Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Windy Heroes Gairsay Dons
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 48.5
matig Schieten uitmuntend
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Ewing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Landers bereikt de bal nog maar net als eerste. Landers speelt de bal door. Daar is Sotolongo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sotolongo schiet op doel. MacBean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Balčiauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balčiauskas schiet op doel. MacBean werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
MacKindlay rent richting de bal. Konopiński verovert de bal door een tackle van achteren. Konopiński passt de bal zonder na te denken. Sotolongo rent richting de bal. Sotolongo draait met de bal, schiet en ... MacBean bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Heroes - Gairsay Dons 0:1

5e minuut.
Konopiński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roоney komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Claudio Caniggia verovert de bal door een tackle van achteren. Claudio Caniggia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trọng Hùng met de inworp. Balčiauskas geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Heroes - Gairsay Dons 0:2

9e minuut.
Pekcan probeert naar een medespeler te passen. Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo passt de bal zonder na te denken. Balčiauskas heeft problemen om de bal te vangen. Balčiauskas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balčiauskas is nu in balbezit. Balčiauskas haalt uit met een fantastische trap. MacBean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Heroes - Gairsay Dons 0:3

11e minuut.
Balčiauskas is nu in balbezit. Balčiauskas speelt de bal door. Klungelig pakt Trọng Hùng de bal. Trọng Hùng geeft de bal voor. Sotolongo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Daar is Pekcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekcan geeft de bal voor. Sotolongo rent richting de bal. Sotolongo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Daar is Sotolongo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balčiauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balčiauskas passt de bal zonder na te denken. Sotolongo is nu in balbezit. Sotolongo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Heroes - Gairsay Dons 0:4

25e minuut.
MacKindlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Balčiauskas onderschept slim de pass. Balčiauskas passt de bal zonder na te denken. Sotolongo rent richting de bal. Sotolongo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Heroes - Gairsay Dons 0:5

27e minuut.
Binnie geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pekcan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balčiauskas geeft de bal voor. Sotolongo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
MacKindlay heeft problemen om de bal te vangen. Balčiauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balčiauskas speelt de bal door. Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt McNiven de bal. McNiven speelt de bal door. Roоney probeert naar een medespeler te passen. Sotolongo rent richting de bal. Sotolongo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Trọng Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hùng passt de bal zonder na te denken. Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balčiauskas rent richting de bal. Balčiauskas schiet op doel. MacBean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Roоney bereikt de bal nog maar net als eerste. Roоney met een sublieme pass. Landers rent richting de bal. Landers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Sutton geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Inglis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trọng Hùng rent richting de bal. Trọng Hùng geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Heroes - Gairsay Dons 0:6

39e minuut.
Balčiauskas heeft problemen om de bal te vangen. Balčiauskas passt de bal met de wreef. Binnie is nu in balbezit. Sotolongo verovert de bal door een tackle van achteren. Sotolongo draait met de bal, schiet en ... MacBean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sotolongo is nu in balbezit. Sotolongo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Heroes - Gairsay Dons 0:7

41e minuut.
Balčiauskas passt de bal zonder na te denken. Inglis speelt de bal door. MacKindlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Balčiauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Balčiauskas haalt uit met een fantastische trap. MacBean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Heroes - Gairsay Dons 0:8

44e minuut.
MacBaxter is nu in balbezit. Balčiauskas onderschept slim de pass. Balčiauskas passt de bal met de wreef. Sotolongo is nu in balbezit. Sotolongo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Windy Heroes 81%, Gairsay Dons 19%.
Windy Heroes - Gairsay Dons 0:8

47e minuut.
Binnie bereikt de bal nog maar net als eerste. Smart rent richting de bal. Balčiauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
MacBaxter probeert de bal met de borst te controleren. Balčiauskas rent richting de bal. Balčiauskas passt de bal zonder na te denken. Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sotolongo is nu in balbezit. Sotolongo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Roоney passt de bal in één keer door. Balčiauskas rent richting de bal. Balčiauskas met een sublieme pass. Sotolongo heeft problemen om de bal te vangen. Sotolongo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Heroes - Gairsay Dons 0:9

54e minuut.
Binnie passt de bal zonder na te denken. Pekcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcan probeert naar een medespeler te passen. Balčiauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balčiauskas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Smart met de inworp. MacBaxter is nu in balbezit. Landers onderschept slim de pass. Daar is Balčiauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balčiauskas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ewing passt de bal in één keer door. Pekcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcan passt de bal in één keer door. Sotolongo rent richting de bal. Sotolongo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Balčiauskas is nu in balbezit. Balčiauskas schiet op doel. MacBean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Balčiauskas probeert naar een medespeler te passen. Landers is nu in balbezit. Landers probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sotolongo de bal. Sotolongo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Heroes - Gairsay Dons 0:10

66e minuut.
Pekcan geeft de bal voor. Sotolongo kopt de bal weg. Balčiauskas rent richting de bal. Balčiauskas haalt uit met een fantastische trap. MacBean werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Smart met de inworp. MacBaxter bereikt de bal nog maar net als eerste. Landers verovert de bal door een tackle van achteren. Balčiauskas rent richting de bal. Balčiauskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Heroes - Gairsay Dons 0:11

74e minuut.
MacBaxter geeft een lange en hoge pass. Sotolongo rent richting de bal. Balčiauskas is nu in balbezit. Sotolongo is nu in balbezit. Sotolongo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Heroes - Gairsay Dons 0:12

77e minuut.
MacBaxter rent richting de bal. Balčiauskas is nu in balbezit. Balčiauskas passt de bal zonder na te denken. Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Heroes - Gairsay Dons 0:13

81e minuut.
Pekcan is nu in balbezit. Pekcan passt de bal met de wreef. Balčiauskas is nu in balbezit. Balčiauskas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Binnie de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Heroes - Gairsay Dons 0:14

82e minuut.
Cavanagh is nu in balbezit. Trọng Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Trọng Hùng geeft de bal voor. Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pekcan met een sublieme pass. Sotolongo rent richting de bal. Balčiauskas rent richting de bal. Balčiauskas draait met de bal, schiet en ... MacBean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Heroes - Gairsay Dons 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Windy Heroes 74%, Gairsay Dons 26%.
Windy Heroes - Gairsay Dons 0:15