Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Welsh Whales Westertown Wanderers
Normal Tactiek WW 4-1-2-1-2
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 37.8
weak Schieten good
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


3e minuut.
Călinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Călinescu passt de bal in één keer door. Menzies bereikt de bal nog maar net als eerste. Menzies schiet op doel. MacGilroy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Welsh Whales - Westertown Wanderers 0:1

6e minuut.
Williamson heeft problemen om de bal te vangen. Novi rent richting de bal. Novi probeert naar een medespeler te passen. Menzies is nu in balbezit. Menzies draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Călinescu is nu in balbezit. Călinescu met een sublieme pass. Miller is nu in balbezit. Menzies verovert de bal door een tackle van achteren. Menzies haalt uit met een fantastische trap. MacGilroy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Gardner geeft een lange en hoge pass. Murie kopt de bal weg. Jurík speelt de bal door. Daar is Menzies, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menzies haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gardner is nu in balbezit. Menzies verovert de bal door een tackle van achteren. Menzies passt de bal in één keer door. Călinescu is nu in balbezit. Călinescu draait met de bal, schiet en ... MacGilroy bokst de bal weg.

29e minuut.
MacMartin rent richting de bal. Ogilvie verovert de bal door een tackle van achteren. Ogilvie passt de bal met de wreef. MacCraw is nu in balbezit. MacCraw haalt uit met een fantastische trap. Irivarren bokst de bal weg.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Novi met een snelle inworp. Klungelig pakt Peregudovas de bal. Peregudovas geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Călinescu de bal onder controle te krijgen. MacGilroy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Inworp. Peregudovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Menzies, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menzies schiet op doel. MacGilroy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Welsh Whales - Westertown Wanderers 0:2

45e minuut.
Doeltrap. Chiesa komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Călinescu heeft problemen om de bal te vangen. Călinescu passt de bal in één keer door. Daar is Menzies, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Călinescu is nu in balbezit. Călinescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welsh Whales 69%, Westertown Wanderers 31%.
Welsh Whales - Westertown Wanderers 0:2

47e minuut.
Jurík passt de bal in één keer door. Swanson rent richting de bal. Călinescu onderschept slim de pass. Călinescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Novi met een snelle inworp. Chiesa is nu in balbezit. Chiesa geeft een lange en hoge pass. Swanson heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Welsh Whales - Westertown Wanderers 0:3

52e minuut.
Călinescu haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Swanson de bal. Menzies rent richting de bal. Menzies schiet op doel. MacGilroy probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Williamson probeert de bal aan de voet te houden. Novi rent richting de bal. Novi passt de bal zonder na te denken. Călinescu is nu in balbezit. Călinescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
MacGilroy met een harde bal richting middenveld. Novi bereikt de bal nog maar net als eerste. Williamson rent richting de bal. Novi onderschept slim de pass. Novi geeft een lange en hoge pass. MacGilroy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
MacMartin kopt de bal weg. Menzies bereikt de bal nog maar net als eerste. Menzies passt de bal zonder na te denken. Călinescu rent richting de bal. Călinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Welsh Whales - Westertown Wanderers 0:4

70e minuut.
Jurík met een sublieme pass. Menzies bereikt de bal nog maar net als eerste. Menzies speelt de bal door. Daar is Călinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Călinescu schiet op doel. MacGilroy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Welsh Whales - Westertown Wanderers 0:5

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. MacGilroy trapt de bal weg van het doel. Jurík kopt de bal weg. Călinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Călinescu probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Cowan heeft problemen om de bal te vangen. Jurík onderschept slim de pass. Jurík probeert naar een medespeler te passen. Călinescu is nu in balbezit. Călinescu schiet op doel. MacGilroy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Welsh Whales - Westertown Wanderers 0:6

86e minuut.
Miller geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiesa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menzies bereikt de bal nog maar net als eerste. Menzies schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. MacGilroy met een sublieme pass. MacKerlich kopt de bal weg. Daar is Williamson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novi bereikt de bal nog maar net als eerste. Novi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Williamson geeft een hoge lob. Chiesa is nu in balbezit. Chiesa probeert naar een medespeler te passen. Menzies is nu in balbezit. Menzies haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welsh Whales 77%, Westertown Wanderers 23%.
Welsh Whales - Westertown Wanderers 0:6