Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Riverglen Plate Melbourne Mongrels
two Tactiek Piggyback-r
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 50.9
average Schieten formidable
average Passen solid
average Verdedigen good


4e minuut.
Klungelig pakt Hudec de bal. Oliveira is nu in balbezit. Oliveira passt de bal in één keer door. Tome bereikt de bal nog maar net als eerste. Tome draait met de bal, schiet en ... Õdus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Kołodziejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrest onderschept slim de pass. Forrest speelt de bal door. Oliveira rent richting de bal. Oliveira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Forrest passt de bal in één keer door. Tome bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupovac verovert de bal door een tackle van achteren. Forrest is nu in balbezit. Forrest haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Agius speelt de bal door. Forrest is nu in balbezit. Forrest speelt de bal door. Oliveira is nu in balbezit. Oliveira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Stevens controleert de bal met de borst. Forrest rent richting de bal. Forrest probeert naar een medespeler te passen. Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveira haalt uit met een fantastische trap. Õdus bokst de bal weg.

20e minuut.
Forrest bereikt de bal nog maar net als eerste. Tome is nu in balbezit. Tome passt de bal met de wreef. Oliveira is nu in balbezit. Oliveira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kalac is nu in balbezit. Shaw tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tong komt het veld opgelopen. Zillman komt het veld opgelopen. Zinzone zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Oliveira de bal. Zillman is nu in balbezit. Zillman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Riverglen Plate - Melbourne Mongrels 0:1

30e minuut.
Zillman kopt de bal weg. Daar is Oliveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hudec bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveira onderschept slim de pass. Oliveira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Hickmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zinzone geeft een hoge lob. Daar is Zillman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zillman draait met de bal, schiet en ... Õdus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Riverglen Plate - Melbourne Mongrels 0:2

36e minuut.
Zinzone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zillman rent richting de bal. Zillman geeft de bal voor. Oliveira is nu in balbezit. Oliveira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Riverglen Plate - Melbourne Mongrels 0:3

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naven met de inworp. Oliveira is nu in balbezit. Oliveira geeft de bal voor. Zillman maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zinzone probeert naar een medespeler te passen. Forrest is nu in balbezit. Forrest passt de bal in één keer door. Oliveira is nu in balbezit. Oliveira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naven met de inworp. Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveira geeft een lange en hoge pass. Zillman maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Oliveira passt de bal met de wreef. Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupovac legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zillman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Forrest neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Õdus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Riverglen Plate - Melbourne Mongrels 0:4

45e minuut.
Forrest met een sublieme pass. Zillman is nu in balbezit. Hickmann is nu in balbezit. Zillman onderschept slim de pass. Zillman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Õdus bokst de bal weg. Oliveira rent richting de bal. Oliveira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Riverglen Plate - Melbourne Mongrels 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Riverglen Plate 76%, Melbourne Mongrels 24%.
Riverglen Plate - Melbourne Mongrels 0:5

47e minuut.
Buonavoglia onderschept slim de pass. Buonavoglia geeft een hoge lob. Zillman is nu in balbezit. Zillman haalt uit met een fantastische trap. Õdus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Riverglen Plate - Melbourne Mongrels 0:6

51e minuut.
Agius is nu in balbezit. Agius geeft een hoge lob. Zinzone met een sublieme pass. Zillman heeft problemen om de bal te vangen. Zillman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Hudec geeft een lange en hoge pass. Daar is Agius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agius geeft een hoge lob. Forrest is nu in balbezit. Forrest draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Riverglen Plate - Melbourne Mongrels 0:7

58e minuut.
Forrest is nu in balbezit. Oliveira is nu in balbezit. Oliveira speelt de bal door. Zillman is nu in balbezit. Zillman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupovac geeft een lange en hoge pass. Forrest is nu in balbezit. Zillman is nu in balbezit. Zillman haalt uit met een fantastische trap. Õdus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oliveira is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Naven met een sublieme pass. Forrest rent richting de bal. Forrest passt de bal in één keer door. Zillman heeft problemen om de bal te vangen. Zillman schiet op doel. Õdus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Riverglen Plate - Melbourne Mongrels 0:8

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corica komt het veld opgelopen. Dastey komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Buonavoglia is nu in balbezit. Hudec is nu in balbezit. Met opzet legt Buonavoglia zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Buonavoglia moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Buonavoglia schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

68e minuut.
Corica passt de bal met de wreef. Zillman rent richting de bal. Zillman geeft de bal voor. Dastey springt en kopt de bal. Õdus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Laybutt probeert de bal met de borst te controleren. Dastey bereikt de bal nog maar net als eerste. Laybutt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laybutt krijgt een gele kaart. Dastey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zinzone wilt de vrije trap nemen. Õdus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pupovac is nu in balbezit. Pupovac geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zinzone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zillman geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dastey is nu in balbezit. Pupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastey onderschept slim de pass. Dastey haalt uit met een fantastische trap. Õdus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Zinzone geeft de bal voor. Dastey rent richting de bal. Dastey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Riverglen Plate - Melbourne Mongrels 0:9

80e minuut.
Mureşeanu speelt de bal door. Shaw heeft problemen om de bal te vangen. Zillman maakt een afschuwelijke overtreding. Zillman krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Trapp passt de bal met de wreef. Daar is Yang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ... Figueredo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Riverglen Plate - Melbourne Mongrels 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Riverglen Plate 63%, Melbourne Mongrels 37%.
Riverglen Plate - Melbourne Mongrels 1:9