Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P.A.O.K. Tribe
Normal Tactiek 2020 352
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.2 gemiddelde waardering 47.7
zwak Schieten solide
matig Passen solide
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Tran geeft een lange en hoge pass. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas geeft een lange en hoge pass. Schiralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiralli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Tribe 0:1

9e minuut.
Zago geeft de bal voor. Inworp. Antas met een snelle inworp. Žampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Žampa geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Tribe 0:2

10e minuut.
Sianidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sianidis passt de bal in één keer door. Sharp probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Schiralli de bal. Schiralli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Tribe 0:3

12e minuut.
Maninga onderschept slim de pass. Antas is nu in balbezit. Antoniou probeert naar een medespeler te passen. Schiralli rent richting de bal. Schiralli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Tribe 0:4

16e minuut.
Maninga probeert naar een medespeler te passen. Bell rent richting de bal. Žampa probeert naar een medespeler te passen. Sharp rent richting de bal. Sharp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sianidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kakussyan speelt de bal door. Burke met een sublieme pass. Bell rent richting de bal. Bell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tran is nu in balbezit. Kakussyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kakussyan probeert naar een medespeler te passen. Tudecki rent richting de bal. Tudecki geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Tribe 0:5

24e minuut.
O`Carroll met een sublieme pass. Klungelig pakt Coleman de bal. Sharp verovert de bal door een tackle van achteren. Sharp draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Antas is nu in balbezit. Antas geeft een lange en hoge pass. Schiralli krijgt zijn hoofd ertegen. Sharp rent richting de bal. Sharp draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Tribe 0:6

34e minuut.
Antoniou kopt de bal weg. Antas heeft problemen om de bal te vangen. Antas speelt de bal door. Sharp rent richting de bal. Sharp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cieślarczyk met een sublieme pass. Klungelig pakt Sharp de bal. Sharp speelt de bal door. Schiralli is nu in balbezit. Schiralli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Tribe 0:7

38e minuut.
Hay geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kakussyan met een snelle inworp. Tudecki heeft problemen om de bal te vangen. Tudecki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Burke rent richting de bal. Tudecki verovert de bal door een tackle van achteren. Tudecki met een sublieme pass. Sharp is nu in balbezit. Sharp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Tribe 0:8

43e minuut.
Kakussyan met een sublieme pass. Tudecki heeft problemen om de bal te vangen. Tudecki met een sublieme pass. Schiralli rent richting de bal. Schiralli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Tribe 0:9

45e minuut.
Schiralli geeft de bal voor. Sianidis probeert naar een medespeler te passen. Hay heeft problemen om de bal te vangen. Sharp is nu in balbezit. Sharp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Tribe 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.A.O.K. 72%, Tribe 28%.
P.A.O.K. - Tribe 0:10

49e minuut.
Kakussyan heeft problemen om de bal te vangen. Tran bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakussyan onderschept slim de pass. Kakussyan geeft een lange en hoge pass. Schiralli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Tribe 0:11

51e minuut.
Tudecki geeft de bal voor. Sharp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay rent richting de bal. Sharp onderschept slim de pass. Sharp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tudecki is nu in balbezit. Tudecki geeft de bal voor. Klungelig pakt Maninga de bal. Schiralli bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiralli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Tribe 0:12

54e minuut.
Tran heeft problemen om de bal te vangen. Kakussyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakussyan passt de bal met de wreef. Tudecki geeft de bal voor. Sharp krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kakussyan kopt de bal weg. Sharp heeft problemen om de bal te vangen. Sharp probeert naar een medespeler te passen. Schiralli rent richting de bal. Schiralli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Tribe 0:13

56e minuut.
Burke rent richting de bal. Sharp onderschept slim de pass. Sharp speelt de bal door. Schiralli rent richting de bal. Schiralli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Tribe 0:14

60e minuut.
Sianidis met een snelle inworp. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke passt de bal in één keer door. Schiralli rent richting de bal. Schiralli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Tribe 0:15

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kakussyan met een snelle inworp. Tudecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudecki draait met de bal, schiet en ... Schiralli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Tribe 0:16

66e minuut.
Doeltrap. Coppack trapt de bal weg. Antoniou kopt de bal weg. Schiralli is nu in balbezit. Schiralli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Tribe 0:17

70e minuut.
Hay controleert de bal met de borst. Sharp is nu in balbezit. Sharp passt de bal zonder na te denken. Schiralli rent richting de bal. Schiralli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Tribe 0:18

74e minuut.
Tudecki speelt de bal door. Klungelig pakt Schiralli de bal. Coppack is nu in balbezit. Schiralli verovert de bal door een tackle van achteren. Schiralli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kakussyan kopt de bal weg. Tudecki is nu in balbezit. Tudecki probeert naar een medespeler te passen. Sharp is nu in balbezit. Sharp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Tribe 0:19

77e minuut.
Antoniou verovert de bal door een tackle van achteren. Antoniou geeft een hoge lob. Coppack bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiralli onderschept slim de pass. Schiralli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Tribe 0:20

79e minuut.
Burke heeft problemen om de bal te vangen. Coppack rent richting de bal. Sharp onderschept slim de pass. Schiralli rent richting de bal. Schiralli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Tribe 0:21

81e minuut.
Schiralli is nu in balbezit. Schiralli passt de bal met de wreef. Sharp is nu in balbezit. Sharp draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hay de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Doeltrap. Coppack met een harde bal richting middenveld. Kakussyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Schiralli de bal. Schiralli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Tribe 0:22

84e minuut.
Zago is nu in balbezit. Schiralli verovert de bal door een tackle van achteren. Schiralli passt de bal met de wreef. Sharp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - Tribe 0:23

85e minuut.
Maninga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antas. Antas krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Antoniou met een sublieme pass. Tudecki probeert naar een medespeler te passen. Žampa is nu in balbezit. Žampa geeft de bal voor. Sharp maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Doeltrap. Coppack trapt de bal weg. Kakussyan kopt de bal weg. Sharp rent richting de bal. Sharp geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.A.O.K. 79%, Tribe 21%.
P.A.O.K. - Tribe 0:23