Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Castlemaine Kings FC Portland Juniors FC
Normal Tactiek PJL1
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 51.7
slecht Schieten uitmuntend
zwak Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Upton passt de bal met de wreef. Žížala is nu in balbezit. Žížala passt de bal zonder na te denken. Goulding rent richting de bal. Goulding haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Mundine kopt de bal weg. Daar is Garland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goulding rent richting de bal. Goulding schiet op doel. Wheelhouse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Portland Juniors FC 0:1

7e minuut.
Blute verovert de bal door een tackle van achteren. Blute passt de bal zonder na te denken. Goulding kan de bal niet met de borst controleren. Goulding schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Portland Juniors FC 0:2

8e minuut.
Žížala met de inworp. Upton met een sublieme pass. Voice bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding verovert de bal door een tackle van achteren. Goulding haalt uit met een fantastische trap. Wheelhouse bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Portland Juniors FC 0:3

9e minuut.
Ingall met een sublieme pass. Hrehoresin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrehoresin probeert naar een medespeler te passen. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bacak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Žížala met de inworp. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Wheelhouse trapt de bal weg van het doel. Mundine speelt de bal door. Goulding heeft problemen om de bal te vangen. Goulding draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Portland Juniors FC 0:4

14e minuut.
Lozanovski passt de bal zonder na te denken. Blute rent richting de bal. Blute passt de bal met de wreef. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding haalt uit met een fantastische trap. Wheelhouse bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Mundine speelt de bal door. Žížala is nu in balbezit. Žížala passt de bal met de wreef. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ingall kopt de bal weg. Upton geeft een hoge lob. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Blute rent richting de bal. Blute draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Portland Juniors FC 0:5

17e minuut.
Goulding kopt de bal weg. Lozanovski is nu in balbezit. Lozanovski speelt de bal door. Blute rent richting de bal. Blute schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Portland Juniors FC 0:6

21e minuut.
Žížala speelt de bal door. Blute rent richting de bal. Blute passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Goulding de bal. Goulding draait met de bal, schiet en ... Wheelhouse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Portland Juniors FC 0:7

22e minuut.
Ingall passt de bal met de wreef. Garland bereikt de bal nog maar net als eerste. Garland passt de bal in één keer door. Blute is nu in balbezit. Blute draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Žížala speelt de bal door. Lozanovski rent richting de bal. Lozanovski speelt de bal door. Blute heeft problemen om de bal te vangen. Blute schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Mundine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blute met een sublieme pass. Goulding heeft problemen om de bal te vangen. Goulding haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Garland de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mundine zal de hoekschop nemen. Goulding springt en kopt de bal. Wheelhouse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Blute rent richting de bal. Blute geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Voice de bal. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rozo geeft een hoge lob. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Žížala rent richting de bal. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hrehoresin kopt de bal weg. Daar is Goulding, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goulding draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mirco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanovski onderschept slim de pass. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Portland Juniors FC 0:8

39e minuut.
Žížala bereikt de bal nog maar net als eerste. Žížala passt de bal in één keer door. Hrehoresin heeft problemen om de bal te vangen. Blute bereikt de bal nog maar net als eerste. Blute draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mundine kopt de bal weg. Žížala controleert de bal met de borst. Žížala speelt de bal door. Goulding rent richting de bal. Goulding draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Žížala met een sublieme pass. Goulding heeft problemen om de bal te vangen. Goulding met een sublieme pass. Blute is nu in balbezit. Blute draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mundine probeert naar een medespeler te passen. Žížala is nu in balbezit. Žížala passt de bal in één keer door. Goulding is nu in balbezit. Goulding haalt uit met een fantastische trap. Wheelhouse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castlemaine Kings FC 81%, Portland Juniors FC 19%.
Castlemaine Kings FC - Portland Juniors FC 0:8

52e minuut.
Upton met een sublieme pass. Lozanovski heeft problemen om de bal te vangen. Lozanovski probeert naar een medespeler te passen. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Portland Juniors FC 0:9

54e minuut.
Upton passt de bal met de wreef. Goulding rent richting de bal. Hickmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding verovert de bal door een tackle van achteren. Goulding draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ingall bereikt de bal nog maar net als eerste. Upton onderschept slim de pass. Žížala geeft een hoge lob. Goulding heeft problemen om de bal te vangen. Goulding draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Portland Juniors FC 0:10

60e minuut.
Upton geeft een lange en hoge pass. Blute rent richting de bal. Blute passt de bal met de wreef. Goulding is nu in balbezit. Goulding draait met de bal, schiet en ... Wheelhouse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Portland Juniors FC 0:11

61e minuut.
Mirco met een sublieme pass. Klungelig pakt Hrehoresin de bal. Hrehoresin geeft de bal voor. Blute bereikt de bal nog maar net als eerste. Blute schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is Goulding, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žížala is nu in balbezit. Žížala passt de bal met de wreef. Goulding rent richting de bal. Goulding draait met de bal, schiet en ... Wheelhouse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Stark heeft problemen om de bal te vangen. Stark speelt de bal door. Žížala speelt de bal door. Blute is nu in balbezit. Blute schiet op doel. De bal raakt de paal. Wheelhouse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Lozanovski passt de bal in één keer door. Žížala is nu in balbezit. Žížala speelt de bal door. Goulding kan de bal niet met de borst controleren. Goulding draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Upton probeert naar een medespeler te passen. Žížala bereikt de bal nog maar net als eerste. Žížala passt de bal met de wreef. Goulding probeert de bal met de borst te controleren. Goulding schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Portland Juniors FC 0:12

70e minuut.
Ingall met een sublieme pass. Inworp. Lozanovski met de inworp. Blute rent richting de bal. Blute schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Lozanovski is nu in balbezit. Lozanovski passt de bal met de wreef. Mundine speelt de bal door. Goulding is nu in balbezit. Goulding draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mundine met een snelle inworp. Blute rent richting de bal. Blute draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hickmann de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Portland Juniors FC 0:13

85e minuut.
Žížala geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Blute de bal. Mundine probeert naar een medespeler te passen. Goulding is nu in balbezit. Goulding draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Portland Juniors FC 0:14

89e minuut.
Goulding is nu in balbezit. Žížala is nu in balbezit. Žížala passt de bal zonder na te denken. Goulding rent richting de bal. Goulding draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Castlemaine Kings FC - Portland Juniors FC 0:15

90e minuut.
Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Blute speelt de bal door. Lozanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanovski haalt uit met een fantastische trap. Bacak kopt de bal weg. Wheelhouse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castlemaine Kings FC 81%, Portland Juniors FC 19%.
Castlemaine Kings FC - Portland Juniors FC 0:15