Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tom Fc Cool Runnings
Normal Tactiek Trident
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 49.4
adequate Schieten very good
average Passen good
good Verdedigen solid


15e minuut.
Zawidowski geeft een lange en hoge pass. D`Arcy bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pilic zal de hoekschop nemen. Bailey kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Łagódka passt de bal met de wreef. D`Arcy bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Arcy draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Marut de bal onder controle te krijgen. Bailey springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Holmes rent richting de bal. Holmes haalt uit met een fantastische trap. Huang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Cool Runnings 0:1

26e minuut.
Langdon geeft een lange en hoge pass. Bailey rent richting de bal. Met opzet legt Staniewski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Staniewski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Staniewski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

27e minuut.
Pilic met de inworp. Łagódka rent richting de bal. Łagódka geeft de bal voor. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Łagódka geeft een hoge lob. Bailey is nu in balbezit. Bailey probeert naar een medespeler te passen. D`Arcy is nu in balbezit. D`Arcy haalt uit met een fantastische trap. Huang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bailey is nu in balbezit. Bailey geeft een hoge lob. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Holmes rent richting de bal. Holmes haalt uit met een fantastische trap. Marut kopt de bal weg. Bailey heeft problemen om de bal te vangen. Bailey draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Kocór geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Łagódka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łagódka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Huang probeert naar een medespeler te passen. Boutsianis is nu in balbezit. Boutsianis speelt de bal door. D`Arcy is nu in balbezit. D`Arcy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
D`Arcy is nu in balbezit. D`Arcy probeert naar een medespeler te passen. Bailey is nu in balbezit. Holmes rent richting de bal. Holmes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tom Fc 57%, Cool Runnings 43%.
Tom Fc - Cool Runnings 0:1

50e minuut.
Kocór geeft de bal voor. Boutsianis geeft een lange en hoge pass. Bailey is nu in balbezit. Bailey haalt uit met een fantastische trap. Huang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Cool Runnings 0:2

53e minuut.
D`Arcy is nu in balbezit. Holmes rent richting de bal. Holmes passt de bal met de wreef. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Łagódka onderschept slim de pass. Pilic bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka met een sublieme pass. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kocór geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pilic met de inworp. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Holmes passt de bal in één keer door. Bailey rent richting de bal. Bailey passt de bal in één keer door. D`Arcy bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Arcy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

71e minuut.
Daar is Kocór, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocór onderschept slim de pass. Łagódka rent richting de bal. Łagódka geeft een lange en hoge pass. Marut controleert de bal met de borst. Huang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Sampoerna is nu in balbezit. Sampoerna passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilic met de inworp. Łagódka geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Zawidowski onderschept slim de pass. Zawidowski geeft een lange en hoge pass. Sampoerna geeft een hoge lob. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

75e minuut.
Pilic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Łagódka de bal. Łagódka passt de bal zonder na te denken. Bailey is nu in balbezit. Bailey met een sublieme pass. Huang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Coleman probeert naar een medespeler te passen. Łagódka geeft een hoge lob. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Cool Runnings 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tom Fc 58%, Cool Runnings 42%.
Tom Fc - Cool Runnings 0:3