. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mentorski rent richting de bal. Campos is nu in balbezit. Campos geeft de bal voor. Kroken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Belluzzi kopt de bal weg. Buruk controleert de bal met de borst. Pizarro rent richting de bal. Buruk verovert de bal door een tackle van achteren. Buruk haalt uit met een fantastische trap. Kroken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Mentorski is nu in balbezit. Mentorski geeft de bal voor. Răboj heeft problemen om de bal te vangen. Botteghin is nu in balbezit. Botteghin draait met de bal, schiet en ... Mihardja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Campos heeft problemen om de bal te vangen. Mentorski verovert de bal door een tackle van achteren. Mentorski speelt de bal door. Bentancour bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentancour draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Botteghin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pipinashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipinashvili passt de bal met de wreef. Bentancour is nu in balbezit. Bentancour schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torronto Argonauts 57%, Coquitlam Mountain Lions 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torronto Argonauts - Coquitlam Mountain Lions 0:0

46e minuut.
Mason komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Praljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro onderschept slim de pass. Pizarro geeft een hoge lob. Daar is Bentancour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bentancour schiet op doel. Mihardja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Răboj geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mentorski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bentancour rent richting de bal. Bentancour draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Torronto Argonauts - Coquitlam Mountain Lions 0:1

57e minuut.
Robertsen passt de bal in één keer door. Mentorski rent richting de bal. Mentorski speelt de bal door. Bentancour bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentancour schiet op doel. Mihardja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Mentorski passt de bal met de wreef. Pipinashvili rent richting de bal. Pipinashvili passt de bal met de wreef. Bentancour rent richting de bal. Bentancour draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torronto Argonauts - Coquitlam Mountain Lions 0:2

76e minuut.
Botteghin is nu in balbezit. Robertsen onderschept slim de pass. Pipinashvili probeert naar een medespeler te passen. Bentancour bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentancour draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torronto Argonauts 61%, Coquitlam Mountain Lions 39%.
Torronto Argonauts - Coquitlam Mountain Lions 0:2