Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andywyw Ukmerges ,,Vienybe
442 Tactiek N.4
36% Balbezit 64%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 54
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 54.9
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen uitstekend
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Bucetti passt de bal zonder na te denken. Sobek geeft een hoge lob. Morantes is nu in balbezit. Morantes draait met de bal, schiet en ... Huxley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Ukmerges ,,Vienybe 0:1

6e minuut.
Morantes passt de bal in één keer door. Daar is Dobrić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patterson probeert naar een medespeler te passen. Bucetti rent richting de bal. Bucetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Francis rent richting de bal. Francis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Morantes de bal. Morantes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Ukmerges ,,Vienybe 0:2

9e minuut.
Voice probeert naar een medespeler te passen. Pantelidis heeft problemen om de bal te vangen. Bucetti rent richting de bal. Bucetti geeft de bal voor. Morantes krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Huxley met een harde bal richting middenveld. Sobek kopt de bal weg. Morantes rent richting de bal. Morantes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bucetti is nu in balbezit. Bucetti draait met de bal, schiet en ... Huxley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Ukmerges ,,Vienybe 0:3

13e minuut.
Dobrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrić passt de bal met de wreef. Morantes rent richting de bal. Morantes heeft problemen om de bal te vangen. Morantes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Dobrić passt de bal zonder na te denken. Sobek met een sublieme pass. Bucetti rent richting de bal. Bucetti haalt uit met een fantastische trap. Huxley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Ukmerges ,,Vienybe 0:4

16e minuut.
Edwards rent richting de bal. Patterson heeft problemen om de bal te vangen. Patterson passt de bal met de wreef. Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Morantes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Voice passt de bal met de wreef. Francis rent richting de bal. Francis passt de bal in één keer door. Morantes rent richting de bal. Morantes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Morantes draait met de bal, schiet en ... Arrarte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Francis geeft de bal voor. Bucetti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Ukmerges ,,Vienybe 0:5

22e minuut.
Voice passt de bal in één keer door. Daar is Edwards, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morantes is nu in balbezit. Morantes schiet op doel. Huxley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Ukmerges ,,Vienybe 0:6

25e minuut.
Rees bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartinger onderschept slim de pass. Hartinger passt de bal in één keer door. Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Morantes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Edwards geeft een lange en hoge pass. Rees kopt de bal weg. Hartinger is nu in balbezit. Hartinger geeft de bal voor. Morantes springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sobek met een sublieme pass. Klungelig pakt Bucetti de bal. Bucetti geeft een lange en hoge pass. Morantes rent richting de bal. Morantes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Ukmerges ,,Vienybe 0:7

30e minuut.
Klungelig pakt Grover de bal. Morantes is nu in balbezit. Bucetti is nu in balbezit. Bucetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Ukmerges ,,Vienybe 0:8

31e minuut.
Patterson onderschept slim de pass. Patterson passt de bal in één keer door. Bucetti is nu in balbezit. Bucetti haalt uit met een fantastische trap. Huxley maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Inworp. Francis met de inworp. Patterson rent richting de bal. Patterson geeft een lange en hoge pass. Bucetti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Ukmerges ,,Vienybe 0:9

34e minuut.
Patterson passt de bal zonder na te denken. Bucetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucetti passt de bal met de wreef. Morantes is nu in balbezit. Morantes draait met de bal, schiet en ... Huxley bokst de bal weg. Arrarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrarte passt de bal met de wreef. Sobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Patterson met een sublieme pass. Morantes rent richting de bal. Morantes schiet op doel. Huxley maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Arrarte de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Ukmerges ,,Vienybe 0:10

39e minuut.
Dobrić speelt de bal door. Bucetti speelt de bal door. Morantes is nu in balbezit. Morantes draait met de bal, schiet en ... Huxley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Ukmerges ,,Vienybe 0:11

40e minuut.
Voice is nu in balbezit. Morantes onderschept slim de pass. Morantes passt de bal met de wreef. Bucetti is nu in balbezit. Bucetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Sobek kopt de bal weg. Morantes rent richting de bal. Morantes schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grover de bal onder controle te krijgen. Huxley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Ukmerges ,,Vienybe 0:12

