Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Pelagonia Achmids Soul
4-3-3 ATT Tactiek hurry push
46% Balbezit 54%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 48
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 51.4
average Schieten outstanding
weak Passen very good
average Verdedigen good


6e minuut.
Collins geeft een hoge lob. McManus kopt de bal weg. Giacometti rent richting de bal. Węglerski rent richting de bal. Węglerski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Van Gisbergen neemt de hoekschop. Kuttor bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglerski rent richting de bal. Węglerski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Achmids Soul 0:1

8e minuut.
Węglerski onderschept slim de pass. Van Gisbergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gisbergen passt de bal met de wreef. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Munn rent richting de bal. Munn probeert naar een medespeler te passen. Schofield probeert naar een medespeler te passen. Węglerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglerski haalt uit met een fantastische trap. Panovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Węglerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Węglerski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Giacometti neemt de penalty, wat een uithaal! Panovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Achmids Soul 0:2

12e minuut.
Headland is nu in balbezit. Kuttor onderschept slim de pass. Kuttor speelt de bal door. Giacometti rent richting de bal. Giacometti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Roman passt de bal in één keer door. Uusberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusberg geeft een hoge lob. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Achmids Soul 0:3

17e minuut.
Arnold rent richting de bal. Collins verovert de bal door een tackle van achteren. Collins probeert naar een medespeler te passen. Węglerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglerski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kuttor onderschept slim de pass. Kuttor speelt de bal door. Uusberg is nu in balbezit. Uusberg geeft een lange en hoge pass. Węglerski krijgt zijn hoofd ertegen. Panovski bokst de bal weg.

21e minuut.
Panovski speelt de bal door. Munn kopt de bal weg. Węglerski controleert de bal met de borst. Van Gisbergen is nu in balbezit. Van Gisbergen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Daar is Hunter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węglerski onderschept slim de pass. Węglerski passt de bal zonder na te denken. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti schiet op doel. De bal raakt de paal. Bargwanna rent richting de bal. Bargwanna geeft een hoge lob. Boškovski kopt de bal weg. Uusberg is nu in balbezit. Uusberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bargwanna probeert naar een medespeler te passen. Uusberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusberg geeft een lange en hoge pass. Węglerski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Achmids Soul 0:4

31e minuut.
Munn met een sublieme pass. Van Gisbergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gisbergen geeft een hoge lob. Węglerski krijgt zijn hoofd ertegen. Panovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Achmids Soul 0:5

34e minuut.
Van Gisbergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gisbergen speelt de bal door. McManus is nu in balbezit. Węglerski verovert de bal door een tackle van achteren. Węglerski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Achmids Soul 0:6

35e minuut.
Panovski speelt de bal door. Van Gisbergen kopt de bal weg. Giacometti met een sublieme pass. Węglerski is nu in balbezit. Węglerski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Munn is nu in balbezit. Arnold verovert de bal door een tackle van achteren. Uusberg speelt de bal door. Węglerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglerski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Panovski met een harde bal richting middenveld. Uusberg kopt de bal weg. Daar is Węglerski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węglerski geeft de bal voor. Giacometti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Achmids Soul 0:7

40e minuut.
McManus geeft een hoge lob. Collins kopt de bal weg. Uusberg kan de bal niet met de borst controleren. Uusberg geeft de bal voor. Daar is McManus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Van Gisbergen neemt de hoekschop. Węglerski is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Węglerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglerski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Achmids Soul 0:8

44e minuut.
Van Gisbergen is nu in balbezit. Van Gisbergen passt de bal met de wreef. Węglerski rent richting de bal. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Pelagonia 90%, Achmids Soul 10%.
F.C. Pelagonia - Achmids Soul 0:8

48e minuut.
Headland geeft een lange en hoge pass. Collins kopt de bal weg. Uusberg probeert naar een medespeler te passen. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uusberg met een snelle inworp. Daar is Van Gisbergen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Gisbergen geeft de bal voor. Węglerski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Lane kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuttor de bal. Kuttor passt de bal zonder na te denken. Uusberg rent richting de bal. Uusberg geeft een lange en hoge pass. Panovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Węglerski is nu in balbezit. Węglerski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Achmids Soul 0:9

52e minuut.
Klungelig pakt Arnold de bal. Węglerski is nu in balbezit. Klungelig pakt Węglerski de bal. Van Gisbergen is nu in balbezit. Van Gisbergen draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Achmids Soul 0:10

54e minuut.
Headland rent richting de bal. Kuttor rent richting de bal. Kuttor met een sublieme pass. Giacometti rent richting de bal. Giacometti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Achmids Soul 0:11

59e minuut.
Munn met een sublieme pass. Węglerski rent richting de bal. Węglerski passt de bal zonder na te denken. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Panovski bokst de bal weg.

60e minuut.
Węglerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglerski passt de bal zonder na te denken. Giacometti rent richting de bal. Giacometti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Achmids Soul 0:12

61e minuut.
Klungelig pakt Hunter de bal. Hunter geeft de bal voor. Nikas heeft problemen om de bal te vangen. Węglerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglerski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Van Gisbergen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Węglerski rent richting de bal. Węglerski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hunter de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Achmids Soul 0:13

64e minuut.
Kuttor rent richting de bal. Kuttor met een sublieme pass. Van Gisbergen met een sublieme pass. Daar is Giacometti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Headland kopt de bal weg. Schofield bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kriston. Kriston krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Doeltrap. Hunter met een harde bal richting middenveld. Munn kopt de bal weg. Giacometti rent richting de bal. Giacometti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Panovski trapt de bal weg. Uusberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusberg met een sublieme pass. Węglerski rent richting de bal. Węglerski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Achmids Soul 0:14

69e minuut.
Kuttor rent richting de bal. Kuttor speelt de bal door. Giacometti rent richting de bal. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Panovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Achmids Soul 0:15

71e minuut.
Daar is Van Gisbergen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uusberg met een sublieme pass. Van Gisbergen rent richting de bal. Van Gisbergen geeft een hoge lob. Giacometti rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lane geeft een lange en hoge pass. Schofield rent richting de bal. Schofield geeft een lange en hoge pass. Van Gisbergen probeert de bal met de borst te controleren. Van Gisbergen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kuttor kopt de bal weg. Uusberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglerski rent richting de bal. Van Gisbergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gisbergen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Panovski met een harde bal richting middenveld. Headland kopt de bal weg. Schofield geeft de bal voor. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klungelig pakt Upton de bal. Kuttor is nu in balbezit. Kuttor passt de bal in één keer door. Węglerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglerski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Achmids Soul 0:16

82e minuut.
Boškovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ho is nu in balbezit. Munn met een sublieme pass. Giacometti rent richting de bal. Giacometti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Węglerski rent richting de bal. Węglerski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Achmids Soul 0:17

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Arnold stond buitenspel. Collins neemt vlug de vrije trap. Bargwanna rent richting de bal. Węglerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglerski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Achmids Soul 0:18

87e minuut.
Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnold met een sublieme pass. Roman probeert de bal aan de voet te houden. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Achmids Soul 0:19

90e minuut.
Kuttor verovert de bal door een tackle van achteren. Kuttor geeft een lange en hoge pass. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Panovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Achmids Soul 0:20

90e minuut.
McManus geeft een hoge lob. Inworp. Uusberg met de inworp. Daar is Van Gisbergen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Gisbergen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Pelagonia 84%, Achmids Soul 16%.
F.C. Pelagonia - Achmids Soul 0:20