Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Gibbons Great Dogs
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


20e minuut.
Powell passt de bal met de wreef. Howell is nu in balbezit. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell verovert de bal door een tackle van achteren. Howell draait met de bal, schiet en ... Maddix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Gibbons - Great Dogs 0:1

24e minuut.
Phillips met een snelle inworp. Scarlett rent richting de bal. Scarlett speelt de bal door. Howell is nu in balbezit. Howell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daley geeft een lange en hoge pass. Inworp. Phillips zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Powell rent richting de bal. Powell passt de bal met de wreef. Daley speelt de bal door. Thomas rent richting de bal. Thomas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Gibbons 57%, Great Dogs 43%.
AC Gibbons - Great Dogs 0:1

53e minuut.
Francis geeft de bal voor. Green is nu in balbezit. Green passt de bal in één keer door. Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlett schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Francis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lawrence komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Phillips is nu in balbezit. Inworp. Phillips zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scarlett rent richting de bal. Scarlett geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Gibbons - Great Dogs 0:2

77e minuut.
Powell rent richting de bal. Powell geeft de bal voor. Klungelig pakt Ekoku de bal. Howell rent richting de bal. Howell draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Gibbons 55%, Great Dogs 45%.
AC Gibbons - Great Dogs 0:2