Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Funky Town FC The Comets
Attack Tactiek Cometv4
45% Balbezit 55%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 54
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
34.1 gemiddelde waardering 57.1
matig Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen formidabel
matig Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Renaud probeert naar een medespeler te passen. Panopoulos controleert de bal met de borst. Kornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose is nu in balbezit. Rose draait met de bal, schiet en ... Schofield kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - The Comets 0:1

5e minuut.
Schofield speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Renaud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leijer geeft een hoge lob. Kornelius krijgt zijn hoofd ertegen. Schofield probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Rose is nu in balbezit. Barton legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rose is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Panopoulos kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Schofield maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - The Comets 0:2

8e minuut.
Scuderi speelt de bal door. Panopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Panopoulos probeert naar een medespeler te passen. Kornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornelius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kornelius schiet op doel. Na een snelle pass probeert Money de bal onder controle te krijgen. Rose rent richting de bal. Rose draait met de bal, schiet en ... Schofield werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - The Comets 0:3

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Schofield trapt de bal weg. Scuderi kopt de bal weg. Panopoulos rent richting de bal. Panopoulos schiet op doel. Schofield kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Panopoulos met een sublieme pass. Kornelius is nu in balbezit. Kornelius haalt uit met een fantastische trap. Schofield maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - The Comets 0:4

12e minuut.
Stark passt de bal zonder na te denken. Money rent richting de bal. Barton is nu in balbezit. Kornelius onderschept slim de pass. Kornelius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Raković geeft een hoge lob. Inworp. Renaud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leijer geeft een lange en hoge pass. Kornelius krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Panopoulos passt de bal met de wreef. Scuderi is nu in balbezit. Scuderi passt de bal zonder na te denken. Panopoulos rent richting de bal. Panopoulos schiet op doel. Schofield bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Renaud zal de hoekschop nemen. Kornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornelius haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - The Comets 0:5

17e minuut.
Bożeszkowski rent richting de bal. Krushkov verovert de bal door een tackle van achteren. Krushkov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kornelius de bal. Kornelius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rose onderschept slim de pass. Kornelius rent richting de bal. Kornelius heeft problemen om de bal te vangen. Kornelius draait met de bal, schiet en ... Schofield werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - The Comets 0:6

24e minuut.
Stark bereikt de bal nog maar net als eerste. Krushkov verovert de bal door een tackle van achteren. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi geeft een hoge lob. Kornelius maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - The Comets 0:7

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Scuderi zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Rose de bal. Rose draait met de bal, schiet en ... Schofield maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - The Comets 0:8

27e minuut.
Scuderi rent richting de bal. Scuderi passt de bal zonder na te denken. Krushkov met een sublieme pass. Renaud geeft een lange en hoge pass. Kornelius springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Money geeft een hoge lob. Inworp. Renaud met de inworp. Leijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Leijer geeft een lange en hoge pass. Schofield kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Money verovert de bal door een tackle van achteren. Money geeft een hoge lob. Renaud is nu in balbezit. Renaud geeft de bal voor. Kornelius springt en kopt de bal. Schofield bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - The Comets 0:9

30e minuut.
Krushkov kopt de bal weg. Kornelius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kohler bereikt de bal nog maar net als eerste. Panopoulos onderschept slim de pass. Panopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gillard geeft een lange en hoge pass. Kornelius is nu in balbezit. Kornelius met een sublieme pass. Panopoulos is nu in balbezit. Panopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - The Comets 0:10

34e minuut.
Money is nu in balbezit. Money geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gillard met de inworp. Scuderi geeft een hoge lob. Schofield kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Raković heeft problemen om de bal te vangen. Panopoulos is nu in balbezit. Panopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - The Comets 0:11

35e minuut.
Klungelig pakt McPharlin de bal. Rose is nu in balbezit. Raković begaat een overtreding. Raković krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Money maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Scuderi is nu in balbezit. Scuderi speelt de bal door. Panopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panopoulos haalt uit met een fantastische trap. Schofield verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Renaud geeft een lange en hoge pass. Kornelius kopt de bal weg. Panopoulos is nu in balbezit. Panopoulos schiet op doel. Schofield werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Doeltrap. Schofield trapt de bal weg van het doel. Renaud speelt de bal door. Rose kan de bal niet met de borst controleren. Rose schiet op doel. Schofield kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Panopoulos rent richting de bal. Panopoulos haalt uit met een fantastische trap. Schofield werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - The Comets 0:12

41e minuut.
Scuderi probeert naar een medespeler te passen. Gillard met een sublieme pass. Kornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornelius haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kornelius rent richting de bal. Kornelius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - The Comets 0:13

43e minuut.
Scuderi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kornelius de bal. Panopoulos is nu in balbezit. Kornelius rent richting de bal. Kornelius draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Krushkov verovert de bal door een tackle van achteren. Krushkov passt de bal zonder na te denken. Panopoulos rent richting de bal. Panopoulos schiet op doel. Schofield werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - The Comets 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funky Town FC 90%, The Comets 10%.
Funky Town FC - The Comets 0:14

51e minuut.
Cole rent richting de bal. Leijer verovert de bal door een tackle van achteren. Leijer speelt de bal door. Panopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Panopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Scuderi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kornelius springt en kopt de bal. Schofield maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud speelt de bal door. Daar is Rose, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kornelius is nu in balbezit. Kornelius schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Panopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panopoulos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kohler de bal. Panopoulos is nu in balbezit. Panopoulos haalt uit met een fantastische trap. Paal!

56e minuut.
Kornelius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornelius passt de bal zonder na te denken. Panopoulos is nu in balbezit. Panopoulos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Stefanutto speelt de bal door. Barton is nu in balbezit. Panopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panopoulos draait met de bal, schiet en ... Schofield werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - The Comets 0:15

57e minuut.
Barton rent richting de bal. Rose verovert de bal door een tackle van achteren. Rose passt de bal met de wreef. Daar is Kornelius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kornelius haalt uit met een fantastische trap. Schofield bokst de bal weg. Paal! Panopoulos is nu in balbezit. Panopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - The Comets 0:16

61e minuut.
Panopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panopoulos passt de bal met de wreef. Krushkov met een sublieme pass. Panopoulos rent richting de bal. Panopoulos schiet op doel. Schofield bokst de bal weg. Daar is Raković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

62e minuut.
Kornelius springt en kopt de bal. Schofield speelt de bal door. McLaren kopt de bal weg. Scuderi geeft een lange en hoge pass. Panopoulos springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Leijer kopt de bal weg. Renaud rent richting de bal. Renaud passt de bal in één keer door. Rose rent richting de bal. Rose draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Stefanutto kopt de bal weg. Renaud met een sublieme pass. Daar is Raković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rose rent richting de bal. Rose haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Schofield bokst de bal weg.

75e minuut.
Stefanutto neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Money de bal. Rose is nu in balbezit. Rose schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - The Comets 0:17

77e minuut.
Kornelius is nu in balbezit. Panopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Panopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - The Comets 0:18

80e minuut.
Scuderi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krushkov rent richting de bal. Krushkov geeft de bal voor. Rose springt en kopt de bal. Daar is Money, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schofield verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Kohler geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krushkov met de inworp. Scuderi geeft een lange en hoge pass. Kornelius maakt een snoekduik en kopt de bal. Schofield kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Gillard rent richting de bal. Gillard geeft een hoge lob. Panopoulos is nu in balbezit. Panopoulos haalt uit met een fantastische trap. Schofield probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funky Town FC 88%, The Comets 12%.
Funky Town FC - The Comets 0:18