Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Southern Bears Shankly`s Select
Normal Tactiek 35223
35% Balbezit 65%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 58
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 54.5
unsatisfactory Schieten formidable
poor Passen very good
poor Verdedigen very good


1e minuut.
Lee geeft een lange en hoge pass. McGlashan kopt de bal weg. MacBride heeft problemen om de bal te vangen. MacMinn is nu in balbezit. MacMinn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Airth is nu in balbezit. Airth probeert naar een medespeler te passen. MacMinn rent richting de bal. MacMinn schiet op doel. Findlay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Bears - Shankly`s Select 0:1

6e minuut.
McGlashan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt MacGorrie de bal. MacGorrie passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt MacMinn de bal. MacMinn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Waddell rent richting de bal. Waddell schiet op doel. Reilly probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pressley zal de hoekschop nemen. Airth bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMinn is nu in balbezit. MacMinn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Pressley rent richting de bal. Pressley geeft een hoge lob. MacMinn is nu in balbezit. MacMinn schiet op doel. Massey probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, MacLugash zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Massey bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddell rent richting de bal. McGlashan rent richting de bal. Waddell onderschept slim de pass. Waddell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Clarkson kopt de bal weg. Klungelig pakt MacMinn de bal. MacBride bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMinn onderschept slim de pass. MacMinn schiet op doel. Findlay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. MacMinn is nu in balbezit. MacMinn geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
MacMinn is nu in balbezit. MacMinn passt de bal zonder na te denken. Daar is Reilly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waddell bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Findlay met een harde bal richting middenveld. Airth kopt de bal weg. Wilson heeft problemen om de bal te vangen. Waddell rent richting de bal. Waddell haalt uit met een fantastische trap. Findlay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pressley zal de hoekschop nemen. Massey heeft problemen om de bal te vangen. MacMinn bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMinn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Bears - Shankly`s Select 0:2

19e minuut.
Airth met een sublieme pass. MacGorrie controleert de bal met de borst. MacBride rent richting de bal. MacGorrie onderschept slim de pass. MacGorrie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Bears - Shankly`s Select 0:3

21e minuut.
Wilson is nu in balbezit. Clarkson onderschept slim de pass. MacGorrie is nu in balbezit. MacGorrie draait met de bal, schiet en ... Reilly probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pressley zal de hoekschop nemen. MacLugash kopt de bal weg. Findlay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Pressley met een snelle inworp. McGlashan rent richting de bal. Waddell verovert de bal door een tackle van achteren. Waddell geeft de bal voor. MacMinn krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Bears - Shankly`s Select 0:4

30e minuut.
MacLugash geeft een lange en hoge pass. Clarkson kopt de bal weg. MacGorrie rent richting de bal. Waddell rent richting de bal. Waddell haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Airth speelt de bal door. Pressley rent richting de bal. Pressley passt de bal in één keer door. Waddell rent richting de bal. Waddell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Wilson heeft problemen om de bal te vangen. Waddell is nu in balbezit. Daar is Waddell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waddell schiet op doel. Findlay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Bears - Shankly`s Select 0:5

37e minuut.
Clarkson is nu in balbezit. Clarkson met een sublieme pass. Pressley probeert naar een medespeler te passen. Waddell bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Airth kopt de bal weg. MacMinn is nu in balbezit. MacMinn passt de bal in één keer door. Waddell bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Bears - Shankly`s Select 0:6

40e minuut.
MacMutrie is nu in balbezit. Waddell verovert de bal door een tackle van achteren. Waddell speelt de bal door. MacMinn rent richting de bal. MacMinn haalt uit met een fantastische trap. Findlay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Bears - Shankly`s Select 0:7

42e minuut.
MacMinn is nu in balbezit. Waddell is nu in balbezit. Waddell passt de bal zonder na te denken. MacMinn rent richting de bal. MacMinn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southern Bears 88%, Shankly`s Select 12%.
Southern Bears - Shankly`s Select 0:7

