Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mypolonga Tigers Chelsea.F.C
Normal Tactiek Nirmatrelvir
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 64
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 62.9
zwak Schieten briljant
matig Passen uitmuntend
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Gardiner probeert naar een medespeler te passen. Sevin speelt de bal door. Daar is Burton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burton geeft de bal voor. Duval springt en kopt de bal. Kobayashi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Willetts rent richting de bal. Burton onderschept slim de pass. Burton probeert naar een medespeler te passen. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Bird is nu in balbezit. Gardiner onderschept slim de pass. Gardiner met een sublieme pass. Daar is Duval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duval draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Loubière passt de bal zonder na te denken. Van Gisbergen is nu in balbezit. Van Gisbergen passt de bal zonder na te denken. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval haalt uit met een fantastische trap. Kobayashi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gardiner rent richting de bal. Gardiner draait met de bal, schiet en ... Kobayashi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Chelsea.F.C 0:1

8e minuut.
Gardiner met een sublieme pass. Duval controleert de bal met de borst. Ng bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardiner is nu in balbezit. Gardiner draait met de bal, schiet en ... Kobayashi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gardiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardiner draait met de bal, schiet en ... Kobayashi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Chelsea.F.C 0:2

11e minuut.
Burgoyne controleert de bal met de borst. Gardiner verovert de bal door een tackle van achteren. Gardiner passt de bal in één keer door. Duval is nu in balbezit. Duval draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gardiner passt de bal zonder na te denken. Sevin speelt de bal door. Van Gisbergen speelt de bal door. Burton geeft een lange en hoge pass. Duval maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Gisbergen met een snelle inworp. Burton probeert de bal met de borst te controleren. Burton schiet op doel. Petkovic probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bonetig bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gisbergen onderschept slim de pass. Van Gisbergen met een sublieme pass. Duval is nu in balbezit. Duval haalt uit met een fantastische trap. Kobayashi bokst de bal weg. Gardiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardiner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Kobayashi probeert naar een medespeler te passen. Van Gisbergen kopt de bal weg. Daar is Duval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duval draait met de bal, schiet en ... Kobayashi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Chelsea.F.C 0:3

19e minuut.
Willetts passt de bal zonder na te denken. Gardiner is nu in balbezit. Gardiner met een sublieme pass. Duval is nu in balbezit. Duval draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Chelsea.F.C 0:4

20e minuut.
Klungelig pakt Jenkins de bal. Gardiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardiner geeft een lange en hoge pass. Duval is nu in balbezit. Duval draait met de bal, schiet en ... Kobayashi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Bonetig geeft de bal voor. Van Gisbergen is nu in balbezit. Van Gisbergen passt de bal zonder na te denken. Duval rent richting de bal. Duval schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Chelsea.F.C 0:5

23e minuut.
Ponting bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponting passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bonetig de bal. Duval is nu in balbezit. Duval haalt uit met een fantastische trap. Kobayashi bokst de bal weg.

24e minuut.
Daar is Towers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton passt de bal met de wreef. Sevin geeft de bal voor. Duval krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Chelsea.F.C 0:6

26e minuut.
Sevin passt de bal zonder na te denken. Burton is nu in balbezit. Burton passt de bal met de wreef. Daar is Duval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duval schiet op doel. Kobayashi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Úri rent richting de bal. Úri geeft de bal voor. Gardiner kopt de bal weg. Daar is Duval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duval haalt uit met een fantastische trap. Kobayashi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gardiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gardiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval draait met de bal, schiet en ... Kobayashi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Chelsea.F.C 0:7

33e minuut.
Sevin probeert de bal aan de voet te houden. Sevin geeft een hoge lob. Daar is Duval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duval draait met de bal, schiet en ... Kobayashi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ng verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Burton probeert naar een medespeler te passen. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Duval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duval draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Chelsea.F.C 0:8

37e minuut.
Ciamajda kopt de bal weg. Burton is nu in balbezit. Burton passt de bal in één keer door. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval draait met de bal, schiet en ... Kobayashi bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Chelsea.F.C 0:9

39e minuut.
Ng kopt de bal weg. Ponting probeert de bal met de borst te controleren. Sevin probeert naar een medespeler te passen. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval schiet op doel. Kobayashi bokst de bal weg.

40e minuut.
Van Gisbergen speelt de bal door. Gardiner heeft problemen om de bal te vangen. Gardiner passt de bal in één keer door. Duval heeft problemen om de bal te vangen. Duval schiet op doel. Kobayashi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Burgoyne kopt de bal weg. Daar is Ponting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gardiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardiner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Chelsea.F.C 0:10

43e minuut.
Bulloch onderschept slim de pass. Bulloch geeft een lange en hoge pass. Duval krijgt zijn hoofd ertegen. Kobayashi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Ng de bal. Paal!