42e minuut.
Dobrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobek speelt de bal door. Patterson probeert naar een medespeler te passen. Morantes rent richting de bal. Morantes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Ukmerges ,,Vienybe 0:13

44e minuut.
Grover is nu in balbezit. Morantes verovert de bal door een tackle van achteren. Morantes passt de bal in één keer door. Daar is Bucetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucetti draait met de bal, schiet en ... Huxley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morantes rent richting de bal. Morantes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Ukmerges ,,Vienybe 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andywyw 85%, Ukmerges ,,Vienybe 15%.
Andywyw - Ukmerges ,,Vienybe 0:14

46e minuut.
Heiskala komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Pantelidis is nu in balbezit. Bucetti verovert de bal door een tackle van achteren. Bucetti passt de bal met de wreef. Daar is Morantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morantes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson rent richting de bal. Grover is nu in balbezit. Patterson onderschept slim de pass. Patterson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Morantes is nu in balbezit. Patterson rent richting de bal. Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Morantes schiet op doel. Huxley werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bucetti rent richting de bal. Bucetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Ukmerges ,,Vienybe 0:15

57e minuut.
Bucetti is nu in balbezit. Grover onderschept slim de pass. Grover met een sublieme pass. Morantes is nu in balbezit. Morantes schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Heiskala bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson probeert naar een medespeler te passen. Bucetti rent richting de bal. Bucetti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Francis met een sublieme pass. Morantes is nu in balbezit. Morantes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ballesteros komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ballesteros speelt de bal door. Patterson is nu in balbezit. Patterson speelt de bal door. Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Morantes speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Francis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patterson geeft de bal voor. Bucetti is nu in balbezit. Bucetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Ukmerges ,,Vienybe 0:16

64e minuut.
Voice is nu in balbezit. Voice passt de bal met de wreef. Daar is McDermott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morantes rent richting de bal. Morantes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Bucetti kopt de bal weg. Patterson is nu in balbezit. Patterson passt de bal in één keer door. Bucetti kan de bal niet met de borst controleren. Bucetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bucetti speelt de bal door. Patterson geeft de bal voor. Morantes is nu in balbezit. Morantes schiet op doel. Huxley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Ukmerges ,,Vienybe 0:17

71e minuut.
Hartinger kopt de bal weg. Klungelig pakt McDermott de bal. Patterson geeft een hoge lob. Bucetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Ukmerges ,,Vienybe 0:18

77e minuut.
Patterson geeft een hoge lob. Daar is Grover, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucetti is nu in balbezit. Bucetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Ukmerges ,,Vienybe 0:19

77e minuut.
Voice probeert naar een medespeler te passen. Pantelidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucetti rent richting de bal. Bucetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Patterson kopt de bal weg. Daar is Bucetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Edwards. Bucetti raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bucetti kan niet meer verder spelen. Flatt komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Grover onderschept slim de pass. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatt is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ballesteros neemt de hoekschop. Huxley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morantes krijgt zijn hoofd ertegen. Huxley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Ukmerges ,,Vienybe 0:20

82e minuut.
Klungelig pakt Voice de bal. Voice probeert naar een medespeler te passen. Srhoj rent richting de bal. Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Morantes draait met de bal, schiet en ... Huxley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Morantes geeft een hoge lob. Flatt is nu in balbezit. O`Connor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! O`Connor krijgt een gele kaart. Flatt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morantes kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Huxley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andywyw - Ukmerges ,,Vienybe 0:21

86e minuut.
Huxley trapt de bal weg van het doel. Rees probeert de bal met de borst te controleren. Francis speelt de bal door. Morantes is nu in balbezit. Morantes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Huxley speelt de bal door. Patterson kopt de bal weg. Flatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Morantes rent richting de bal. Morantes draait met de bal, schiet en ... Huxley bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andywyw 90%, Ukmerges ,,Vienybe 10%.
Andywyw - Ukmerges ,,Vienybe 0:21