Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Locomotive Red★Baagrade
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 32.5
zwak Schieten matig
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Selkirk is nu in balbezit. Cyrzan onderschept slim de pass. Cyrzan geeft de bal voor. Mason geeft een lange en hoge pass. McAvennie krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ritchie rent richting de bal. McAvennie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacBride probeert naar een medespeler te passen. McAvennie bereikt de bal nog maar net als eerste. McAvennie schiet op doel. Sinclair verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

25e minuut.
MacCaskill met een sublieme pass. Majowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Massey onderschept slim de pass. Massey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sinclair rent richting de bal. MacCaskill verovert de bal door een tackle van achteren. Udroiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Udroiu krijgt een gele kaart.

28e minuut.
MacBride probeert naar een medespeler te passen. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McAvennie rent richting de bal. McAvennie schiet op doel. Foster probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sinclair verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cyrzan neemt de hoekschop. Sinclair bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mason zal de hoekschop nemen. Sinclair kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. McAvennie rent richting de bal. McAvennie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Gunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritchie verovert de bal door een tackle van achteren. Ritchie geeft een lange en hoge pass. Cyrzan is nu in balbezit. Cyrzan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
McAvennie kopt de bal weg. Mason is nu in balbezit. Foster tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mason is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mason komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kameczura speelt de bal door. McAvennie heeft problemen om de bal te vangen. Ritchie is nu in balbezit. McAvennie bereikt de bal nog maar net als eerste. McAvennie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Locomotive - Red★Baagrade 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Locomotive 67%, Red★Baagrade 33%.
Brave Locomotive - Red★Baagrade 0:1

46e minuut.
Cybulski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Massey bereikt de bal nog maar net als eerste. Udroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Udroiu passt de bal in één keer door. McAvennie rent richting de bal. McAvennie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Inworp. Cybulski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason geeft de bal voor. McAvennie probeert de bal met de borst te controleren. Sinclair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Cybulski de bal onder controle te krijgen. Cybulski met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert MacGugan de bal onder controle te krijgen. McAvennie rent richting de bal. McAvennie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Foster kopt de bal weg. Gunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunn geeft de bal voor. Ritchie geeft de bal voor. Klungelig pakt MacBride de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. McAvennie rent richting de bal. McAvennie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Locomotive - Red★Baagrade 0:2

82e minuut.
Doeltrap. Sinclair trapt de bal weg. Kameczura kopt de bal weg. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Locomotive 75%, Red★Baagrade 25%.
Brave Locomotive - Red★Baagrade 0:2