Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LittleWarriorFC Metrotown
433 Tactiek 4def
41% Balbezit 59%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 57
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 50.5
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Doeltrap. Gagne trapt de bal weg van het doel. Dauchez kopt de bal weg. Śleboda rent richting de bal. Śleboda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Pieszak speelt de bal door. Śleboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleboda passt de bal met de wreef. Luts is nu in balbezit. Luts haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LittleWarriorFC - Metrotown 0:1

5e minuut.
Klungelig pakt Adams de bal. Śleboda onderschept slim de pass. Śleboda met een sublieme pass. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Beckmann geeft een hoge lob. Pieszak kan de bal niet met de borst controleren. Pieszak met een sublieme pass. Śleboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleboda haalt uit met een fantastische trap. Gagne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Lavigne trapt de bal weg. Pieszak rent richting de bal. Pieszak passt de bal zonder na te denken. Luts heeft problemen om de bal te vangen. Luts haalt uit met een fantastische trap. Gagne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Dauchez probeert naar een medespeler te passen. Pieszak rent richting de bal. Pieszak probeert naar een medespeler te passen. Śleboda rent richting de bal. Śleboda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Dauchez kopt de bal weg. Beckmann heeft problemen om de bal te vangen. Śleboda is nu in balbezit. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LittleWarriorFC - Metrotown 0:2

12e minuut.
Inworp. Pieszak met de inworp. Daoud speelt de bal door. Śleboda rent richting de bal. Śleboda draait met de bal, schiet en ... Gagne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Śleboda heeft problemen om de bal te vangen. Śleboda passt de bal met de wreef. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LittleWarriorFC - Metrotown 0:3

14e minuut.
Lavigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavigne geeft een lange en hoge pass. Pieszak met een sublieme pass. Luts rent richting de bal. Luts haalt uit met een fantastische trap. Gagne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LittleWarriorFC - Metrotown 0:4

15e minuut.
Dauchez probeert naar een medespeler te passen. Luts rent richting de bal. Luts passt de bal met de wreef. Śleboda rent richting de bal. Śleboda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LittleWarriorFC - Metrotown 0:5

17e minuut.
Daoud met de inworp. Pieszak heeft problemen om de bal te vangen. Pieszak met een sublieme pass. Luts rent richting de bal. Luts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LittleWarriorFC - Metrotown 0:6

18e minuut.
Daoud passt de bal in één keer door. Beckmann is nu in balbezit. Luts verovert de bal door een tackle van achteren. Luts draait met de bal, schiet en ... Gagne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LittleWarriorFC - Metrotown 0:7

20e minuut.
Daar is Ratcliff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daoud rent richting de bal. Daoud met een sublieme pass. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts haalt uit met een fantastische trap. Gagne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Śleboda is nu in balbezit. Śleboda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LittleWarriorFC - Metrotown 0:8

24e minuut.
Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts passt de bal zonder na te denken. Śleboda heeft problemen om de bal te vangen. Śleboda haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lavigne de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Daoud neemt de hoekschop. Luts springt en kopt de bal. Gagne bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LittleWarriorFC - Metrotown 0:9

