Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scottish Archers OBB
Normal Tactiek 4-4-2
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 32.3
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


22e minuut.
Dunlop heeft problemen om de bal te vangen. Dunlop geeft een lange en hoge pass. Tyre probeert naar een medespeler te passen. McBride rent richting de bal. McBride draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
MacGugan probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Porter met een snelle inworp. McBride is nu in balbezit. McBride haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
MacPherson trapt de bal weg van het doel. McBride kopt de bal weg. McEwan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacConnell is nu in balbezit. MacConnell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
MacConnell is nu in balbezit. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt MacConnell zijn tegenspeler op de grond. MacConnell krijgt een gele kaart.

37e minuut.
McBride met een sublieme pass. MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMillan is nu in balbezit. MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Yardley speelt de bal door. McBride met een sublieme pass. McEwan is nu in balbezit. McEwan draait met de bal, schiet en ... MacPherson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scottish Archers - OBB 0:1

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. MacPherson trapt de bal weg. McBride probeert naar een medespeler te passen. McEwan is nu in balbezit. McEwan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scottish Archers 73%, OBB 27%.
Scottish Archers - OBB 0:1

55e minuut.
McBride passt de bal zonder na te denken. McEwan rent richting de bal. MacGugan rent richting de bal. McEwan bereikt de bal nog maar net als eerste. McEwan schiet op doel. MacPherson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
MacConnell kopt de bal weg. MacMillan heeft problemen om de bal te vangen. McEwan bereikt de bal nog maar net als eerste. McBride is nu in balbezit. McBride haalt uit met een fantastische trap. MacPherson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. McBride neemt de hoekschop. Klungelig pakt McEwan de bal. MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
McEwan bereikt de bal nog maar net als eerste. McBride is nu in balbezit. McEwan bereikt de bal nog maar net als eerste. McEwan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scottish Archers - OBB 0:2

89e minuut.
McBride rent richting de bal. MacMillan onderschept slim de pass. McEwan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McEwan krijgt een gele kaart.

89e minuut.
MacMillan bereikt de bal nog maar net als eerste. McBride verovert de bal door een tackle van achteren. McBride met een sublieme pass. MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Scottish Archers - OBB 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scottish Archers 71%, OBB 29%.
Scottish Archers - OBB 0:3