44e minuut.
Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton probeert naar een medespeler te passen. Duval rent richting de bal. Duval schiet op doel. Kobayashi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Ng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Chelsea.F.C 0:11

45e minuut.
Burgoyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardiner verovert de bal door een tackle van achteren. Gardiner met een sublieme pass. Duval is nu in balbezit. Duval haalt uit met een fantastische trap. Kobayashi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mypolonga Tigers 85%, Chelsea.F.C 15%.
Mypolonga Tigers - Chelsea.F.C 0:11

46e minuut.
Daar is Gardiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ponting. Gardiner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sevin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gardiner kopt de bal weg. Burton geeft de bal voor. Duval krijgt zijn hoofd ertegen. Kobayashi bokst de bal weg. Petkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval verovert de bal door een tackle van achteren. Duval probeert de bal met de borst te controleren. Duval schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Chelsea.F.C 0:12

48e minuut.
Towers is nu in balbezit. Burton onderschept slim de pass. Burton passt de bal in één keer door. Duval is nu in balbezit. Duval schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Burton geeft een lange en hoge pass. Petkovic probeert de bal met de borst te controleren. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Chelsea.F.C 0:13

52e minuut.
Van Gisbergen verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Van Gisbergen de bal. Van Gisbergen speelt de bal door. Duval is nu in balbezit. Duval draait met de bal, schiet en ... Kobayashi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gardiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardiner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Chelsea.F.C 0:14

55e minuut.
Klungelig pakt Gardiner de bal. Gardiner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Duval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duval schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Chelsea.F.C 0:15

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Ng de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Van Gisbergen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Duval maakt een snoekduik en kopt de bal. Kobayashi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Chelsea.F.C 0:16

60e minuut.
Bulloch passt de bal met de wreef. Sevin rent richting de bal. Sevin passt de bal zonder na te denken. Daar is Duval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duval schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gardiner met de inworp. Sevin probeert naar een medespeler te passen. Gardiner is nu in balbezit. Gardiner geeft een hoge lob. Duval maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Burton speelt de bal door. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval draait met de bal, schiet en ... Petkovic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kobayashi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Chelsea.F.C 0:17

66e minuut.
Kobayashi probeert naar een medespeler te passen. Sevin kopt de bal weg. Gardiner met een sublieme pass. Duval is nu in balbezit. Duval schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Chelsea.F.C 0:18

69e minuut.
Burton rent richting de bal. Burton geeft een lange en hoge pass. Duval kopt de bal weg. Gardiner rent richting de bal. Gardiner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Chelsea.F.C 0:19

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amarugi komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Burton schiet op doel. Na een snelle pass probeert Amarugi de bal onder controle te krijgen. Gardiner speelt de bal door. Amarugi rent richting de bal. Amarugi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gardiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardiner met een sublieme pass. Klungelig pakt Amarugi de bal. Amarugi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Chelsea.F.C 0:20

76e minuut.
Ciamajda met een sublieme pass. Gardiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardiner passt de bal zonder na te denken. Amarugi is nu in balbezit. Amarugi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kobayashi met een sublieme pass. Gardiner kopt de bal weg. Daar is Burton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burton geeft een hoge lob. Amarugi krijgt zijn hoofd ertegen. Kobayashi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Ng trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sevin met een snelle inworp. Burton geeft de bal voor. Amarugi springt en kopt de bal. Kobayashi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Van Gisbergen passt de bal met de wreef. Bulloch rent richting de bal. Bulloch geeft de bal voor. Amarugi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Chelsea.F.C 0:21

83e minuut.
Úri probeert naar een medespeler te passen. Van Gisbergen is nu in balbezit. Van Gisbergen geeft een lange en hoge pass. Amarugi rent richting de bal. Amarugi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Petkovic geeft de bal voor. Úri heeft problemen om de bal te vangen. Úri geeft een lange en hoge pass. Sevin geeft de bal voor. Amarugi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Van Gisbergen rent richting de bal. Van Gisbergen passt de bal met de wreef. Burton speelt de bal door. Amarugi heeft problemen om de bal te vangen. Amarugi schiet op doel. Kobayashi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gardiner bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - Chelsea.F.C 0:22

88e minuut.
Sevin passt de bal in één keer door. Van Gisbergen geeft de bal voor. Amarugi heeft problemen om de bal te vangen. Amarugi haalt uit met een fantastische trap. Ng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mypolonga Tigers 82%, Chelsea.F.C 18%.
Mypolonga Tigers - Chelsea.F.C 0:22