Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wollongong united Bond University
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
5 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 50.3
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen very good
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Dzienis met een sublieme pass. Puutsa is nu in balbezit. Puutsa passt de bal zonder na te denken. Vohánka rent richting de bal. Vohánka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Endrődi probeert naar een medespeler te passen. Apostel rent richting de bal. Apostel passt de bal met de wreef. Vohánka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohánka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Goodwin trapt de bal weg. Dzienis rent richting de bal. Dzienis speelt de bal door. Vohánka rent richting de bal. Vohánka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Goodwin trapt de bal weg. Endrődi kopt de bal weg. Puutsa rent richting de bal. Puutsa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Endrődi rent richting de bal. Endrődi met een sublieme pass. Dzienis probeert naar een medespeler te passen. Vohánka rent richting de bal. Vohánka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wollongong united - Bond University 0:1

28e minuut.
Grant kopt de bal weg. Endrődi kan de bal niet met de borst controleren. Endrődi passt de bal in één keer door. Dzienis heeft problemen om de bal te vangen. Dzienis geeft een hoge lob. Goodwin bokst de bal weg. Vohánka is nu in balbezit. Vohánka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wollongong united - Bond University 0:2

35e minuut.
Raducanu geeft een hoge lob. Gunning kopt de bal weg. Dzienis rent richting de bal. Dzienis geeft de bal voor. Vohánka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Morris verovert de bal door een tackle van achteren. Morris passt de bal met de wreef. Apostel bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostel geeft een lange en hoge pass. Puutsa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Doeltrap. Goodwin met een harde bal richting middenveld. Endrődi kopt de bal weg. Apostel is nu in balbezit. Apostel geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Puutsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wollongong united - Bond University 0:3

39e minuut.
Vohánka rent richting de bal. Smeltz verovert de bal door een tackle van achteren. Smeltz passt de bal zonder na te denken. Puutsa is nu in balbezit. Puutsa geeft de bal voor. Goodwin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vohánka rent richting de bal. Vohánka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wollongong united - Bond University 0:4

41e minuut.
Smeltz bereikt de bal nog maar net als eerste. Smeltz geeft een hoge lob. Steele is nu in balbezit. Steele draait met de bal, schiet en ... Zorbas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
wollongong united - Bond University 1:4

43e minuut.
Wilmots verovert de bal door een tackle van achteren. Wilmots geeft de bal voor. Gunning kopt de bal weg. Vohánka is nu in balbezit. Vohánka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hännikäinen met de inworp. Daar is Dzienis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzienis passt de bal zonder na te denken. Vohánka bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
wollongong united - Bond University 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wollongong united 76%, Bond University 24%.
wollongong united - Bond University 1:5

48e minuut.
Vohánka verovert de bal door een tackle van achteren. Morris onderschept slim de pass. Vohánka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vohánka krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Doeltrap. Zorbas met een harde bal richting middenveld. Endrődi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vohánka de bal. Vohánka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Hännikäinen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dzienis is nu in balbezit. Dzienis geeft een lange en hoge pass. Vohánka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohánka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wollongong united - Bond University 1:6

58e minuut.
Dzienis onderschept slim de pass. Dzienis geeft een lange en hoge pass. Gunning kopt de bal weg. Vohánka is nu in balbezit. Vohánka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

60e minuut.
Smeltz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Apostel met een snelle inworp. Vohánka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vohánka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Hännikäinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hännikäinen passt de bal zonder na te denken. Dzienis speelt de bal door. Vohánka heeft problemen om de bal te vangen. Vohánka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wollongong united - Bond University 1:7

63e minuut.
Vohánka rent richting de bal. Endrődi bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrődi geeft de bal voor. Puutsa rent richting de bal. Puutsa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Endrődi probeert naar een medespeler te passen. Apostel is nu in balbezit. Apostel geeft de bal voor. Daar is Puutsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puutsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wollongong united - Bond University 1:8

67e minuut.
Dzienis speelt de bal door. Puutsa is nu in balbezit. Puutsa schiet op doel. Gunning probeert de bal aan de voet te houden. Goodwin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wollongong united - Bond University 1:9

70e minuut.
Dzienis onderschept slim de pass. Dzienis speelt de bal door. Puutsa rent richting de bal. Puutsa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gunning de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Apostel bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostel geeft de bal voor. Puutsa is nu in balbezit. Vohánka rent richting de bal. Vohánka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
wollongong united - Bond University 1:10

77e minuut.
Gunning geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzienis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Puutsa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

81e minuut.
Apostel bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Smeltz de bal. Vohánka is nu in balbezit. Vohánka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Apostel met een sublieme pass. Endrődi speelt de bal door. Vohánka heeft problemen om de bal te vangen. Vohánka draait met de bal, schiet en ... Goodwin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wollongong united - Bond University 1:11

90e minuut.
Klungelig pakt Apostel de bal. Apostel geeft de bal voor. Gunning heeft problemen om de bal te vangen. Puutsa rent richting de bal. Puutsa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wollongong united 73%, Bond University 27%.
wollongong united - Bond University 1:11