26e minuut.
MacCulloch is nu in balbezit. MacCulloch geeft de bal voor. MacCulloch heeft problemen om de bal te vangen. Luts is nu in balbezit. Luts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lavigne speelt de bal door. Beckmann rent richting de bal. Luts onderschept slim de pass. Luts draait met de bal, schiet en ... Gagne werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Luts geeft de bal voor. Striker probeert de bal met de borst te controleren. Dauchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts is nu in balbezit. Luts draait met de bal, schiet en ... Gagne bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Gagne speelt de bal door. Piechna kopt de bal weg. Luts heeft problemen om de bal te vangen. Luts draait met de bal, schiet en ... Gagne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Ratcliff passt de bal in één keer door. Lifeson probeert naar een medespeler te passen. Dauchez met een sublieme pass. Śleboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleboda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Śleboda de bal onder controle te krijgen. Pieszak rent richting de bal. Pieszak geeft de bal voor. Śleboda is nu in balbezit. Śleboda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Śleboda is nu in balbezit. Śleboda passt de bal met de wreef. Luts is nu in balbezit. Luts schiet op doel. Gagne werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Dauchez probeert naar een medespeler te passen. Śleboda heeft problemen om de bal te vangen. Śleboda met een sublieme pass. Luts heeft problemen om de bal te vangen. Luts schiet op doel. Gagne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Śleboda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pieszak rent richting de bal. Pieszak speelt de bal door. Śleboda rent richting de bal. Śleboda haalt uit met een fantastische trap. Lavigne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gagne bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LittleWarriorFC - Metrotown 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LittleWarriorFC 91%, Metrotown 9%.
LittleWarriorFC - Metrotown 0:10

49e minuut.
Daoud speelt de bal door. Daar is Śleboda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śleboda probeert naar een medespeler te passen. Luts is nu in balbezit. Luts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LittleWarriorFC - Metrotown 0:11

50e minuut.
Luts is nu in balbezit. Klungelig pakt Śleboda de bal. Luts is nu in balbezit. Luts schiet op doel. Gagne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LittleWarriorFC - Metrotown 0:12

51e minuut.
Adams speelt de bal door. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts passt de bal in één keer door. Śleboda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Śleboda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gagne met een harde bal richting middenveld. Pieszak kopt de bal weg. Klungelig pakt Luts de bal. Luts draait met de bal, schiet en ... Gagne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Pieszak passt de bal met de wreef. Śleboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleboda speelt de bal door. Luts rent richting de bal. Luts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Beckmann probeert de bal met de borst te controleren. Dauchez rent richting de bal. Dauchez passt de bal zonder na te denken. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts draait met de bal, schiet en ... Gagne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LittleWarriorFC - Metrotown 0:13

62e minuut.
Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts verovert de bal door een tackle van achteren. Luts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Gagne trapt de bal weg. Dauchez kopt de bal weg. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts schiet op doel. Gagne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dauchez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Luts krijgt zijn hoofd ertegen. Gagne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LittleWarriorFC - Metrotown 0:14

69e minuut.
Pieszak probeert naar een medespeler te passen. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Luts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luts draait met de bal, schiet en ... Gagne probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daoud rent richting de bal. Daoud geeft een lange en hoge pass. Luts springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LittleWarriorFC - Metrotown 0:15

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lifeson met een snelle inworp. Striker is nu in balbezit. Striker passt de bal met de wreef. Luts is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dauchez neemt de hoekschop. Luts rent richting de bal. Luts draait met de bal, schiet en ... Gagne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Daoud zal de hoekschop nemen. Luts maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Beckmann de bal. Lavigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts verovert de bal door een tackle van achteren. Luts haalt uit met een fantastische trap. Gagne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LittleWarriorFC - Metrotown 0:16

81e minuut.
Striker is nu in balbezit. Śleboda verovert de bal door een tackle van achteren. Lavigne is nu in balbezit. Śleboda onderschept slim de pass. Śleboda schiet op doel. Gagne bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski geeft de bal voor. Śleboda is nu in balbezit. Klungelig pakt Luts de bal. Luts schiet op doel. Gagne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Lavigne de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LittleWarriorFC - Metrotown 0:17

86e minuut.
Adams geeft de bal voor. Dauchez met een sublieme pass. Śleboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleboda met een sublieme pass. Daar is Luts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
LittleWarriorFC - Metrotown 0:18

88e minuut.
Piechna speelt de bal door. Šebela bereikt de bal nog maar net als eerste. Šebela geeft de bal voor. Daar is Śleboda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śleboda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gagne probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pieszak de bal. Pieszak passt de bal zonder na te denken. Daar is Śleboda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śleboda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LittleWarriorFC 82%, Metrotown 18%.
LittleWarriorFC - Metrotown 0:18