Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mandy.green Hackney Marshes
train Tactiek Test
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 39.6
average Schieten very good
average Passen good
average Verdedigen average


2e minuut.
Pachelski passt de bal met de wreef. Daar is Jayanthi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelikan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayanthi onderschept slim de pass. Jayanthi draait met de bal, schiet en ... Łątek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Stemma bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel verovert de bal door een tackle van achteren. Montiel geeft de bal voor. Jayanthi maakt een snoekduik en kopt de bal. Łątek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mandy.green - Hackney Marshes 0:1

13e minuut.
Bireta passt de bal met de wreef. Pachelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachelski passt de bal zonder na te denken. Jayanthi rent richting de bal. Jayanthi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mandy.green - Hackney Marshes 0:2

19e minuut.
Kelly is nu in balbezit. Kelly met een sublieme pass. Montiel met een sublieme pass. Jayanthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayanthi draait met de bal, schiet en ... Łątek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jayanthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayanthi schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleński met een sublieme pass. Mundy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kral is nu in balbezit. Kral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mandy.green - Hackney Marshes 1:2

25e minuut.
Bireta probeert naar een medespeler te passen. Montiel rent richting de bal. Montiel passt de bal met de wreef. Jayanthi is nu in balbezit. Jayanthi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
Bireta rent richting de bal. Bireta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gordon de bal. Jayanthi rent richting de bal. Jayanthi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mickiewicz rent richting de bal. Pachelski onderschept slim de pass. Pachelski passt de bal in één keer door. Jayanthi rent richting de bal. Jayanthi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Mundy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mundy verovert de bal door een tackle van achteren. Mundy probeert naar een medespeler te passen. Jayanthi is nu in balbezit. Jayanthi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bireta verovert de bal door een tackle van achteren. Bireta probeert naar een medespeler te passen. Jayanthi rent richting de bal. Jayanthi schiet op doel. Łątek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mandy.green - Hackney Marshes 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mandy.green 65%, Hackney Marshes 35%.
mandy.green - Hackney Marshes 1:3

47e minuut.
Montiel rent richting de bal. Bireta met een sublieme pass. Jayanthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayanthi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mandy.green - Hackney Marshes 1:4

53e minuut.
Pelikan geeft een hoge lob. Vasilevski geeft de bal voor. Jayanthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayanthi schiet op doel. Marincea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Stemma bereikt de bal nog maar net als eerste. Magon onderschept slim de pass. Magon passt de bal met de wreef. Jayanthi is nu in balbezit. Jayanthi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Pachelski passt de bal in één keer door. Bireta is nu in balbezit. Bireta probeert naar een medespeler te passen. Jayanthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayanthi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gordon speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pruvost met de inworp. Montiel heeft problemen om de bal te vangen. Montiel geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jayanthi is nu in balbezit. Jayanthi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mandy.green - Hackney Marshes 1:5

65e minuut.
Montiel onderschept slim de pass. Montiel passt de bal in één keer door. Jayanthi rent richting de bal. Jayanthi schiet op doel. Łątek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
mandy.green - Hackney Marshes 1:6

67e minuut.
Pruvost rent richting de bal. Pruvost geeft een lange en hoge pass. Jayanthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel haalt uit met een fantastische trap. Łątek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jayanthi rent richting de bal. Jayanthi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mandy.green - Hackney Marshes 1:7

88e minuut.
Montiel speelt de bal door. Jayanthi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stelea. Stelea krijgt een gele kaart. Jayanthi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Montiel wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mundy passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stelea de bal. Montiel probeert naar een medespeler te passen. Jayanthi is nu in balbezit. Jayanthi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mandy.green 56%, Hackney Marshes 44%.
mandy.green - Hackney Marshes 1:7