Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phil My Tank XI cisco spurs
Hoho Tactiek exp3
40% Balbezit 60%
62% Spel op eigen helft 38%
14 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 1
41.5 gemiddelde waardering 51.2
average Schieten excellent
adequate Passen solid
good Verdedigen very good


4e minuut.
Heffernan is nu in balbezit. Frahm rent richting de bal. Frahm geeft de bal voor. Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras schiet op doel. Blake probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Jára is nu in balbezit. Jára geeft een hoge lob. Kamara kopt de bal weg. Griffiths rent richting de bal. Griffiths schiet op doel. Madaschi bokst de bal weg.

17e minuut.
Bazin heeft problemen om de bal te vangen. Bazin passt de bal in één keer door. Caceras rent richting de bal. Caceras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - cisco spurs 0:1

25e minuut.
Shaw kopt de bal weg. Heffernan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Szalacsi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bazin rent richting de bal. Bazin speelt de bal door. Blute probeert naar een medespeler te passen. Butterworth is nu in balbezit. Butterworth schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Caceras is nu in balbezit. Caceras haalt uit met een fantastische trap. Blake kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Bazin is nu in balbezit. Ferris onderschept slim de pass. Ferris geeft een lange en hoge pass. Griffiths rent richting de bal. Griffiths haalt uit met een fantastische trap. Madaschi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Phil My Tank XI - cisco spurs 1:1

43e minuut.
Blute heeft problemen om de bal te vangen. Baser rent richting de bal. Baser passt de bal in één keer door. Kamara is nu in balbezit. Kamara haalt uit met een fantastische trap. Madaschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phil My Tank XI 63%, cisco spurs 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Phil My Tank XI - cisco spurs 1:1

52e minuut.
Frahm geeft een hoge lob. Merino Ruiz kopt de bal weg. Bazin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - cisco spurs 1:2

54e minuut.
Szalacsi geeft de bal voor. Bazin heeft problemen om de bal te vangen. Szalacsi rent richting de bal. Heffernan onderschept slim de pass. Heffernan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Frahm met een sublieme pass. Bazin probeert naar een medespeler te passen. Caceras rent richting de bal. Caceras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - cisco spurs 1:3

60e minuut.
Ferris kopt de bal weg. Merino Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras draait met de bal, schiet en ... Blake werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - cisco spurs 1:4

62e minuut.
Caceras rent richting de bal. Yang is nu in balbezit. Caceras onderschept slim de pass. Caceras draait met de bal, schiet en ... Blake maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - cisco spurs 1:5

63e minuut.
Baser passt de bal in één keer door. Shaw rent richting de bal. Shaw passt de bal met de wreef. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rayner geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Griffiths. Goede buitenspelval van de verdediging. Langdon maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Caceras rent richting de bal. Caceras schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Bazin rent richting de bal. Bazin passt de bal zonder na te denken. Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phil My Tank XI - cisco spurs 1:6

70e minuut.
Merino Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baser. Merino Ruiz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Blute zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Butterworth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jára geeft de bal voor. Kamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Langdon is nu in balbezit. Shaw verovert de bal door een tackle van achteren. Shaw speelt de bal door. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Madaschi trapt de bal weg van het doel. Bazin kopt de bal weg. Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras schiet op doel. Blake probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Blute neemt vlug de vrije trap. Ferris kopt de bal weg. Rayner heeft problemen om de bal te vangen. Merino Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Merino Ruiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phil My Tank XI 62%, cisco spurs 38%.
Phil My Tank XI - cisco spurs 1:6