Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waverley Lions FC Team Moose Power
Blitz Tactiek 334
43% Balbezit 57%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 51
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
28.2 gemiddelde waardering 53.8
zwak Schieten wonderbaarlijk
matig Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Szaniawski is nu in balbezit. Collina onderschept slim de pass. Collina geeft een lange en hoge pass. Crampton heeft problemen om de bal te vangen. Crampton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Team Moose Power 0:1

4e minuut.
Collina geeft een lange en hoge pass. Crampton rent richting de bal. Casserly is nu in balbezit. Casserly haalt uit met een fantastische trap. Beočanin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Crampton is nu in balbezit. Crampton haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Collina geeft de bal voor. Chatzaras rent richting de bal. Chatzaras probeert naar een medespeler te passen. Crampton rent richting de bal. Crampton schiet op doel. Beočanin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chatzaras geeft de bal voor. Casserly is nu in balbezit. Casserly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Team Moose Power 0:2

9e minuut.
Cholakov onderschept slim de pass. Cholakov geeft een lange en hoge pass. Casserly kopt de bal weg. Crampton is nu in balbezit. Crampton haalt uit met een fantastische trap. Beočanin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beočanin met een sublieme pass. Skorupa kopt de bal weg. Szaniawski heeft problemen om de bal te vangen. Collina onderschept slim de pass. Collina geeft een hoge lob. Beočanin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Crampton de bal. Crampton haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Johnston zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cholakov geeft de bal voor. Crampton bereikt de bal nog maar net als eerste. Crampton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Team Moose Power 0:3

13e minuut.
Paczkowski is nu in balbezit. Collina onderschept slim de pass. Collina geeft de bal voor. Crampton rent richting de bal. Crampton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Team Moose Power 0:4

18e minuut.
Casserly bereikt de bal nog maar net als eerste. Trocha onderschept slim de pass. Ziyech rent richting de bal. Crampton onderschept slim de pass. Crampton haalt uit met een fantastische trap. Beočanin bokst de bal weg.

19e minuut.
Collina kopt de bal weg. Skorupa is nu in balbezit. Skorupa geeft een lange en hoge pass. Crampton bereikt de bal nog maar net als eerste. Crampton draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Inworp. Johnston zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cholakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cholakov geeft een hoge lob. Crampton bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cholakov kopt de bal weg. Casserly bereikt de bal nog maar net als eerste. Casserly passt de bal in één keer door. Crampton bereikt de bal nog maar net als eerste. Crampton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Team Moose Power 0:5

24e minuut.
Trocha is nu in balbezit. Cholakov verovert de bal door een tackle van achteren. Casserly rent richting de bal. Casserly draait met de bal, schiet en ... Beočanin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Team Moose Power 0:6

25e minuut.
Casserly met een sublieme pass. Skorupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupa speelt de bal door. Casserly rent richting de bal. Casserly schiet op doel. Beočanin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Team Moose Power 0:7

28e minuut.
Cholakov rent richting de bal. Cholakov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Crampton de bal. Crampton schiet op doel. Beočanin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Team Moose Power 0:8

31e minuut.
Klungelig pakt Skorupa de bal. Skorupa geeft de bal voor. Casserly rent richting de bal. Casserly geeft een hoge lob. Crampton maakt een snoekduik en kopt de bal. Beočanin bokst de bal weg. Crampton rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Team Moose Power 0:9

34e minuut.
Johnston geeft de bal voor. Casserly kopt de bal weg. Crampton bereikt de bal nog maar net als eerste. Crampton haalt uit met een fantastische trap. Beočanin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Casserly probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cholakov is nu in balbezit. Crampton rent richting de bal. Crampton schiet op doel. Beočanin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Team Moose Power 0:10

37e minuut.
Trocha maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chatzaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzaras speelt de bal door. Crampton is nu in balbezit. Crampton schiet op doel. Beočanin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Casserly bereikt de bal nog maar net als eerste. Casserly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Team Moose Power 0:11

38e minuut.
Chatzaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Casserly rent richting de bal. Chatzaras onderschept slim de pass. Chatzaras geeft de bal voor. Crampton maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Beočanin trapt de bal weg. Skorupa kopt de bal weg. Cholakov speelt de bal door. Crampton rent richting de bal. Crampton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Team Moose Power 0:12

