Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorlock the destroyer FC Ginger Nuts
424 Tactiek fourth
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.9 gemiddelde waardering 51
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Brain probeert naar een medespeler te passen. Lockett bereikt de bal nog maar net als eerste. Lockett geeft een lange en hoge pass. Morgan rent richting de bal. Morgan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Angelillo met een sublieme pass. Bauza kopt de bal weg. Gacker kan de bal niet met de borst controleren. Leśniczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniczy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Inworp. Sekulovski met de inworp. Lockett geeft een hoge lob. Leśniczy maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorlock the destroyer FC - Ginger Nuts 0:1

6e minuut.
Lockett rent richting de bal. Lockett probeert naar een medespeler te passen. Dorf speelt de bal door. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Wörns is nu in balbezit. Bauza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauza met een sublieme pass. Leśniczy is nu in balbezit. Leśniczy schiet op doel. Angelillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorlock the destroyer FC - Ginger Nuts 0:2

18e minuut.
Dorf speelt de bal door. Rocco heeft problemen om de bal te vangen. Boon rent richting de bal. Morgan verovert de bal door een tackle van achteren. Morgan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lockett met een sublieme pass. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan passt de bal zonder na te denken. Leśniczy rent richting de bal. Leśniczy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorlock the destroyer FC - Ginger Nuts 0:3

24e minuut.
Leśniczy geeft een lange en hoge pass. Dorf kopt de bal weg. Bauza rent richting de bal. Bauza haalt uit met een fantastische trap. Gacker probeert de bal aan de voet te houden. Angelillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bauza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauza haalt uit met een fantastische trap. Angelillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Lockett kopt de bal weg. Morgan rent richting de bal. Wörns legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wörns krijgt een gele kaart. Morgan raakt geblesseerd tijdens het duel. Morgan kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Angelillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan schiet op doel. Angelillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorlock the destroyer FC - Ginger Nuts 0:4

27e minuut.
Dorf is nu in balbezit. Dorf geeft de bal voor. Leśniczy kopt de bal weg. Morgan is nu in balbezit. Morgan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bauza met een snelle inworp. Leśniczy geeft de bal voor. Morgan rent richting de bal. Morgan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Morgan probeert naar een medespeler te passen. Dorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorf geeft een hoge lob. Leśniczy maakt een snoekduik en kopt de bal. Angelillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Angelillo probeert naar een medespeler te passen. Lockett rent richting de bal. Lockett geeft de bal voor. Leśniczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniczy draait met de bal, schiet en ... Angelillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Lockett verovert de bal door een tackle van achteren. Lockett speelt de bal door. Daar is Dorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorf geeft een lange en hoge pass. Morgan springt en kopt de bal. Angelillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leśniczy is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dorf zal de hoekschop nemen. Bauza maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorlock the destroyer FC 77%, Ginger Nuts 23%.
Gorlock the destroyer FC - Ginger Nuts 0:4

65e minuut.
Scuderi onderschept slim de pass. Bauza is nu in balbezit. Bauza passt de bal zonder na te denken. Dorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorf geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Angelillo trapt de bal weg. Lockett kopt de bal weg. Morgan is nu in balbezit. Morgan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Dorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorf speelt de bal door. Klungelig pakt Leśniczy de bal. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Gacker geeft de bal voor. Inworp. Bauza met de inworp. Leśniczy rent richting de bal. Leśniczy geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Lockett probeert naar een medespeler te passen. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rocco krijgt een gele kaart. Morgan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morgan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Angelillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorlock the destroyer FC - Ginger Nuts 0:5

82e minuut.
Wörns is nu in balbezit. Morgan onderschept slim de pass. Morgan probeert naar een medespeler te passen. Leśniczy is nu in balbezit. Leśniczy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Wilkin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rocco de bal. Morgan is nu in balbezit. Morgan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gacker de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorlock the destroyer FC - Ginger Nuts 0:6

87e minuut.
Sekulovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bauza rent richting de bal. Lockett bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauza geeft een hoge lob. Rocco heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorlock the destroyer FC - Ginger Nuts 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorlock the destroyer FC 79%, Ginger Nuts 21%.
Gorlock the destroyer FC - Ginger Nuts 0:7