Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 11:30
  • Bekerwedstrijd: Australia Cup
  • Stadion: Apex Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5000
Apex CHILE_FC
541 Tactiek panxuk
47% Balbezit 53%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 53.3
redelijk Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cotte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jilozinho probeert naar een medespeler te passen. Daar is Savaşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savaşan draait met de bal, schiet en ... Cid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Garland passt de bal met de wreef. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşan verovert de bal door een tackle van achteren. Savaşan haalt uit met een fantastische trap. Cid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apex - CHILE_FC 0:1

14e minuut.
Inworp. Jilozinho met een snelle inworp. Savaşan speelt de bal door. Janus rent richting de bal. Janus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Porwoł komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Eminescu is nu in balbezit. Denčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Denčić probeert naar een medespeler te passen. Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga haalt uit met een fantastische trap. Tsiartas bokst de bal weg. Alemany is nu in balbezit. Alemany schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apex - CHILE_FC 1:1

26e minuut.
Cotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotte passt de bal in één keer door. Matera rent richting de bal. Savaşan onderschept slim de pass. Savaşan schiet op doel. Cid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Savaşan kopt de bal weg. Porwoł is nu in balbezit. Porwoł passt de bal zonder na te denken. Savaşan is nu in balbezit. Savaşan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Jilozinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho passt de bal zonder na te denken. Savaşan rent richting de bal. Savaşan schiet op doel. Cid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apex - CHILE_FC 1:2

33e minuut.
Budin is nu in balbezit. Budin passt de bal met de wreef. Bzdęga is nu in balbezit. Bzdęga schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apex - CHILE_FC 2:2

34e minuut.
Bzdęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista begaat een overtreding. Bzdęga raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zdojski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Tsiartas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apex - CHILE_FC 3:2

36e minuut.
Denčić onderschept slim de pass. Denčić speelt de bal door. Jilozinho probeert naar een medespeler te passen. Savaşan is nu in balbezit. Savaşan draait met de bal, schiet en ... Cid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Kahoun probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jilozinho de bal. Jilozinho speelt de bal door. Klungelig pakt Savaşan de bal. Savaşan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Alemany bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho onderschept slim de pass. Jilozinho speelt de bal door. Klungelig pakt Savaşan de bal. Savaşan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apex 72%, CHILE_FC 28%.
Apex - CHILE_FC 3:2

49e minuut.
Bzdęga rent richting de bal. Batista onderschept slim de pass. Batista geeft een hoge lob. Jilozinho is nu in balbezit. Jilozinho geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Lowndes geeft een lange en hoge pass. Tsiartas speelt de bal door. Jilozinho met een sublieme pass. Savaşan is nu in balbezit. Savaşan haalt uit met een fantastische trap. Cid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Alemany controleert de bal met de borst. Jilozinho onderschept slim de pass. Jilozinho probeert naar een medespeler te passen. Savaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apex - CHILE_FC 3:3

58e minuut.
Daar is Alemany, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zdojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşan verovert de bal door een tackle van achteren. Porwoł rent richting de bal. Porwoł geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Jilozinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdojski rent richting de bal. Budin verovert de bal door een tackle van achteren. Budin geeft de bal voor. Matera probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cotte geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Savaşan probeert de bal met de borst te controleren. Savaşan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Porwoł de bal. Jilozinho rent richting de bal. Jilozinho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Garland is nu in balbezit. Jilozinho verovert de bal door een tackle van achteren. Jilozinho speelt de bal door. Savaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşan schiet op doel. Cid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Porwoł rent richting de bal. Porwoł geeft de bal voor. Savaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşan draait met de bal, schiet en ... Cid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apex - CHILE_FC 3:4

74e minuut.
Jilozinho rent richting de bal. Savaşan rent richting de bal. Savaşan draait met de bal, schiet en ... Matera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apex - CHILE_FC 3:5

76e minuut.
Budin passt de bal met de wreef. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşan verovert de bal door een tackle van achteren. Savaşan draait met de bal, schiet en ... Cid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apex - CHILE_FC 3:6

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cotte neemt de hoekschop. Jilozinho rent richting de bal. Savaşan rent richting de bal. Savaşan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apex - CHILE_FC 3:7

85e minuut.
Savaşan met een snelle inworp. Jilozinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho passt de bal in één keer door. Porwoł is nu in balbezit. Porwoł haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Cotte geeft de bal voor. Matera kopt de bal weg. Jilozinho probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Savaşan de bal. Savaşan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apex 78%, CHILE_FC 22%.
Apex - CHILE_FC 3:7