46e minuut.
Waddell rent richting de bal. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddell verovert de bal door een tackle van achteren. MacMinn is nu in balbezit. MacMinn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
McGlashan geeft de bal voor. Pressley is nu in balbezit. Pressley geeft een lange en hoge pass. MacMinn bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMinn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Bears - Shankly`s Select 0:8

50e minuut.
Waddell is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacMutrie. Waddell is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Clarkson met een snel genomen vrije trap. Waddell bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
MacMutrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson onderschept slim de pass. Clarkson met een sublieme pass. Waddell rent richting de bal. Waddell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
MacColl met een sublieme pass. Waddell is nu in balbezit. Waddell passt de bal in één keer door. MacMinn rent richting de bal. MacMinn schiet op doel. Findlay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Bears - Shankly`s Select 0:9

53e minuut.
MacMutrie rent richting de bal. MacMinn onderschept slim de pass. MacMinn schiet op doel. Na een snelle pass probeert Reilly de bal onder controle te krijgen. Findlay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Bears - Shankly`s Select 0:10

56e minuut.
MacLugash rent richting de bal. MacLugash passt de bal in één keer door. Daar is MacMinn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMinn draait met de bal, schiet en ... Findlay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Bears - Shankly`s Select 0:11

59e minuut.
Airth rent richting de bal. Airth passt de bal zonder na te denken. MacMinn rent richting de bal. MacMinn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Bears - Shankly`s Select 0:12

61e minuut.
MacGorrie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGorrie met een sublieme pass. Waddell is nu in balbezit. Waddell schiet op doel. Findlay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Bears - Shankly`s Select 0:13

66e minuut.
Pressley bereikt de bal nog maar net als eerste. Pressley geeft een hoge lob. Massey kopt de bal weg. Waddell rent richting de bal. Waddell haalt uit met een fantastische trap. Findlay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Massey geeft de bal voor. MacMurray rent richting de bal. MacMurray passt de bal met de wreef. MacMinn bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMinn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Bears - Shankly`s Select 0:14

70e minuut.
Clarkson met een sublieme pass. Waddell rent richting de bal. Waddell passt de bal in één keer door. MacMinn bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMinn schiet op doel. Findlay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Waddell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGorrie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGorrie speelt de bal door. MacMinn rent richting de bal. MacMinn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Daar is McGlashan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clarkson probeert naar een medespeler te passen. Waddell is nu in balbezit. Waddell draait met de bal, schiet en ... Findlay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Bears - Shankly`s Select 0:15

77e minuut.
MacGorrie met een sublieme pass. MacMinn bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson rent richting de bal. MacMinn onderschept slim de pass. MacMinn haalt uit met een fantastische trap. Paal! MacBride probeert naar een medespeler te passen. MacLugash probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacMinn bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMinn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Bears - Shankly`s Select 0:16

79e minuut.
Clarkson met een sublieme pass. Waddell is nu in balbezit. Waddell passt de bal in één keer door. MacMinn controleert de bal met de borst. MacMinn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Reilly trapt de bal weg. MacMinn rent richting de bal. MacMinn probeert naar een medespeler te passen. Waddell bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Bears - Shankly`s Select 0:17

83e minuut.
Reilly trapt de bal weg van het doel. MacMutrie kopt de bal weg. MacBride met een sublieme pass. MacMinn rent richting de bal. MacMinn haalt uit met een fantastische trap. Findlay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Findlay met een sublieme pass. Clarkson kopt de bal weg. MacMinn rent richting de bal. MacMinn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddell onderschept slim de pass. Waddell passt de bal zonder na te denken. MacMinn bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMinn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Bears - Shankly`s Select 0:18

86e minuut.
Klungelig pakt MacMutrie de bal. MacMinn bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMinn passt de bal in één keer door. Waddell is nu in balbezit. Waddell draait met de bal, schiet en ... Findlay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Waddell is nu in balbezit. McGlashan is nu in balbezit. Waddell onderschept slim de pass. Waddell geeft de bal voor. MacMinn krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Bears - Shankly`s Select 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southern Bears 90%, Shankly`s Select 10%.
Southern Bears - Shankly`s Select 0:19