Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cashmere Wolves Hard Elephants
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


25e minuut.
Littlejohn controleert de bal met de borst. Hayles is nu in balbezit. Hayles probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Littlejohn rent richting de bal. Hayles verovert de bal door een tackle van achteren. Hayles met een sublieme pass. Dean is nu in balbezit. Dean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde passt de bal met de wreef. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Campbell-Ryce de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cashmere Wolves 63%, Hard Elephants 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cashmere Wolves - Hard Elephants 0:0

53e minuut.
Hayles passt de bal zonder na te denken. Stewart rent richting de bal. Dean verovert de bal door een tackle van achteren. Dean draait met de bal, schiet en ... Beech maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cashmere Wolves - Hard Elephants 1:0

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Whitmore de bal onder controle te krijgen. Dawkins is nu in balbezit. Whitmore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dawkins raakt geblesseerd tijdens het duel. Griffiths zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cashmere Wolves 54%, Hard Elephants 46%.
Cashmere Wolves - Hard Elephants 1:0