40e minuut.
Ziyech geeft een hoge lob. Inworp. Chatzaras met de inworp. Skorupa geeft een lange en hoge pass. Crampton krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Team Moose Power 0:13

41e minuut.
Fierbânţeanu probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Johnston met de inworp. Skorupa is nu in balbezit. Skorupa passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Collina kopt de bal weg. Chatzaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzaras speelt de bal door. Crampton is nu in balbezit. Crampton draait met de bal, schiet en ... Beočanin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Casserly bereikt de bal nog maar net als eerste. Casserly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Team Moose Power 0:14

45e minuut.
Casserly is nu in balbezit. Paczkowski begaat een overtreding. Casserly is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skorupa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Crampton maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waverley Lions FC 87%, Team Moose Power 13%.
Waverley Lions FC - Team Moose Power 0:14

46e minuut.
Chatzaras rent richting de bal. Chatzaras passt de bal zonder na te denken. Skorupa is nu in balbezit. Skorupa geeft een hoge lob. Crampton krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Beočanin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Cholakov onderschept slim de pass. Cholakov geeft een lange en hoge pass. Casserly bereikt de bal nog maar net als eerste. Casserly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Team Moose Power 0:15

53e minuut.
Murphy rent richting de bal. Crampton verovert de bal door een tackle van achteren. Paczkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paczkowski krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Klungelig pakt Casserly de bal. Cholakov rent richting de bal. Casserly rent richting de bal. Casserly haalt uit met een fantastische trap. Beočanin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Team Moose Power 0:16

55e minuut.
Skorupa verovert de bal door een tackle van achteren. Skorupa geeft de bal voor. Casserly kopt de bal weg. Crampton rent richting de bal. Crampton schiet op doel. Beočanin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ziyech bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziyech geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chatzaras neemt de hoekschop. Casserly springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Team Moose Power 0:17

58e minuut.
Collina verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzaras rent richting de bal. Chatzaras speelt de bal door. Skorupa is nu in balbezit. Skorupa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Cholakov is nu in balbezit. Cholakov geeft een lange en hoge pass. Crampton is nu in balbezit. Crampton haalt uit met een fantastische trap. Beočanin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Team Moose Power 0:18

62e minuut.
Johnston geeft een lange en hoge pass. Casserly is nu in balbezit. Casserly geeft de bal voor. Crampton is nu in balbezit. Crampton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Team Moose Power 0:19

67e minuut.
Skorupa onderschept slim de pass. Skorupa geeft de bal voor. Crampton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Crampton schiet op doel. Beočanin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Team Moose Power 0:20

69e minuut.
Ziyech met een sublieme pass. Skorupa geeft een lange en hoge pass. Chatzaras kopt de bal weg. Crampton bereikt de bal nog maar net als eerste. Crampton draait met de bal, schiet en ... Beočanin bokst de bal weg. Casserly is nu in balbezit. Casserly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Team Moose Power 0:21

70e minuut.
Friend passt de bal in één keer door. Casserly rent richting de bal. Fierbânţeanu begaat een overtreding. Fierbânţeanu krijgt een gele kaart. Casserly is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skorupa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Casserly kopt de bal weg. Crampton is nu in balbezit. Crampton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Szaniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Collina verovert de bal door een tackle van achteren. Collina geeft de bal voor. Crampton rent richting de bal. Crampton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Cholakov met de inworp. Johnston geeft een lange en hoge pass. Casserly is nu in balbezit. Casserly schiet op doel. Beočanin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Team Moose Power 0:22

80e minuut.
Szaniawski is nu in balbezit. Collina verovert de bal door een tackle van achteren. Collina geeft een hoge lob. Crampton bereikt de bal nog maar net als eerste. Crampton draait met de bal, schiet en ... Beočanin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Fa`Arodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupa verovert de bal door een tackle van achteren. Skorupa met een sublieme pass. Crampton bereikt de bal nog maar net als eerste. Crampton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Skorupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupa met een sublieme pass. Daar is Chatzaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzaras geeft een lange en hoge pass. Crampton maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

86e minuut.
Klungelig pakt Cholakov de bal. Cholakov speelt de bal door. Casserly rent richting de bal. Casserly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Waverley Lions FC - Team Moose Power 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waverley Lions FC 82%, Team Moose Power 18%.
Waverley Lions FC - Team Moose Power 0:23